fbpx

Jaa oma GOGO tähtihetkesi

Ylittikö jokin GOGOssa Sinun odotuksesi? Kerro siitä meille! Rakastamme lukea treenionnistumisia sekä parhaita kokemuksiasi GOGOlla. Tähtihetkesi voi liittyä henkilökuntaan, saamaasi palveluun, tiloihimme, tunteihin, ohjaajiin tai vaikka kivaan treenikaveriin! Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta - siitä saa jokainen hyvän mielen! Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille Tähtihetkesi!

TÄHDITÄ TÄSSÄ

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 • Ellu

  20.1.2023

  Jonan pumppimix🏋🏻‍♀️

  Hei nyt on törkyhyvä setti😎👊. Asennebiisejä ja haastetta riittää vielä tuleville viikoille. Me like🤩! Kiitos taas❤🙏. -elina-

 • sarkku

  20.1.2023

  Oskarin bodyjam

  Oskarin perjantaijamissa pääsee aina kunnon biletunnelmaan ja fiilis on katossa! Peittoaa yökerhossa kekkuloinnin menne tullen. Se tapa miten Oskari tsemppaa ja välittää omaa energiaa on ihan mahtava, ihan superia että Oskarilla on nykyään vakkaritunti lukkarissa. 🤩

 • Core

  19.1.2023

  Supertehokas Karon tunti

  Tähtihetki oli Karon supertehokas Les Mills Core. Pakarat ja olkapäät olivat koviilla, mutta hyvällä tavalla. Karolla on kyky tsempata ja saada treenailijat yrittämään sen päivän parhaansa. Huippu ohjaaja!

 • RRP

  19.1.2023

  GOGO Parkin mukavat respat

  Yksi syy, miksi Parkissa on niin mukava treenata on avuliaat ja ystävälliset respat. Osaavat ja haluavat auttaa ja usein vielä toivottavat kauniin hymyn kera tervetulleeksi treenaamaan 🙂

 • Nanna

  19.1.2023

  INEKSEN TEEMASPINNING

  Kiitokset Inekselle huipputunnista! Loistava musiikki sekä ohjaaja, joten ensi viikon tuntia jo innolla odotan!

 • Päivi

  18.1.2023

  lukujärjestys/ryhmäliikunta

  Kiitos lukkarin tekijöille ja Mirkalle. Aivan mahtava soulfusion-tunti keskiviikko aamussa Parkissa. Ehdottomasti jatkoon!

 • Steppaaja

  17.1.2023

  Viisi tähteä tiistain stepille

  Jonathan on taitava ohjaaja, jolta ohjeet liikkeisiin tulee aina ajallaan, itse saa siis vaan kuunnella ja nauttia liikunnan taiasta ja flow-tilasta... Tunnelma on energinen ja tsemppiä ja ohjausta riittää myös niille liikkujille, jotka tekevät kevyempiä versioita liikkeistä. Ja miksaukset on ihan parhaita, aina!

 • TIAMEN

  17.1.2023

  Suvi Ä:n persoona ja valoisuus

  Mitenhän tuon Suvin tunnin osaisi sanoittaa lyhyesti. Tuon tunnin tunnelmassa on jotain sähköä ja hyvää värinää. Aina kun Suvi tulee tilaan, se täyttyy valolla ja energialla. Vaikka tunti on rankka, Suvin olemus ja persoona saa jaksamaan ja treenin jälkeen on niin hyvä olo!

 • ISOArska

  17.1.2023

  Konstan liikkuvuus/venyttely

  Hyvää teki kropalle Konstan maanantain liikkuvuus/venyttely. Konsta vähän rauhallisemmissa tunnelmissa, mutta silti tehokasta!

