fbpx

Jaa oma GOGO tähtihetkesi

Ylittikö jokin GOGOssa Sinun odotuksesi? Kerro siitä meille! Rakastamme lukea treenionnistumisia sekä parhaita kokemuksiasi GOGOlla. Tähtihetkesi voi liittyä henkilökuntaan, saamaasi palveluun, tiloihimme, tunteihin, ohjaajiin tai vaikka kivaan treenikaveriin! Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta - siitä saa jokainen hyvän mielen! Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille Tähtihetkesi!

TÄHDITÄ TÄSSÄ

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 • Sisäpyöräilyharrastaja

  19.11.2019

  Mikon tuplaspinu

  Mikko veti tuttuun ja turvalliseen ihanaan tyyliinsä spinning-kaksituntisen. "Sisäpyöräily" Mikon ohjauksessa auttaa jaksamaan harmaassa marraskuussa. Suklaa kruunasi illan. Kiitos Mikko!!

 • Tiistailiikkuja

  19.11.2019

  SuperSuvi 😀

  Suvin tiistai-iltapäivän tunnit ovat viikon kohokohta, jota alkaa odottaa jo viikonloppuna. Kovaa ja vaikuttavaa treeniä, mut parasta on silti tunnelma. Suvi saa kaikentasoiset liikkujat viihtymään ja tuntemaan olonsa tervetulleiksi 😀 Suvi is the best! 👍

 • Tyytyväinen asiakas

  19.11.2019

  Onnistunut synttäriyllätys

  Vietimme isäni 60-vuotissynttäreitä The Tripin merkeissä, yllätyksenä hänelle. Hän ei ole jäsen mutta selittäessäni idean näistä vähän erilaisista synttärijuhlinnoista, pääsi hänkin tunnille. Kiitos ihan mielettömästi tämän mahdollistamisesta!

 • AJ

  19.11.2019

  Afro tunti ihan huippu 🙂

  Aivan mahtava tunti, niskahartia jumit jäi sille tunnille, oli kyllä sellaiset muuvit 🙂 Ja mahtavaa, kun ohjaaja osallistuu ryhmän keskelle avustaen. Ja oli vielä lystiäkin 🙂 Näitä lisää, please 🙂

 • Marianne

  15.11.2019

  SuperMirka

  Kaikki GoGo:n ohjaajat ovat iloisia ja innostavia, mutta kyllä Mirka on aivan mieletön. Hänen tunneillaan tuntuu, että hän on juuri sinua varten ohjaamassa. Kuin olisi Mirkan hyvinvointivalmennus tunnilla. Niin kokonaisvaltaiselta se tuntuu. Mirkan tyyli on hassun hauska, mutta samalla asiaan keskittyvä ja hän ohjaa todella selkeästi. Samalla haastaen, mutta armollisesti. Erittäin ammattitaitoista. Mirkan tunnit ovat arjen voimahetkiä! ❤️❤️❤️❤️ Terkut Mirkalle et jaksaa vielä pitkään 👏🏻👏🏻👏🏻

 • Tavis81

  12.11.2019

  MIRKAN BODYCOMBAT

  Mirkan bodycombatit on viikon pelastus! Kovaa, mutta hurtilla huumorilla höystettyä treeniä - vetäjällä mahtavan aurinkoinen, iloinen ja elämänmyönteinen asenne. Tämä tyyppi on ansainnut palkankorotuksen!!!!

 • Anne

  12.11.2019

  Suvin tiistaitreeni Cityssä

  Suvin tiistai-illan treenipaketti (spinning - vatsa-selkä - venyttely) on viikon paras hetki! Ainoa harmittava asia on, jos ei pääse mukaan 😊. Aurinkoinen, tehokas ja hyvä treeni, josta tulee hyvä olo ja iloinen mieli. Kiitos Suvi!

