fbpx

GOGON RYHMÄLIIKUNTA ON SUOMEN YLIVOIMAISIN

Tarjoamme asiakkaillemme yli 160 ohjattua ryhmäliikuntatuntia viikossa, ja yhdellä jäsenyydellä käytössäsi on kaikkien kolmen liikuntakeskuksen ryhmäliikuntavalikoima! Kotimaisen GOGO Liikuntakeskuksen tuntivalikoimasta löydät mm. Kaikki Les Mills -lajit, GOGOn omia tunteja sekä uutuudet maailmalta, ja yli 35 eri lajin tarjonnasta löydät varmasti itsellesi sopivat! Lisäksi GOGO Citystä löydät jättimäisen virtuaalinäytön, jossa voit tehdä virtuaalijumppia omassa aikataulussasi. Jäsenenä saat käyttöösi myös GOGO Online -treenikirjaston, joka pitää sisällään satoja GOGO-ohjaajien vetämiä jumppia ja tekniikkavideoita tehtäväksi esimerkiksi omasta olohuoneestasi! GOGO Online ostettavissa myös erikseen.

YHDESSÄ TREENAUS ON TUPLASTI HAUSKEMPAA – GO HAVE FUN!

GOGON KESÄ 25.5.–1.9. – 100 PÄIVÄÄ TÄYNNÄ TAPAHTUMIA

GOGOn kesä on käynnissä, ja kestää tänä vuonna huikeat 100 päivää! Kesän ryhmäliikunta tarjoaa livetunteja sisällä ja ulkona läpi kesän – 7 päivänä viikossa yhteensä yli 130 tunnin verran! Lisäksi luvassa paljon kesätapahtumia ja kursseja!
SELAA JA VARAA TUNTEJA

KESÄN AIKATAULUT KATSO TULEVAT TAPAHTUMAT

LES MILLS'N UUDET OHJELMAT 27.5. ALKAEN

Les Mills uudet Q2-ohjelmat ovat alkaneet kaikilla GOGO Liikuntakeskuksilla, ja luvassa on jälleen timanttisia tunteja niin kehonhuoltoon, sykkeennostoon, lihasvoimaan ja -kuntoon kuin tanssin ystävillekin! Uusien ohjelmien alku on loistava hetki myös testata itselle täysin uutta lajia, sillä ohjelma on kaikille vieras!

OHJAAJIEMME MIETTEITÄ UUSISTA OHJELMISTA

LES MILLS CONQUER JA MUUT UUTUUDEET GOGOLLA!

Tammikuussa GOGO Parkiin rantautui Les Millsin CONQUER -konsepti – ensimmäisenä koko Suomessa! Ennennäkemätön tunti, joka yhdistelee nyrkkeilyä, lihaskunto- ja aerobista harjoittelua tehokkaaksi komboksi. Tämän vuoden uutuuksina lisäksi LM Functional Strength sekä SHAPES – kokeile ja rakastu!

KATSO CONQUER-VIDEO 

MITEN TÄNÄÄN LIIKUTTAISIIN?

PARK

Ohjelmassa tänään ke 19.06.

16:15SOULFUSION, Mirka N.Varaa
17:00THE TRIP, Ines R.Varaa
17:20LES MILLS DANCE 45, Jemina L.Varaa
18:15LES MILLS CONQUER 45, Jonathan MVaraa
18:15BODYATTACK, Johanna H.Varaa
19:30BODYPUMP, Jonathan MVaraa

KAIKKI GOGO PARKIN TUNNIT

CITY

Ohjelmassa tänään ke 19.06.

17:00BODYPUMP VIRTUAALI, - -Varaa
17:10BODYCOMBAT, Karo N.Varaa
18:00BODYBALANCE, Julia H.Varaa
18:15FUNCTIONAL STRENGTH 45, Eeva KVaraa

KAIKKI GOGO CITYN TUNNIT

HERVANTA

Ohjelmassa tänään ke 19.06.

