GOGOn suosituissa pienryhmissä onnistut varmimmin. Ryhmän ja personal trainerin tuki auttavat sinua saavuttamaan tuloksia! Pienryhmät ovat oiva tapa käynnistää liikunta esimerkiksi tauon jälkeen tai hakea uutta vauhtia ja intoa treenaamiseen. Tutustu ryhmien kuvauksiin ja valitse itsellesi sopiva!

senioriitta

HERMIAN SENIORIITTARYHMÄ

Suositut Senioriitta-kurssit alkavat GOGO Hermiassa maaliskuussa 2019!

 

Naisille (yli 50v) tarkoitetut Senioriitta-kurssit alkavat nyt myös GOGO Hermiassa.

Senioriitta-tunti koostuu sykettä nostavasta lämmittelystä (ei hyppyjä eikä mutkikkaita askelsarjoja), monipuolisista lihaskuntoliikkeistä sekä rauhallisesta, rentouttavasta venyttelyosuudesta. Selän, niskan ja hartioiden alueen hyvinvointiin kiinnitetään erityisestä huomiota ja erityisesti selkä-teemaisista hyvinvointiliikuntatunneista on ohjaajalla lähes 20 vuoden kokemus.
Välineinä tunneilla käytetään vaihtelevasti muun muassa pilatesrullaa, kahvakuulaa sekä jumppapalloja.
Lämpimästi tervetuloa mukaan ja voimaan hyvin!

Ryhmiä on kaksi, joko aamupäivä tai iltapäiväryhmä!

Ryhmät kokoontuvat seuraavasti:

KE 13.3.-22.5 (ei ke 1.5.)  klo 10-11

TO 14.3.-16.5.  klo 16-17

Ohjaajana Niina Seppänen

Kurssin hinta 100€. GOGO -jäsenille ilmainen!

Ilmoittaudu mukaan GOGO Hermian vastaanotossa tai soittamalla GOGO Hermiaan p.0102871430 tai sähköpostilla hermia@gogo.fi


JUOKSUKOULUT

Hölkkäryhmä – Aloittelijoille ja hyvin vähän juosseille. Harjoitukset kevyitä ja aloitetaan ihan juoksutekniikan perusteista ja alkeista. Panostus juoksuharrastuksesta nauttimisessa ja hyvässä fiiliksessä. Ohjelmaan kuuluu tekniikkaharjoituksia, kevyitä lenkkejä ja juoksijan lihaskuntoharjoitus. Hintaan sisältyy myös viikottainen harjoitusohjelmarunko

• Hölkkäryhmä kokoontuu 2.4. alkaen tiistaisin klo 18-19. Lähtö GOGO Parkista.

Juoksuryhmä – Vähän kokeneemmille juoksijoille, jotka haluavat harjoitteluunsa uutta puhtia ja uusia ideoita. Monipuolisia harjoituksia kevyistä lenkeistä ja tekniikkaharjoituksista kovempiin intervalliharjoituksiin sekä lihaskuntoharjoituksia. Hintaan sisältyy viikottainen harjoitusohjelmarunko.

• Juoksuryhmä kokoontuu 4.4. alkaen torstaisin klo 18-19. Lähtö GOGO Parkista.

Kesto 8 viikkoa. Hinta 89€. Ohjaajana triathlonin SM -tason urheilija Torsti Tähtinen. (torsti.thtinen@gmail.com)

Jos Sinulta jää yhteistreeni välistä, niin voit halutessasi osallistua toisen ryhmän harjoitukseen.

ILMOITTAUDU


STRONG AND TONED

Kevään valmennusryhmässä STRONG & TONED nostat treenisi aivan uudelle tasolle ja pääset varmasti huippuun kesäkuntoon! Valmennus kestää 8 viikkoa (8 tapaamista) ja sisältää 3-jakoisen treeniohjelman ja HIIT- treenejä, joten teet 3 salitreeniä viikossa sekä joka toinen viikko yhden HIIT-treenin. Yhteistreenit pienryhmässä tehdään tiistaisin alkaen 2.4. GOGO Cityssä fysioterapeutin johdolla, jolloin saat varmistettua treenitekniikkasi ja saat lisäboostia treeniisi. Lisäksi saat valita kolmesta eri energiamäärästä ruokavaliomallin, joka auttaa lihasmassan tavoittelussa ja rasvan tiristelyssä.