 • Aikaa itselle

  16.1.2023

  Criston bodybalance

  Uuteen viikkoon valmistautuminen Criston Bodybalancessa oli viikon tähtihetki. Aikaa itselle, oman tasovaatimuksen mukaan, ei liikaa mitään hörhöilyjä, vaan kropan toiminnan kehittämiseen liittyviä juttuja. Hyvä kokonaisuus ja Cristo on hyvä ohjaaja ja tunnilla viihtyi vähän heikommllakin pohjalla mukana ollut! 👍

 • Core kuntoon

  13.1.2023

  Karon tehokas core

  Eilen olin Karon Coressa ja siellä tajusin, että Karo on paitsi super innostaja, niin myös oikea GOGO:n urheilupedagogi! Karo osaa rakentaa upeasti tsempin ohjelmaan ja innostaa kaikki tekemään siellä parhaansa. Samalla ilmapiiri on kuitenkin hänen Coressa niin hyvä, että tunnille "uskaltaa" tulla, vaikka tietäisi että ihan parhaimpaan ei yltäisikään. Upea ohjaaja, jonka ohjaamisen selkeys, mietityt kokonaisuudet ihastuttavat ja hänellä on taito saada ihmiset tekemään liikkeet niin että ne tuntuvat.

 • Armas

  10.1.2023

  Suvin Cityn tiistaitreeni

  Energiaa, liikkumisen iloa ja takuuvarmaa poltetta lihaksissa. Suvin peppu/kädet/vatsa tunti on huikea, mutta kirsikkana kermakakussa on superohjaaja Suvi, joka tarjosi taas sellaisen kattauksen, että oksat pois. Sinfoniaa kaikille aisteille! 🌟

 • -S

  10.1.2023

  Jeminan pumppi

  Jeminan maanantai-illan pumppi on timanttia!

 • Medeija

  3.1.2023

  Uuteen vuoteen energisin Suvi-sävelin

  Uusi vuosi on alkanut ja kesää kohti mennään. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa vuosi, kuin tehdä se Suvin kanssa ja haastaa pakarat, kädet ja vatsa-selkä! 💥 Suvin energia ja karisma täyttää koko salin ja hänessä ruumiillistuu se, mitä on treenaaminen ilon maku suussa 😍 Kermakakun kirsikkana vielä Eput mukana biisilistassa!

 • Rinsku

  20.12.2022

  GOGO online ja live tunnit vuoden 2022 tähtihetki

  GoGo online ja erityisesti tiistai -illan live tunti Bodybalance koko vuoden 2022 tähtihetki 🙂 Tiistai illan Balancesta on muodostunut vuoden aikana vakio etätunti tiistai -illan ohjelmaan. Myös live muillekin tunneille on ollut mahtavaa osallistua milloin mistäkin 🙂

 • pumpper

  19.12.2022

  Inesin pumppi

  Aivan mahtava bodypump tänään! Ines oli todella energinen ja sai itselle vieraankin ohjelman todella hyvin ohjattua! Tätä lisää!!

 • CR

  19.12.2022

  Cityn pumppi

  Karon pump on aina mahtava kokemus Keskiviikkona, mutta tänään sijaisena ollut Iines on kyllä todella rautainen.

 • Pumpiin

  19.12.2022

  Inekselle lisää tunteja

  Inekselle ehdottomasti lisää tunteja. Ohjaus on aina selkeää, tekniikka mahtavaa ja huomioi aina asiakkaat!

 • Bionic

  17.12.2022

  Annen, Minnan, Iineksen ja Jonathanin pyöritystunnit

  Vau! Mikä osaaminen, tsemppi ja ilon tunne kun tuntien jälkeen kokee ylittäneensä itsensä.

 • Etätyöläinen

  16.12.2022

  Karon Core - Tehokas Ryhtiliike Etätyöntekijälle

  Nämä torstain Karon Core-tunnit ovat pelastus tällaiselle pääasialliselle etätyöläiselle. Todella monipuolista treeniä koko kropan tukilihaksille. Vaikka itsensä pääsee haastamaan tosissaan, niin siellä on aina hauskaa. Karo osaa tehdä tunneista tehokkaita ja hauskoja!