16:30VOIMAA ALOITTELIJOILLE, Sandor R.Varaa
17:00RPM 45 virtuaali, - -Varaa
17:15BODYCOMBAT, Riitta P.Varaa
17:303XR RUN,RIDE,ROW, Sandor R.Varaa
18:00HAMMER BOX, Sandor R.Varaa
18:00THE TRIP virtuaali, - -Varaa
18:25PAKARAT/KÄDET/VATSA-SELKÄ 60, Tarja L.Varaa

KAIKKI GOGO HERVANNAN TUNNIT

KOKEILE ESIMERKIKSI NÄITÄ

THE TRIP

Nosta sisäpyöräilysi seuraavalle tasolle! The TRIP -tunnilla treenaat merenpohjassa. Tai kuussa. Tai viidakossa. Koe elämäsi nopeatempoisin ja elämyksellisin pyöräilytunti yhdessä muun treeniporukan kanssa – takaamme hyvään fiiliksen ja kohonneen sykkeen! The TRIP vain GOGO Parkissa.

LES MILLS CONQUER

KEVÄÄN 2024 HUIPPU-UUTUUS LES MILLS CONQUER ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA GOGOLLA! Koe tämä nyrkkeilystä inspiraationsa saanut supertunti, jonka jälkeinen endorfiiniaalto ja voimaa pursuava olo ei jätä ketään kylmäksi! Tunnit vain GOGO Parkissa!

KATSO TRAILER

KUNTOSALI-
TUNNIT

Tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia kuntosalin puolella ohjattuja tunteja. Osallistu esimerkiksi Voimaa aloittelijoille -tunnille, jossa tutustut tarkemmin oikeaoppiseen ja tehokkaaseen kuntosalitreenaukseen, tai tule nostamaan hiki pintaan toiminnallisen treenauksen Hammer Box -tunnilla!

LES MILLS SHAPES

Tämä Les Millsin toinen uutuuslaji lanseerattiin GOGOlla ensimmäisenä Pohjoismaissa loppusyksystä 2023, ja on kevään '24 lukkarissa paraatipaikoilla! Tämä intensiivinen tunti yhdistelee tehokkaasti pilatesta, barrea ja power yogaa – testaa ja ihastu!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5:

"Tämä paikka on mun toinen perheeni. Ihania ihmisiä töissä ja huippu jumppaohjaajat, jotka jaksavat motivoida ja tsempata koko ajan ihmisiä. Ilo on GOGOlla treenata!"

- Laura

JÄSENIEMME TÄHTIHETKET

 • Juhan voimaa aloittelijoille

  Juhan maanantain kuntosalituntia Voimaa aloittelijoille ei voi jättää väliin. Juha on niin vilpittömän hyväntahtoinen ja taitava ohjaaja. Ja aina meillä…

   –Anni

 • Konstan vatsa-selkä

  Oli mahtava vatsa-selkä -tunti eilen! Konsta sai meidät hikoilemaan koko rahan edestä ja liikkeet menemään juuri sinne, mihin tu nin…

   –Alf

 • GOGO:n avuliaat respat

  GOGO on tosi huippu treenipaikka, ihmiset on niin mukavia. Tänäänkin sain taas respassa asiantuntevaa apua, kun tarvitsin!

   –HH

 • Energiaa ja hyvää oloa

  Niin paljon energiaa ja hyvää oloa tuovia tähtihetkiä! Karon Coreista on saanut apua tules-ongelmiin ja tukea salitreeniin, Ashleyn valloittajatunnit puskemaan…

   –NT

 • Crushing It with Ashley's CONQUER Class!

  Amazing Monday CONQUER class with Ashley! Tough workout, pushing our limits, but so much fun... Ashley makes it all happen…

   –Conqueror

JÄSENEDUT

Tarjoamme jäsenillemme maan parhaat liikuntapalvelut: Suomen parhaimman ryhmäliikunnan lisäksi GOGO-jäsen käytössä on mm. 3 liikuntakeskuksen kuntosalitilat, kaikki GOGO Express- ja GYM Anytime -kuntosalit ympäri Suomen, lastenhoito, pysäköintiedut, kahvit ja aamupalat, tapahtumat ja vaikka mitä muuta!

KATSO KAIKKI EDUT   LIITY JÄSENEKSI