GOGO CITY:
Uusi ryhmä alkaa ti 2.4. klo 18.30-19.45

HINTA: 
GOGOn jäsenille 119€.

KENELLE:
Valmennus sopii kaikille, joilla on jo hiukan kokemusta kuntosalitreenaamisesta. Ohjeet treeneihin ovat kuvalliset, joten konkari ei tarvitse olla.

ILMOITTAUDU


Hyvät Herrat

Hyvät Herrat on tarkoitettu kaikille työikäisille ja työiän jo ylittäneillekin miehille.

GOGO PARK:

To 7.3.-25.4. klo 10-11. Kesto 8 viikkoa. GOGOn jäsenille ilmainen. Ei-jäsenet 89€ / per kurssi.

HINTA: 
GOGOn jäsenille ilmainen.

 

ILMOITTAUDU


GOGO Mommy

Liikutaan rennosti vauvan kanssa tai ilman. Ohjelmassa lihaskuntotreeniä, vähän sykkeen nostatusta, venyttelyä ym. sopivia lajeja odottaville, hiljattain synnyttäneille sekä hiukan isomman vauvan kanssa liikkuville äideille. Jumpalle voi tulla vauvan kanssa tai ilman. Lastenhoito avoinna GOGO Parkissa ja Hermiassa GOGO Mommyn aikana, joten voit tuoda isommat lapset hoitoon!

GOGO HERMIA:

Ma 10.30 alkaen 4.3.- 29.4. Kesto 8 viikkoa. Pääsiäispäivänä 22.3. ei pidetä Mommy -tuntia. GOGOn jäsenille ilmainen. Ei-jäsenet 89€ sis. myös Parkin kurssi.

GOGO PARK:
Ke 10.30 alkaen 6.3.-24.4.  Kesto 8 viikkoa. GOGOn jäsenille ilmainen. Ei-jäsenet 89€ sis. myös Hermian kurssin.

HINTA: 
GOGOn jäsenille ilmainen.

Uutuutena talvilukkarissa mommyilla mahdollisuus tuoda vauva mukaan myös pe 11.15 PiYo -tunnille GOGO Cityyn.

 

ILMOITTAUDU


Terve selkä

Ovatko hartiasi kipeät ja jäykät? Väsyykö selkäsi helposti? Kärsitkö jatkuvista päänsäryistä?
Terve selkä- ryhmässä treenataan selän hallintaa ja liikkuvuutta sekä ryhtiä ylläpitävien lihasten voimaa fysioterapeuttisella otteella! Ryhmä kokoontuu kuudesti ja jokaisella tapaamiskerralla on oma teemansa, jonka mukaan treenataan sekä ryhmäliikuntasalissa että kuntosalilla. Jotta harjoitteet kohdistuisivat ryhmälle erityisen hyvin, fysioterapeutti Inkku suunnittelee tapaamiset alkuhaastattelun pohjalta. Alkuhaastattelu tehdään s-postitse. Jokaisen tapaamisen jälkeen saat sähköpostitse 2-3 harjoitetta kuvineen, joita toteutat kotona 3-4 kertaa viikossa, joilla edistät selkäsi hyvinvointia. Ryhmässä max. 10 hlö.
Alkaen 8.4.2019, Yläsali City, Klo 16.30-17.30. 6 krt. (Maanantai 2. pääsiäispäivä 22.4. jää välistä)
GOGOn jäsenille 69€

ILMOITTAUDU


Hopealenkkarit

Yli 70 -vuotiaille.

GOGO PARK:
14.1. – 16.5.2019, kesto 18 viikkoa

MA klo 14.00 PILATES
TI klo 12.00 CIRCUIT
KE klo 12.00 KUNTOSALI
TO klo 12.00 HATHA YOGA

HINTA: 
GOGOn jäsenille ilmainen.
EI-vielä-jäsenet 189 €.

 

ILMOITTAUDU