fbpx

Jaa oma GOGO tähtihetkesi

Ylittikö jokin GOGOssa Sinun odotuksesi? Kerro siitä meille! Rakastamme lukea treenionnistumisia sekä parhaita kokemuksiasi GOGOlla. Tähtihetkesi voi liittyä henkilökuntaan, saamaasi palveluun, tiloihimme, tunteihin, ohjaajiin tai vaikka kivaan treenikaveriin! Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta - siitä saa jokainen hyvän mielen! Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille Tähtihetkesi!

TÄHDITÄ TÄSSÄ

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 • Miia

  22.3.2020

  Live-lähetykset Aamulehden kautta

  Olemme kokeilleet tämän viikon aikana kotona vaihtelevin kokoonpanoin vatsa-selkää, venyttelyä, pop-pilatesta sekä juuri äsken myös tabataa miehen ja perheen jääkiekkoilija-teinin voimin. On ollut mahtavaa päästä treenaamaan myös tässä poikkeustilanteessa, omassa olohuoneessa, yhdessä perheen kanssa ja etenkin tuttujen mahtavien ohjaajien kanssa. Iso kiitos! Toivottavasti live-lähetykset jatkuvat kunnes liikkuminen kodin ulkopuolella taas helpottuu!

 • Perjantain tähti

  20.3.2020

  Pilates aamulla Cityssä

  Todellinen ammattilainen ohjaajana ( nimi Maija?) pe 20.3. Cityn Pilates tunnilla. Saimme upeaa ohjausta, tukea ja kannustusta sekä loisto vinkit kotiin. Ilo käydä tällaisella tunnilla. Näitä lisää! Kiitos!😊

 • Ronsku

  20.3.2020

  HYVÄ KONSTA!!!

  Ohjaajanne Konsta sai ylipuhuttua mut tulla kokeilemaan hänen ryhmäliikuntatuntiaan (BodyPump). Tunnin jälkeen olin ihan sanaton. Treeni oli kova ja tuntui kokeneellakin treenaajalla, musat oli hyvät, mutta parasta oli nähdä miten paljon itse ohjaaja nautti ohjaamisesta. Ikinä en ole aiemmin nähnyt kellään ohjaajalla missään vastaavanlaista intohimoa hommaan! Tuntia olisi voinut vain katsellakkin, koska hitsin hauska ukkeli muutenkin! En yhtään ihmettele, että sali oli tupaten täynnä. Pitäkää Konstasta lujasti kiinni, koska oon saattanu vinkata tästä mestarista eteenpäin 😉

 • GoGon vakiasiakas kotiruokinnassa 🙂

  17.3.2020

  Suvin etäjumppa ⭐

  Olipas mukava elämys, kun pääsin Suvin etäjumppaan Aamulehden sivuilta. Hienosti järjestetty GoGo tällainen ja Suvin iloisuus toi valoa meidän olohuoneeseen, kaiken koronahuolen ja ilman harmauden keskelle. Vatsa- ja selkälihakset kiittävät ja kroppa on nyt vetreämpi kuin hetkeen, kun ei ole salille päässyt 💪 Kiitos Suvi ja GoGo! 🙏

 • Toivottavasti lyhyellä tauolla

  17.3.2020

  GOGO:n veto koronataukoon

  Suuret kiitokset GOGO, kun pidätte meistä huolta korona-aikanakin. Nekin, jotka eivät uskalla tai saa tulla salille, saavat hikoilla pää märkänä kotisalilla. Tein juuri Aamulehden Balancen ja kylläpä mieli kirkaistui kaikista päivän mittaan tulleista ahdistavista uutisista. Kiitos myös Les Mills on Demand-palvelusta. Ihan huippua! 🙂

 • Läppätäti

  10.3.2020

  Valoisa ja ihana Joel

  Linnainmaan Joel antoi hyviä treenivinkkejä ja opasti tällaista keski-ikää lähestyvää täti-ihmistä turvalliseen laitteen käyttöön, kun huomasi että teen väärin. Arvostan sitä hienotunteisuutta ja ystävällisyyttä, ei tullut ollenkaan nolo olo. Kiireenkin keskellä Joel jaksaa kuunnella ja heittää läppää. Hieno nuorimies!

