fbpx

Jaa oma GOGO tähtihetkesi

Ylittikö jokin GOGOssa Sinun odotuksesi? Kerro siitä meille! Rakastamme lukea treenionnistumisia sekä parhaita kokemuksiasi GOGOlla. Tähtihetkesi voi liittyä henkilökuntaan, saamaasi palveluun, tiloihimme, tunteihin, ohjaajiin tai vaikka kivaan treenikaveriin! Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta - siitä saa jokainen hyvän mielen! Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille Tähtihetkesi!

TÄHDITÄ TÄSSÄ

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 • Minni

  29.12.2019

  Jussin pumppi

  Jussin ohjaus on selkeää ja tinkimätön tsemppaus kannustaa juuri kun sitä tarvitaan. Ote ohjaamiseen on parantunut viime vuosina, kiva nähdä että ohjaaja tykkää työstään.

 • Joulutähti

  17.12.2019

  Suvin vatsa-selkä & liikkuvuus

  Suvin tunnit on aivan huippuja, täynnä energiaa, hyvää mieltä ja yhteishenkeä. Ihana tyyppi ja alansa rautainen ammattilainen 🤗

 • Talitintti

  11.12.2019

  Tomin spinning

  Nyt ei tähdet riitä, täyttä timanttia! Pitkästä aikaa parkissa perusspinu. Tätä lisää.

 • TT.

  11.12.2019

  Konstan tabata

  Ei voi muuta kuin todeta, että Konstan mieletön energia kyllä tarttuu tästä pimeydestä huolimatta. Rankka tunti, mutta silti siellä on niin hyvällä mielellä ja hymyilyttää vielä jälkeenpäinkin. Mahtava tyyppi!

 • Liikunnan iloq

  8.12.2019

  Linnainmaan Joel

  Linnainmaan Gogon Joel saa iloisuudellaan ja kohteliaisuudellaan valoa synkkään sunnuntai-iltapäivän treeniinkin. Aito kohtaaminen joka kerran 🤗

 • Ilon kautta

  7.12.2019

  Suvin tiistain tripla

  Suvin tiistain tripla haastaa ja tuo iloa pintaan, hien ohella. Huippu ilmapiiri, iloinen tekemisen meininki ja Suvin persoona on lyömätön yhdistelmä!

 • Sirpa

  2.12.2019

  Just Dance

  Ihana ohjaaja, tanssillisesti juuri sopivan haastava koreografia, tälle tarvitaan ehdottomasti kokonainen tunti niin saadaan kunnolla hiki pintaan ilman kiirettä!

 • Tea Hoo

  24.11.2019

  Kestävyysspinning

  Ineksen sunnuntain kestävyysspinning on todella hyvä. Tällaisia lisää ohjelmaan, kiitos.

 • Kuulailija

  21.11.2019

  Emmin kahvakuulailut

  Superhyviä tunteja Emmin kahvakuulailut! Kahvakuulatunteja ylipäänsä toivoisin lisää lukkariin. 🙂

 • Sisäpyöräilyharrastaja

  19.11.2019

  Mikon tuplaspinu

  Mikko veti tuttuun ja turvalliseen ihanaan tyyliinsä spinning-kaksituntisen. "Sisäpyöräily" Mikon ohjauksessa auttaa jaksamaan harmaassa marraskuussa. Suklaa kruunasi illan. Kiitos Mikko!!

 • Tiistailiikkuja

  19.11.2019

  SuperSuvi 😀

  Suvin tiistai-iltapäivän tunnit ovat viikon kohokohta, jota alkaa odottaa jo viikonloppuna. Kovaa ja vaikuttavaa treeniä, mut parasta on silti tunnelma. Suvi saa kaikentasoiset liikkujat viihtymään ja tuntemaan olonsa tervetulleiksi 😀 Suvi is the best! 👍

 • Tyytyväinen asiakas

  19.11.2019

  Onnistunut synttäriyllätys

  Vietimme isäni 60-vuotissynttäreitä The Tripin merkeissä, yllätyksenä hänelle. Hän ei ole jäsen mutta selittäessäni idean näistä vähän erilaisista synttärijuhlinnoista, pääsi hänkin tunnille. Kiitos ihan mielettömästi tämän mahdollistamisesta!

 • AJ

  19.11.2019

  Afro tunti ihan huippu 🙂

  Aivan mahtava tunti, niskahartia jumit jäi sille tunnille, oli kyllä sellaiset muuvit 🙂 Ja mahtavaa, kun ohjaaja osallistuu ryhmän keskelle avustaen. Ja oli vielä lystiäkin 🙂 Näitä lisää, please 🙂

 • Marianne

  15.11.2019

  SuperMirka

  Kaikki GoGo:n ohjaajat ovat iloisia ja innostavia, mutta kyllä Mirka on aivan mieletön. Hänen tunneillaan tuntuu, että hän on juuri sinua varten ohjaamassa. Kuin olisi Mirkan hyvinvointivalmennus tunnilla. Niin kokonaisvaltaiselta se tuntuu. Mirkan tyyli on hassun hauska, mutta samalla asiaan keskittyvä ja hän ohjaa todella selkeästi. Samalla haastaen, mutta armollisesti. Erittäin ammattitaitoista. Mirkan tunnit ovat arjen voimahetkiä! ❤️❤️❤️❤️ Terkut Mirkalle et jaksaa vielä pitkään 👏🏻👏🏻👏🏻

 • Tavis81

  12.11.2019

  MIRKAN BODYCOMBAT

  Mirkan bodycombatit on viikon pelastus! Kovaa, mutta hurtilla huumorilla höystettyä treeniä - vetäjällä mahtavan aurinkoinen, iloinen ja elämänmyönteinen asenne. Tämä tyyppi on ansainnut palkankorotuksen!!!!

 • Anne

  12.11.2019

  Suvin tiistaitreeni Cityssä

  Suvin tiistai-illan treenipaketti (spinning - vatsa-selkä - venyttely) on viikon paras hetki! Ainoa harmittava asia on, jos ei pääse mukaan 😊. Aurinkoinen, tehokas ja hyvä treeni, josta tulee hyvä olo ja iloinen mieli. Kiitos Suvi!

 • PPjarvi

  5.11.2019

  KristaM Bodypump

  Huikea miksaus tiistaina. Erityiskiitokset tsemppaamisesta askelkyykyissä uskon jo hiipuessa!

 • Energiaa saanut

  5.11.2019

  Tiistain Suvi ja Elvis

  Tiistai-iltapäivän kohokohta oli Suvin vatsa-selkä -treeni ja sen jälkeinen lämpövenyttely. Suvi oli tänään liekeissä, innostava ja hehkuva itsensä, joka saa porukan tekemään parhaansa ja kokemaan liikkumisen iloa. Venyttelyssä soinut Elvis kruunasi kaiken, toi lämpöä ja hyvää oloa, kuten Suvikin.

 • Wohoo

  4.11.2019

  Sedan suomirap-spinni

  Oli pakko tulla spinningiin pitkän tauon jälkeen kun lukkarissa oli teemana suomirap! Tehokasta ja nostalgiset biisivalinnat, jes 🙂

 • Jumppaaja

  4.11.2019

  Miikan attackit kesällä Parkissa

  Miika on ihan huikea BodyAttack-ohjaaja! Toivottavasti hänelle saadaan taas pian tunti keskustaan.