fbpx

Jaa oma GOGO-tähtihetkesi

Ylittikö jokin GOGOssa odotuksesi? Haluaisitko muuten vain antaa jostain erityisen hyvää palautetta? Kerro siitä täällä! Rakastamme lukea treenionnistumisia sekä parhaita kokemuksiasi GOGOlla. Tähtihetkesi voi liittyä henkilökuntaan, saamaasi palveluun, tiloihimme, tunteihin, ohjaajiin tai vaikka kivaan treenikaveriin! Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta – siitä saa jokainen hyvän mielen! Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille Tähtihetkesi!

TÄHDITÄ TÄSSÄ

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 • Anni

  10.6.2024

  Juhan voimaa aloittelijoille

  Juhan maanantain kuntosalituntia Voimaa aloittelijoille ei voi jättää väliin. Juha on niin vilpittömän hyväntahtoinen ja taitava ohjaaja. Ja aina meillä on hauskaa.

 • Alf

  7.6.2024

  Konstan vatsa-selkä

  Oli mahtava vatsa-selkä -tunti eilen! Konsta sai meidät hikoilemaan koko rahan edestä ja liikkeet menemään juuri sinne, mihin tu nin otsikko viittasikin. Huipputunti

 • HH

  30.5.2024

  GOGO:n avuliaat respat

  GOGO on tosi huippu treenipaikka, ihmiset on niin mukavia. Tänäänkin sain taas respassa asiantuntevaa apua, kun tarvitsin!

 • NT

  28.5.2024

  Energiaa ja hyvää oloa

  Niin paljon energiaa ja hyvää oloa tuovia tähtihetkiä! Karon Coreista on saanut apua tules-ongelmiin ja tukea salitreeniin, Ashleyn valloittajatunnit puskemaan omia rajoja eteenpäin. Gogolaisten ystävällisyys ja rohkaisu antaa aina lisätsemppiä!

 • Conqueror

  27.5.2024

  Crushing It with Ashley's CONQUER Class!

  Amazing Monday CONQUER class with Ashley! Tough workout, pushing our limits, but so much fun... Ashley makes it all happen in a great and encouraging atmosphere!

 • RR

  27.5.2024

  Ystävällisyys ja tunnelma

  GoGolla on parasta, kun ohjaajat ja muu henkilökunta aina huomioi asiakkaita respassa ja salilla muutenkin. Viime viikkoina useasti GoGon ohjaajat ovat salilla ystävällisesti hymyilleet ja moikanneet, sekä pukkarissa vaihtaneet muutaman sanan. Tällainen ystävällisyys luo hyvää tunnelmaa koko salille! 🙂

 • a

  20.5.2024

  Strength development

  Talven ja kevään ajan maanantai on ollut viikon paras päivä, koska se on SD-päivä. Iso kiitos Konstalle ja SD-porukalle mahtavista treeneistä! Toivottavasti saadaan jatkaa tätä hienoa lajia taas syksyllä.!

 • OP

  2.5.2024

  Karon tunnit & Parkin henkilökunta

  Torstai oli taas toivoa täynnä Parkissa. Sitä tähdittivät Karon aivan mahtava tukilihastreenijumppa ja tähtisilmäinen vastaanoton piristäjä! Ilonmaku suussa sai taas treenailla ja nauttia Parkin innostavasta tunnelmasta!

 • _SI_

  27.4.2024

  Karo(teenia) kevääseen! ☀️

  Karon tunnit ja varsinkin Core ovat niin supereita, talvessa kiinni roikkuvaan kevääseenkin tuovat juuri sitä oikeaa auringonpaistetta, mitä tarvitaan!

 • Martta

  16.4.2024

  Mirka on Superohjaaja!

  Mirkan vetämä sunnuntain setti Cityssä on aivan huippu!!

 • Neea

  7.4.2024

  Mirkan sunnuntain attack-combat-balance

  Sunnuntain attack-combat-balance peräkkäiset tunnit Cityssä on viikon paras setti ja Mirka ihan huippu ohjaaja! 🙂

 • Laza

  5.4.2024

  Perjantain turbopumppi!

  Perjantain 5.4 duo Konsta & Eeva veti sellaisen shown että vieläkin pärisee! Tällaista lisää!

 • Pyynikin nyrkki

  5.4.2024

  Mira Potkosen Conguer-tunti

  4.4.2024 Mira Potkosen conquer Miran ansiosta sain tarpeeksi kovan treenin. Olipa todella hauska, motivoiva ja palkitseva tunti, johon aivan sattumalta tupsahdin paikalle ja kokeilin kyseistä uutuutta ensi kertaa. Tunnista jäi leveä hymy ja hyvä mieli, josta on iloa jaettavaksi taas eteenpäin. Tunti Miran ohjauksessa oli elämys!

 • _s_

  4.4.2024

  Jeminan torstaicombat

  Ihanaa kun Hervannan torstai-iltaan on tullut Bodycombat ja vielä ihanan Jeminan ohjaamana! Hyvä tuntipaikka ja hyvä lisä Hervantaan!

 • Aikku

  29.3.2024

  Jeminan dance

  Hyvä mieli on taattu aina, kun ehtii Jeminan danceen. Ihanan selkeä, positiivinen ja kannustava ohjaaja, joka varmistaa, että kaikki pääsevät lopulta "kärryille". Ja jos kärryiltä tipahtaa, voi turvallisin mielin vain nauttia tanssimisesta ja tehdä omaan tyyliin.

 • ARI

  28.3.2024

  Karon tunnit täyttä timanttia

  Karon Core-tunnit ovat aina viikon tähtihetkiä ja kohta taas pääsen nauttimaan siitä! Karon osaamisesta ja kyvystä ohjata ja innostaa, ei pinnallisesti vaan ihmisläheisesti, käyvät ottamassa oppia muutkin ohjaajat. Kiitos Karo, loskaisen kevään keskelle tuot energiaa ja pirteyttä!

 • Asiakas

  18.3.2024

  JONATHAN = TÄHTI

  Täytyy kompata aiempia Jonathania kehuneita. Jonathan on aina hyväntuulinen ja hänellä on ilmiömäinen kyky nostaa tunneilla tunnelma kattoon. Jonalle myös paljon tsemppiä Les Millsin Superstar-kisaan! Gogon supertähti hän on joka tapauksessa <3

 • rinsku

  13.3.2024

  GOGO online Soulfusion live -tunti 13.3.

  Kun ulkona on harmaata, mieli väsynyt ja tunnille pääsy toiselta paikkakunnalta ei ole mahdollista. Niin silloin on ihana avata tietokone ja päästä tunnille lähtemättä yhtään mihinkään 🙂 Tunnin jälkeen olo heti pirteämpi Mirkan ihana tapa ohjata toi hymyn kasvoille -kiitos 🙂 Ilman muuta keskiviikon tähtihetki 🙂

 • Janette

  7.3.2024

  Angelan spinning

  Angelan spinningtunti kuljettaa polkijansa kesäillan auringonlaskusta ja vauhdikkaasta viidakosta aina sinne minne mielikuvitus vaan riittää. Päälle vielä ammattitaitoinen ohjaus ja mahtava tsemppaus, niin saa lähteä kotiin hymy huulilla!✨

 • Janita

  3.3.2024

  Bile attackki

  Jonathanin mixaukset maanantai illan attackissa on ihan best!