fbpx

Jaa oma GOGO tähtihetkesi

Ylittikö jokin GOGOssa Sinun odotuksesi? Kerro siitä meille! Rakastamme lukea treenionnistumisia sekä parhaita kokemuksiasi GOGOlla. Tähtihetkesi voi liittyä henkilökuntaan, saamaasi palveluun, tiloihimme, tunteihin, ohjaajiin tai vaikka kivaan treenikaveriin! Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta - siitä saa jokainen hyvän mielen! Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille Tähtihetkesi!

TÄHDITÄ TÄSSÄ

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 • Vappu liikkuja

  1.5.2020

  Gogo Linnainmaan vapputunnelma ja Joel

  Poikkeusaika ja vapusta meinas tulla tylsä ja arkinen, kotihommia ja kuntosalia. Vappun pelasti Gogon iloinen vappu tunnelma, jonka kapellimestarina oli vappu henkinen Joel. Ilon kautta liikkuminenkin, saatiin vappua tähänkin vuoteen. Kiitos!!

 • Onnellinen jäsen

  30.4.2020

  Kiitos koko GoGo!

  Kaikki ihanat ohjaajat <3 kiitos että olette pitäneet GoGon auki koko kevään ja on ollut mahdollisuus tulla jumppaan. Hygieniasta ja turvaväleistä huolehditaan esimerkillisesti ja ohjaajien asenne ja ilo on aurinkoisin asia koko tässä keväässä. Gogolle tuntee olevansa tervetullut näinäkin aikoina, kiitos että olette!

 • Hyvälle mielelle

  26.4.2020

  Iloinen pirtsakka Minna!

  Minnan Trip tunnit on huippuja! Minnan persoona tuo iloa päivään ja suupielet pysyy korvissa koko illan kun on päässyt polkemaan Minnan kannustavassa tahdissa : ).

 • Yogalates- unelma tunnista nauttija

  10.4.2020

  Ainon yogalates

  Yogalates on niin parhautta!❤ Harmi et tunteja on enää yksi viikossa mut sekin pelastaa viikon. Huippu taitava ja ihana Aino ansaitsee 6 tähteä!😊 tämä tunti ehdottomasti myös jatkossa lukujärjestyksessä!

 • Arnold

  9.4.2020

  Gogon AL:n etäjumpat/Suvi & Linnea

  Aivan mahtavia nämä Gogon ja Aamulehden vatsa-selkä etäjumpat, treeni tekee hyvää tukilihaksille ja mielelle, kun on niin hyvät ja piristävät ohjaajat! Suvista ja Linneasta on tullut suosikkejani! Hyvä juttu Gogolta nämä jumpat!

 • Liikkumisen iloa korona-aikaan

  5.4.2020

  Joelin rohkaisevat sanat 👍

  Perinteinen sunnuntain treenaus parin viikon tauon jälkeen ja arkana menin Linnainmaan salille. Korona jänskättää ja vaihdoin Joelin kanssa siitä ja muutenkin elämästä muutaman sanan. Joelin rauhallisuus ja rohkaisevat sanat tulivat oikeaan paikkaan. Kroppa ja sielu tuli molemmat hoidetuksi.

 • Aloittelija

  2.4.2020

  Voimaannuttava ja energisoiva The Trip

  Oli niin kivaa Konstan ohjaamalla aamupäivän The Trip -tunnilla, että oli pakko tulla iltapäivällä toisen kerran. Konsta ohjasi sinä päivänä kaksi kertaa saman tunnin, molemmilla kerroilla treeni huokui intoa, iloa ja energiaa!

 • Riina

  23.3.2020

  Konstan Bodypump

  Konstan energia ja tsemppi saavat aina jaksamaan jokaisen sarjan loppuun asti. Hän huomioi hienosti kaikentasoiset liikkujat ja saa hymyn huulille! Iso kiitos!

 • Miia

  22.3.2020

  Live-lähetykset Aamulehden kautta

  Olemme kokeilleet tämän viikon aikana kotona vaihtelevin kokoonpanoin vatsa-selkää, venyttelyä, pop-pilatesta sekä juuri äsken myös tabataa miehen ja perheen jääkiekkoilija-teinin voimin. On ollut mahtavaa päästä treenaamaan myös tässä poikkeustilanteessa, omassa olohuoneessa, yhdessä perheen kanssa ja etenkin tuttujen mahtavien ohjaajien kanssa. Iso kiitos! Toivottavasti live-lähetykset jatkuvat kunnes liikkuminen kodin ulkopuolella taas helpottuu!

