GOGOlla on yli 250 liveohjattua ryhmäliikuntatuntia per viikko! Runsaan tarjontamme ansiosta uskomme, että löydät joukosta varmasti omat suosikkisi ja saat treenattua meillä monipuolisemmin kuin missään muualla! 

Kannustamme sinua kirjautumaan sisään ja seuraamaan käyntejäsi, jotta motivaatio pysyy yllä! Treenihistoria löytyy oikeasta yläkulmasta omista tiedoistasi.

KIRJAUDU JA SEURAA KÄYNTEJÄSI  

 

Tämän päivän tunnit / aikataulun näet nopeiten jäsenen sivulta. Alla olevasta linkistä voit avata perinteisemmän (pdf) aikataulunäkymän. Varauskalenteriin pääsen helpoiten jäsenen sivulta, mega-menusta tai tämän sivun alaosasta. GOGOn tunneille ei useimmiten tarvitse varata paikkaa, vaan aina on tilaa!

SYKSYN 2018 AIKATAULU (pdf)

SYKSYN UUTUUDET

PiYo LIVE

Kiinteyttävä ja tehokas tunti joka sopii kaikille. Tunnilla yhdistetään Pilateksen virtaavaa liikekieli jooga-asentoihin pysyen kokoajan liikkeessä! Tunti kehittää sekä voimaa, aerobista -kuntoa että liikkuvuutta.

BOOTY&BARRE

Tällä tunnilla keskitytään treenaamaan pakaraa ryhdikkäässä asennossa balettitangosta hellästi kiinni pitäen. Tällä fysioterapeutin ohjaamalla tunnilla kehität niin liikkuvuutta, tasapainoa kuin lihastasapainoa!

DANCEFUSION

Tunti koostuu räväyttävästä kombinaatiosta nykytanssia ja jazzia. Tämä tunti sopii erityisesti vähän haastetta kaipaaville ja tanssista nauttiville.

GOGO Hermia

X-BODY

X-Body –tunti on ohjattu kuntosalitreeni, jossa tehdään töitä lihaksikkaamman, X-mallisen vartalon eteen. Treenin aihealue vaihtelee viikoittain: alavartalo, rinta + vatsa, olkapää + ojentaja tai selkä + hauis. Treenien aiheet löydät nettiaikataulusta klikkaamalla tuntia.

Lukkarimme ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää kausivaihteluja: kesällä treenataan ulkona ja talvella nautitaan lämpösalista. Takaamme, että löydät jokaisesta lukkarista aina jotain juuri sinulle sopivaa!

Tulosta syksyn 2018 lukkari tästä (Syksy: 10.9.-31.12.2018)

Joko olet testannut The TRIP -virtuaalipyöräilyä tai lämpöjoogaa? GOGOlla on ainoana Tampereella kaikki Les Mills -konseptin tunnit sekä satoja muita hauskoja ikisuosikkeja ja uutuuksia! Vaihtele treenejäsi kokeilemalla vaikka joka viikko yhtä uutta tuntia.

 

Ajanvarauksen säännöt Tutustu tunteihin

gogo_yrityksille

NETTIAJANVARAUKSEN SÄÄNNÖT

 

  • Nettiajanvarauksen kautta on varattavissa maksimissaan 50 % yhden ryhmäliikunta- ja spinningtunnin paikkamääristä (toinen 50 % täytetään liikuntakeskukseen tulojärjestyksessä).
  • Ryhmäliikunta- ja spinningtuntien nettiajanvarauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen ja viimeistään 1h ennen tunnin alkua.
  • Squashvarauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen. Vapailla vuoroilla jäsen voi pelata ilman nettiajanvarausta.
  • Jäsenellä voi olla voimassa enintään kaksi varausta samanaikaisesti.
  • Kaikki lunastamattomat, varatut ryhmäliikunta- ja spinningpaikat vapautetaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua.
  • Kolme lunastamatonta ja peruuttamatonta varausta johtaa varausoikeuden menettämiseen.
  • Varausoikeus tulee aktivoida uudelleen GOGO Parkin, Cityn tai Hermian vastaanotosta.