GOGOlla on yli 250 liveohjattua ryhmäliikuntatuntia per viikko! Runsaan tarjontamme ansiosta uskomme, että löydät joukosta varmasti omat suosikkisi ja saat treenattua meillä monipuolisemmin kuin missään muualla! 

Kannustamme sinua kirjautumaan sisään ja seuraamaan käyntejäsi, jotta motivaatio pysyy yllä! Treenihistoria löytyy oikeasta yläkulmasta omista tiedoistasi.

KIRJAUDU JA SEURAA KÄYNTEJÄSI  

 

ESITTELYSSÄ TREENAAMISEN MULLISTAVA UUTUUS: BIOCIRCUIT™

BIOCIRCUIT™ sopii jokaiselle kuntotasoon katsomatta. Harjoittelu on yksinkertaista, turvallista ja erittäin tehokasta.

BIOCIRCUIT™ TRAINING METHOD on uusi kiertoharjoittelumenetelmä, jonka avulla käyttäjät ovat koko ajan tietoisia harjoittelustaan ja saavat parhaat harjoitustulokset. Liikkeet, kuorma, tahti ja palautusajat ovat kaikki valmiiksi integroituna ohjelmiin, jotka on suunniteltu räätälöidysti erityyppisille liikkujille.

Pidämme uudessa lukujärjestyksessä opastuksia, jossa käymme läpi jokaiselle omat säädöt ja valitsemme sopivan ohjelman, jonka jälkeen voit tulla treenaamaan ohjelmaasi Sinulle sopivaan aikaan! Tämän helpommaksi ei treenaaminen ja tulosten saaminen tule!

Lue lisää!

Biocircuit

GOGO Park

 

Lukkarimme ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää kausivaihteluja: kesällä treenataan ulkona ja talvella nautitaan mm. lämpösalista. Takaamme, että löydät jokaisesta lukkarista aina jotain juuri sinulle sopivaa!

Tulosta talven 2019 lukkari tästä

(Talvi: 2.1.-31.3.2019)

Tulosta kevät 2019 lukkari tästä

(Kevät: 1.4.-16.6.2019)

Joko olet testannut The TRIP -virtuaalipyöräilyä tai lämpöjoogaa? GOGOlla on ainoana Tampereella kaikki Les Mills -konseptin tunnit sekä satoja muita hauskoja ikisuosikkeja ja uutuuksia! Vaihtele treenejäsi kokeilemalla vaikka joka viikko yhtä uutta tuntia.

 

Ajanvarauksen säännöt Tutustu tunteihin

TALVEN UUTUUDET

PiYo LIVE

Kiinteyttävä ja tehokas tunti joka sopii kaikille. Tunnilla yhdistetään Pilateksen virtaavaa liikekieli jooga-asentoihin pysyen kokoajan liikkeessä! Tunti kehittää sekä voimaa, aerobista -kuntoa että liikkuvuutta.

gogo_yrityssopimus

VINYASA YOGA FLOW

Dynaaminen yoga-tunti GOGO Cityn lämpösalissa perjantaisin klo 17. Kesto 75 minuuttia, tai GOGO Hermiassa keskiviikkoisin klo 18, kesto 55 minuuttia.

spinning

GOSPEL SPINNING

Hengellisestä musiikista pitäville reipas spinning-sisäpyöräilytunti GOGO Cityssä tiistaisin 17.30.

X-BODY

X-Body –tunti on ohjattu kuntosalitreeni, jossa tehdään töitä lihaksikkaamman, X-mallisen vartalon eteen. Treenin aihealue vaihtelee viikoittain: alavartalo, rinta + vatsa, olkapää + ojentaja tai selkä + hauis. Treenien aiheet löydät nettiaikataulusta klikkaamalla tuntia.

gogo_yrityksille

NETTIAJANVARAUKSEN SÄÄNNÖT

 

  • Nettiajanvarauksen kautta on varattavissa maksimissaan 50 % yhden ryhmäliikunta- ja spinningtunnin paikkamääristä (toinen 50 % täytetään liikuntakeskukseen tulojärjestyksessä).
  • Ryhmäliikunta- ja spinningtuntien nettiajanvarauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen ja viimeistään 1h ennen tunnin alkua.
  • Squashvarauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen. Vapailla vuoroilla jäsen voi pelata ilman nettiajanvarausta.
  • Jäsenellä voi olla voimassa enintään kaksi varausta samanaikaisesti.
  • Kaikki lunastamattomat, varatut ryhmäliikunta- ja spinningpaikat vapautetaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua.
  • Kolme lunastamatonta ja peruuttamatonta varausta johtaa varausoikeuden menettämiseen.
  • Varausoikeus tulee aktivoida uudelleen GOGO Parkin, Cityn tai Hermian vastaanotosta.