 • Perjantain tähti

  20.3.2020

  Pilates aamulla Cityssä

  Todellinen ammattilainen ohjaajana ( nimi Maija?) pe 20.3. Cityn Pilates tunnilla. Saimme upeaa ohjausta, tukea ja kannustusta sekä loisto vinkit kotiin. Ilo käydä tällaisella tunnilla. Näitä lisää! Kiitos!😊

 • Ronsku

  20.3.2020

  HYVÄ KONSTA!!!

  Ohjaajanne Konsta sai ylipuhuttua mut tulla kokeilemaan hänen ryhmäliikuntatuntiaan (BodyPump). Tunnin jälkeen olin ihan sanaton. Treeni oli kova ja tuntui kokeneellakin treenaajalla, musat oli hyvät, mutta parasta oli nähdä miten paljon itse ohjaaja nautti ohjaamisesta. Ikinä en ole aiemmin nähnyt kellään ohjaajalla missään vastaavanlaista intohimoa hommaan! Tuntia olisi voinut vain katsellakkin, koska hitsin hauska ukkeli muutenkin! En yhtään ihmettele, että sali oli tupaten täynnä. Pitäkää Konstasta lujasti kiinni, koska oon saattanu vinkata tästä mestarista eteenpäin 😉

 • GoGon vakiasiakas kotiruokinnassa 🙂

  17.3.2020

  Suvin etäjumppa ⭐

  Olipas mukava elämys, kun pääsin Suvin etäjumppaan Aamulehden sivuilta. Hienosti järjestetty GoGo tällainen ja Suvin iloisuus toi valoa meidän olohuoneeseen, kaiken koronahuolen ja ilman harmauden keskelle. Vatsa- ja selkälihakset kiittävät ja kroppa on nyt vetreämpi kuin hetkeen, kun ei ole salille päässyt 💪 Kiitos Suvi ja GoGo! 🙏

 • Toivottavasti lyhyellä tauolla

  17.3.2020

  GOGO:n veto koronataukoon

  Suuret kiitokset GOGO, kun pidätte meistä huolta korona-aikanakin. Nekin, jotka eivät uskalla tai saa tulla salille, saavat hikoilla pää märkänä kotisalilla. Tein juuri Aamulehden Balancen ja kylläpä mieli kirkaistui kaikista päivän mittaan tulleista ahdistavista uutisista. Kiitos myös Les Mills on Demand-palvelusta. Ihan huippua! 🙂

 • Läppätäti

  10.3.2020

  Valoisa ja ihana Joel

  Linnainmaan Joel antoi hyviä treenivinkkejä ja opasti tällaista keski-ikää lähestyvää täti-ihmistä turvalliseen laitteen käyttöön, kun huomasi että teen väärin. Arvostan sitä hienotunteisuutta ja ystävällisyyttä, ei tullut ollenkaan nolo olo. Kiireenkin keskellä Joel jaksaa kuunnella ja heittää läppää. Hieno nuorimies!

 • Ysäri

  8.3.2020

  Iineksen su spinnig

  Biisiyllätyksessä kevään merkkejä. Kiitos hilpeästä La Bouchesta, la da da dee da daaa.... 🙂

 • Asiakas

  28.2.2020

  Jonathanin Bodyattack-tuuraus

  Olipas hyvä meininki Jonathanin attackissa ke 26.2.! Toivottavasti hän saa pian oman tunnin Parkiin tai Cityyn.

 • Let the beast go

  27.2.2020

  Jeminan torstai combat

  Aivan loistava tunti! Jeminan ohjaus 6/5 ja räjähtävä energia pisteenä i:n päälle! Muay thaissa meni kylmät väreet, kun meno räjähti katosta läpi!! Isot kiitokset Jeminalle!!!

 • Kartseli

  27.2.2020

  Jeminan combatmix

  Jeminan combatmixauksessa huikea tunnelma ja tsemppaus 🤩 ihanaa

 • Maria

  15.2.2020

  Inkun salitunnit Cityssä

  Kiitos Inkku, salituntisi on parasta ja tehokkainta treeniä! Tunneilta saa aina hyviä vinkkejä ja vaihtelua omaan salitreeniin! Näitä lisää!

 • Saara

  14.2.2020

  Gogo Parkin lapsiparkki

  Kiitos Gogon lapsiparkista, jossa on tilaa temmeltää, ja lapset otetaan ilolla vastaan jo pienestä asti. Gogoilusta on muodostunut tämän kotiäidin henkireikä, ja muksukin tykkää tulla leikkimään treenin ajaksi.