fbpx

KEVÄÄN 2023 LUKKARI ON JULKAISTU!

GOGOn kevät starttaa maanantaina 9.1.! Luvassa niin huippu-uutuuksia kuin lisää vanhoja suosikkeja. GOGOlta löydät ylivoimaisesti eniten ryhmäliikuntaa ja kaikki lukkarin tunnit ovat valovoimaisten ohjaajiemme vetämiä!
Muista myös GOGO Online -livelähetykset.

GOGO ONLINE   KEVÄÄN 2023 AIKATAULUT

SELAA JA VARAA TUNTEJA

TULOSSA: GOGO UNITED!

gogo united

SEURAAVAT LIVE-LÄHETYKSET JUMPISTAMME: La 19.9. koko päivän kaikki Les Mills -tunnit YouTube Livessä! GOGO X LESMILLS UNITED

PYSY MUKANA JA TILAA GOGO YOUTUBE-KANAVA!

10 paivan tyytyvaisyystakuu

NETTIAJANVARAUKSEN SÄÄNNÖT

 • Kaikki ryhmäliikunnan tuntipaikat on varattavissa netin kautta, tarvittaessa myös keskusten vastaanotossa.
 • Varauksen voi tehdä 7 päivää ennen tunnin alkua klo 8 alkaen.
 • Squash-varauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen. Vapailla vuoroilla jäsen voi pelata ilman nettiajanvarausta.
 • Jäsenellä voi olla voimassa kolme varausta samanaikaisesti.
 • Kaikki lunastamattomat ryhmäliikunta- ja spinningpaikat vapautetaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua muiden käyttöön. Tulethan siis ajoissa paikalle!
 • Peruthan varauksesi, jos et pääsekään tunnille, jotta mahdolliset jonottajat pääsevät mukaan. Kaksi lunastamatonta ja peruuttamatonta varausta johtaa varausoikeuden menettämiseen seitsemäksi (7) päiväksi.
 • Varausoikeus tulee aktivoida uudelleen GOGO Parkin, Cityn tai Hervannan vastaanotosta karenssiajan (7 päivää) jälkeen.
 • Varaus tulee peruuttaa ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään 3h ennen tunnin alkua. Akuutit peruutukset voi tehdä myös soittamalla suoraan vastaanottoon.

KOKEILE NÄITÄ SEURAAVAKSI!

Trip

THE TRIP

Nosta sisäpyöräilysi seuraavalle tasolle! The TRIP -tunnilla treenaat merenpohjassa. Tai kuussa. Tai viidakossa. Koe elämäsi nopeatempoisin ja elämyksellisin pyöräilytunti yhdessä muun treeniporukan kanssa - jossa tärkeintä on hauskanpito!

gogo-online-nainen-treenaa-kotona

GOGO ONLINE

GOGO Online -treenikirjasto kuuluu jäsenyyteesi! Palvelusta löydät sekä kotona tehtäviä ohjattuja treenejä että liike- ja ohjevideoita erilaisiin tarpeisiin. GOGO Online kulkee mukanasi missä tahansa, ja sinne striimaataan myös osa ryhmäliikuntatunneistamme ja -tapahtumista livenä.

SIIRRY ONLINEEN

BOOTY STUDIO

GOGO Cityssä sijaitsevassa Booty Studiossa treenaat alakroppaasi parhailla välineillä! Tule mukaan Booty-tunneille ja/tai treenaa itsenäisesti alan parhailla reisi- ja pakaratreeniin tarkoitetuilla laitteilla. Tulossa myös GOGO Parkiin!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5:

"Tämä paikka on mun toinen perheeni. Ihania ihmisiä töissä ja huippu jumppaohjaajat, jotka jaksavat motivoida ja tsempata koko ajan ihmisiä. Ilo on GOGOlla treenata!"

- Laura

JÄSENIEMME TÄHTIHETKET

 • Jonan pumppimix🏋🏻‍♀️

  Hei nyt on törkyhyvä setti😎👊. Asennebiisejä ja haastetta riittää vielä tuleville viikoille. Me like🤩! Kiitos taas❤🙏. -elina-

   –Ellu

 • Oskarin bodyjam

  Oskarin perjantaijamissa pääsee aina kunnon biletunnelmaan ja fiilis on katossa! Peittoaa yökerhossa kekkuloinnin menne tullen. Se tapa miten Oskari tsemppaa…

   –sarkku

 • Supertehokas Karon tunti

  Tähtihetki oli Karon supertehokas Les Mills Core. Pakarat ja olkapäät olivat koviilla, mutta hyvällä tavalla. Karolla on kyky tsempata ja…

   –Core

 • GOGO Parkin mukavat respat

  Yksi syy, miksi Parkissa on niin mukava treenata on avuliaat ja ystävälliset respat. Osaavat ja haluavat auttaa ja usein vielä…

   –RRP

 • INEKSEN TEEMASPINNING

  Kiitokset Inekselle huipputunnista! Loistava musiikki sekä ohjaaja, joten ensi viikon tuntia jo innolla odotan!

   –Nanna

JÄSENEDUT

GOGOn jäsenenä saat aina enemmän!

Pysy liikkeessä 💕GOGO