 • Ysäri

  8.3.2020

  Iineksen su spinnig

  Biisiyllätyksessä kevään merkkejä. Kiitos hilpeästä La Bouchesta, la da da dee da daaa.... 🙂

 • Asiakas

  28.2.2020

  Jonathanin Bodyattack-tuuraus

  Olipas hyvä meininki Jonathanin attackissa ke 26.2.! Toivottavasti hän saa pian oman tunnin Parkiin tai Cityyn.

 • Let the beast go

  27.2.2020

  Jeminan torstai combat

  Aivan loistava tunti! Jeminan ohjaus 6/5 ja räjähtävä energia pisteenä i:n päälle! Muay thaissa meni kylmät väreet, kun meno räjähti katosta läpi!! Isot kiitokset Jeminalle!!!

 • Kartseli

  27.2.2020

  Jeminan combatmix

  Jeminan combatmixauksessa huikea tunnelma ja tsemppaus 🤩 ihanaa

 • Maria

  15.2.2020

  Inkun salitunnit Cityssä

  Kiitos Inkku, salituntisi on parasta ja tehokkainta treeniä! Tunneilta saa aina hyviä vinkkejä ja vaihtelua omaan salitreeniin! Näitä lisää!

 • Saara

  14.2.2020

  Gogo Parkin lapsiparkki

  Kiitos Gogon lapsiparkista, jossa on tilaa temmeltää, ja lapset otetaan ilolla vastaan jo pienestä asti. Gogoilusta on muodostunut tämän kotiäidin henkireikä, ja muksukin tykkää tulla leikkimään treenin ajaksi.

 • Sirpa

  13.2.2020

  Jonathanin Pump perjantaisin Hermiassa

  Ihan sairaan hyvät miksaukset ja kunnon vanhoja biisejä:). Vanhakin nuortuu

 • Marjo H

  12.2.2020

  Konstan aamupumppi Cityssä

  Superkiitos Konstalle energisestä ja konstailemattomasta aamupumpista Cityssä, ei ryppyotsaista reenaamista (vaikka tosissaan tehdäänkin) vaan välillä ihan ääneen naurattaa! Tämän aamun selkäbiisistä bonustähtiä pari lisää.

 • Suvifani

  11.2.2020

  Suvin tiistaijumpat

  Viikon kohokohta, Suvin tiistaijumpat. Suvi on aina niin valoisa ja ihana, luo hyvää henkeä ja saa porukan tekemään oman parhaansa. GoGon ihana ilopilleri 🙂

 • J&R

  10.2.2020

  Ines & HIM

  Ineksen HIM-teema spinning oli loistava. Täydellinen soittolista! 😀 Iso kiitos, Ines! Ps. "We want more!!"

 • Anna

  2.2.2020

  Vastaanoton Aino

  Kiitos Cityn-vastaanoton Ainolle sunnuntaina hyvästä tilanteentajusta. Teit minut pienellä teolla super iloiseksi!

 • Hyvää palvelua arvostava

  2.2.2020

  Parkin vastaanoton Aaron 🙂

  Aaron Parkissa tuo lämpimällä kohtaamisella hyvän mielen ja sitä kautta tsemppiä treeniin. Tänään erityisesti ystävälliset sanat ja lämmin hymy tulivat juuri oikeaan hetkeen. GoGolla panostetaan hyvään asiakaspalveluun ja laatuun, sitä arvostan ja Aaron on siinä oikea tähti. Kiitos!

 • Lauantaina piristystä saanut

  1.2.2020

  Linnainmaan Joel

  Tiesin heti että on tulossa hyvä lauantai-iltatreeni Linnainmaan Gogolla kun Joel huikkasi silmät loistaen tervehdyksen leveän hymyn kera. Joelilla on aina ystävällinen sana, halu ratkoa asiakkaan ongelma ja kannustaa treenissä eteenpäin. Gogo on saanut kyllä mukavia ja osaavia nuoria töihin!

 • Anna

  30.1.2020

  Konstan Pe pumppi

  Joka perjantai Konsta onnistuu pumpin aikana saamaan asiakkaalle ensinnäkin loistavan treenin ja lisäksi ihan mielettömän hyvän mielen! Tältä positiivisen energian täyteiseltä tunnilta ei voi mikään viikonloppu alkaa huonosti, kiitos 🙂