 • PPjarvi

  5.11.2019

  KristaM Bodypump

  Huikea miksaus tiistaina. Erityiskiitokset tsemppaamisesta askelkyykyissä uskon jo hiipuessa!

 • Energiaa saanut

  5.11.2019

  Tiistain Suvi ja Elvis

  Tiistai-iltapäivän kohokohta oli Suvin vatsa-selkä -treeni ja sen jälkeinen lämpövenyttely. Suvi oli tänään liekeissä, innostava ja hehkuva itsensä, joka saa porukan tekemään parhaansa ja kokemaan liikkumisen iloa. Venyttelyssä soinut Elvis kruunasi kaiken, toi lämpöä ja hyvää oloa, kuten Suvikin.

 • Wohoo

  4.11.2019

  Sedan suomirap-spinni

  Oli pakko tulla spinningiin pitkän tauon jälkeen kun lukkarissa oli teemana suomirap! Tehokasta ja nostalgiset biisivalinnat, jes 🙂

 • Jumppaaja

  4.11.2019

  Miikan attackit kesällä Parkissa

  Miika on ihan huikea BodyAttack-ohjaaja! Toivottavasti hänelle saadaan taas pian tunti keskustaan.

 • Dreamer

  3.11.2019

  Millan jamit

  Lisää!!!

 • Jumppari

  2.11.2019

  Millan Bodyjam

  Joka viikon tähtihetkenki on perjantain Bodyjam. Millalla on aivan loistoasenne, hän on aina positiivinen ja omistautunut lajilleen 100%;sesti. Huomioi kaikki, varsinkin ekakertalaiset.

 • JamBam

  27.10.2019

  Kaamostanssit

  Kiitos huippuhyvistä tanssibileistä - puolitoista tuntia silkkaa hyvää tuulta! Tuli taas mieleen, että olisipa kiva saada enemmänkin Sh'bamia lukkariin (eikä sitä BodyJamiakaan liikaa ole).

 • Ode

  20.10.2019

  Annin Sh'bam

  Annin sunnuntain Sh'bam saa NIIN hyvälle tuulelle! Sisäinen tanssijani syttyy aina Annin tunnilla! Hän on niin ihanasti itsekin fiiliksissä, niin eihän se voi olla tarttumatta. Kiitos jälleen!

 • Onnellinen

  18.10.2019

  Suvin tiistain Spinning & vatsa/selkä

  Suvin tiistain spinning & vatsa/selkä -combo on viikon tähtihetkiä. Sopivasti innostavaa ja inspiroivaa, mutta samalla jotenkin levollista ja rauhoittavaa. Kroppa saa treeniä, tunnelma on rento ja kaiken jälkeen voi iloisin mielin lähteä pois, itsensä tosissaan haastaneena. Upeaa, että löysin nämä tunnit, vaikka yleensä Parkissa käynkin. Kiitos Suvi!

 • Sussu

  14.10.2019

  Hermia Grit

  Mahtavaa että Grit strenght saatu myös Hermiaan!!!

 • RB

  1.10.2019

  Yin Yoga

  Karitan keskiviikon Yin Yogassa on ihanan rauhoittava ja lämmin ilmapiiri. Sielua hellivä kokonaisuus on loistava tasapaino hektiselle arjelle. Jokaisen pitäisi käydä Karitan tunnilla kuuntelemassa itseään ja sen avulla pitämään elämänsä paremmin tasapainossa.

 • Takarivi

  1.10.2019

  Konstan lauantain the Tripit

  Mahtavan positiivinen kaveri, joka tartuttaa energisyytensä tsemppaamaan jokaisesta kaiken, mitä irtoaa. Loistava startti viikonloppuun.

 • Stella

  1.10.2019

  Emmin tsemppitreenit

  Emmin lihaskuntotreenit on ihan parhaita, niillä ei lepäillä! Tsemppaa ottamaan itsestään irti enemmän kuin ajatteli, mahtava fiilis tunnin jälkeen! Kiitokset ti 24.9. klo 18 setistä!