GOGOn ryhmäliikunnan aikataulu on maan laajin ja monipuolisin! Aikataulusta löydät yli 250 liveohjattua ryhmäliikuntatuntia joka viikko! Runsaasta tarjonnastamme löydät varmasti omaan aikatauluusi sopivat suosikkitunnit, ja siksi saat treenattua meillä GOGOssa monipuolisemmin kuin missään muualla! 

Kannustamme sinua kirjautumaan ja seuraamaan käyntejäsi, jotta motivaatio pysyy yllä! Treenihistoria löytyy oikeasta yläkulmasta omista tiedoistasi.

KIRJAUDU JA SEURAA KÄYNTEJÄSI  

 

ESITTELYSSÄ TREENAAMISEN MULLISTAVA UUTUUS: BIOCIRCUIT™

BIOCIRCUIT™ sopii jokaiselle kuntotasoon katsomatta. Harjoittelu on yksinkertaista, turvallista ja erittäin tehokasta.

BIOCIRCUIT™ TRAINING METHOD on uusi kiertoharjoittelumenetelmä, jonka avulla käyttäjät ovat koko ajan tietoisia harjoittelustaan ja saavat parhaat harjoitustulokset. Liikkeet, kuorma, tahti ja palautusajat ovat kaikki valmiiksi integroituna ohjelmiin, jotka on suunniteltu räätälöidysti erityyppisille liikkujille.

Pidämme uudessa lukujärjestyksessä opastuksia, jossa käymme läpi jokaiselle omat säädöt ja valitsemme sopivan ohjelman, jonka jälkeen voit tulla treenaamaan ohjelmaasi Sinulle sopivaan aikaan! Tämän helpommaksi ei treenaaminen ja tulosten saaminen tule!

Lue lisää!

GOGO Park

 

GOGOn aikataulut ilmestyvät neljä kertaa vuodessa ja ne sisältävät virkistäviä kausivaihteluja: kesällä treenataan ulkona vaikkapa porrastreeneissä tai puistojumpassa, ja talvella nautitaan mm. joogasta lämpösalissa. Takaamme, että löydät jokaisen kauden aikataulusta aina jotakin juuri sinulle sopivaa!

Tulosta kesän 2019 aikataulut tästä

(Kesä: 17.6-8.9.2019)

Tulosta kevään 2019 aikataulut tästä

(Kevät: 1.4.-16.6.2019)

Joko olet testannut The TRIP -virtuaalipyöräilyä tai lämpöjoogaa? GOGOlla on ainoana Tampereella kaikki Les Mills™ -konseptin tunnit sekä satoja muita hauskoja ikisuosikkeja ja uutuuksia! Vaihtele treenejäsi kokeilemalla vaikka joka viikko yhtä uutta tuntia.

 

Ajanvarauksen säännöt Tutustu tunteihin

KESÄN 2019 ULKOTREENIT

KIRKKOVENE-

SOUTU

Tervetuloa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta soudun merkeissä torstaisin klo 17-18! Lähtö Hatanpään Soutupaviljongista. Ilmoittauduthan tunnille etukäteen varauskalenterin kautta.

TERASSI TABATA

Tervetuloa GOGO Cityn upealle Muscle Beach -terassikuntosalille treenaamaan kovatehoista HIIT -treeniä aurinkoisessa säässä!

PUISTOJUMPPA

Kaikille Tamperelaisille avoin puistojumppa pidetään tiistaisin klo 16.30-17.30 GOGO Parkin edessä Hämeenpuistossa! Teemat vaihtelevat viikoittain. Tervetuloa mukaan!

KESÄ-

TAPAHTUMAT

GOGOn kesään kuuluu aina suositut kesätapahtumat! Tänä vuonna kesätapahtumissa porrastreenaillaan, pelataan pesäpalloa, suppaillaan ja paljon muuta!

gogo_yrityksille

NETTIAJANVARAUKSEN SÄÄNNÖT

 

  • Nettiajanvarauksen kautta on varattavissa maksimissaan 50 % yhden ryhmäliikunta- ja spinningtunnin paikkamääristä (toinen 50 % täytetään liikuntakeskukseen tulojärjestyksessä).
  • Ryhmäliikunta- ja spinningtuntien nettiajanvarauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen ja viimeistään 1h ennen tunnin alkua.
  • Squashvarauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen. Vapailla vuoroilla jäsen voi pelata ilman nettiajanvarausta.
  • Jäsenellä voi olla voimassa enintään kaksi varausta samanaikaisesti.
  • Kaikki lunastamattomat, varatut ryhmäliikunta- ja spinningpaikat vapautetaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua.
  • Kolme lunastamatonta ja peruuttamatonta varausta johtaa varausoikeuden menettämiseen.
  • Varausoikeus tulee aktivoida uudelleen GOGO Parkin, Cityn tai Hermian vastaanotosta.