Jaa oma GOGO tähtihetkesi

Ylittikö jokin GOGOssa Sinun odotuksesi? Kerro siitä meille! Rakastamme lukea treenionnistumisia sekä parhaita kokemuksiasi GOGOlla. Tähtihetkesi voi liittyä henkilökuntaan, saamaasi palveluun, tiloihimme, tunteihin, ohjaajiin tai vaikka kivaan treenikaveriin! Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta - siitä saa jokainen hyvän mielen! Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille Tähtihetkesi!

TÄHDITÄ TÄSSÄ

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 • Polkija

  26.10.2018

  Maanantain spin

  Parasta kestävyystreeniä aikoihin. Kivat musiikit ja hyvä ohjaaja (uusi tumma tyttö). Kiitos!

 • Yksi monien puolesta 🙂

  23.10.2018

  Tinon viikonavaus, super!

  Tinon pumppi maanantaisin. Mikä energia ja tsemppaus! Tiimi kiittää 🙂

 • Aurinkoinen

  21.10.2018

  Henkan trip-tunti

  Henkan syyslomaviikon lauantaina vetämä trippi oli erinomainen piriste ja kruunasi muutekin onnistuneen jumppa viikon. Iloinen ja energinen uusi ohjaaja joka osasi ottaa kaikki huomioon! Hyvä ohjelmavalinta oli myös! Lisää näitä!

 • Jonna

  20.10.2018

  Henkan Grit js CX Parkissa

  Kiitos Henkka olit super! Tarkkaavainen ja treenaajat hyvin huomioon ottava, huumorintajuinen energiapakkaus! Kehut ja kannustukset antoi voimaa ja muutenkin Henkkaa miellyttävä kuunnella. Ei ole tekopirteä itsensä esille tuoja, vaan itsevarman tyyni ohjaaja ja tsemppari. Respect, tällaista lisää! 🙂

 • Attack on parasta

  13.9.2018

  Ineksen KE Attack

  Kiitos Ines taas niin vauhdikkaasta ja hyvin ohjatusta Attack tunnista, uusi ohjelma kruunasi syyskauden avauksen ! Ei haittaa vaikka sää muuttuu sateiseksi kun ohjaaja on noin aurinkoinen ja energinen !

 • MR

  3.9.2018

  Sedan vatsa-selkä ja liikkuvuus

  Upeasti vedetyt sijaistunnit Sedalta. Huipputyyppi, joka näytti tietävän mitä tekee. Hyvä spiritti ja rautainen ammattitaito!

 • N

  2.9.2018

  Kaisan lauantai-attack

  Puolen vuoden jumppatauko sai katkaisun parhaalla mahdollisella tavalla Kaisan lauantaisessa attackissa, kun miksaus oli täynnä tuttuja, huikeita biisejä! Vaikka paluu parketille tuntui rankalta, sai ohjaajan kannustavan tyylin ansiosta itsestään yllättävän paljon irti. Kiitos ♥️

 • Anna

  31.8.2018

  Linnainmaan Joel

  Linnainmaan Joelin apu ja paneutuminen asiaani oli tämän päivän tähtihetkeni. Joel luo hyvää ilmapiiriä ja tuo hymyllään hyvän treeni fiiliksen! 🙂

 • Mika

  29.8.2018

  Loistava combat

  Tarja F. Veti niin hyvin 29.8. että 9/5

 • Timo

  28.8.2018

  The Trip Maraton

  Isot kiitokset Harrille ja Karolle. Todella upea kokemus ja ohjaajat saivat tapahtumaan aikaan mahtavan tunnelman. Toivottavasti näitä tulee lisää.

 • Mörkö

  26.8.2018

  Ines!

  Ines on 6/5 jumppaohjaaja. Hän saa minut aina nauramaan tunneillaan ja vetää jumpat selkeästi ja kovalla ammattitaidolla. Hänen jumppansa on koko päivän takuupiristys.

 • TEA

  13.8.2018

  100 DAYS OF SUMMER

  Kesäkampanja on ollut mahtava. Olen testaillut montaa itselleni uutta lajia, joita aion jatkossakin harrastaa.

 • ANNY

  13.8.2018

  21.7. STEPPI

  Kiitos koko mahtavalle jengille tänään aamustepissä parkissa💖 kaikki tsemppas loppuun asti ja sai ohjaajalleki lisää virtaa ☀️

 • JOHANNA75

  13.8.2018

  GOGOJALKKIS&KAMAERUNIN MIEHET=ONNISTUJAFIILIS

  Kesän teemani ollut: vääntäydy pinttyneistä liikkumistavoista eroon ja kokeile uutta ennakkoluulottomasti... No, luulin meneväni Konstan jalkkistunnille ajatuksella "tuu sinne juoksentelemaan, niin saat pisteen"... Vastassa olikin ketterä Kamerunin mies Louis kaverinsa kanssa... Ajattelin, selviydynkö mä tästä hengissä, kun viimeisestä kosketuksesta jalkapalloon on about 20 vuotta... Mutta tunti jalkkista vierähtikin leppoisissa tunnelmissa mukavassa ryhmässä näiden ulkomaan vahvistusten ohjaamana ja siinä tuli huomaamatta liikuttua monipuolisesti. Ja eipä sekään menoa haitannut, että pallo tuli kerran naamaan niin, että vähän helisi, ja kerran pyllähdin takamukselleni puolustaessani raivokkaasti maalimme edessä. Pikkasen hieno kokemus - kiitos siitä GoGo:lle ja Kamerunin oiville miehille!

 • 🌞🌞🌞MC

  13.8.2018

  INEKSEN JA KARON COMBATIT❤

  Ihan huikee meininki Karon ja Ineksen combat tunneilla!💪👊 Molemmat niin huippuja!! 👑👑💎💎

 • RIKU JA NELLI

  13.8.2018

  THE TRIP TORSTAI 12.7.

  Kiitos torstain THE TRIP -kapteenille, Harrille itsevarman intensiivisestä leadauksesta! Oli mukava vierailla!

 • NV

  13.8.2018

  PARKIN RESPA AARON

  Pienen tauon jälkeen kun on taas aktivoitunut treenaamisessa, niin erityisesti piristänyt salille menoa on Parkin Aaron, joka aina niin valoisasti ja ystävällisesti ottaa vastaan ja tsemppaa treenaamista. Hymy huulilla salille ja sieltä pois!

 • JULIUS

  13.8.2018

  GRIT PLYO

  GRIT Plyo -tunteja voi rakastaa vain todellinen masokisti, ja itse en ole sellainen. Viikosta toiseen käyn kuitenkin rääkkäämässä siellä itseäni. Ines puuttuu peliin välittömästi jos tekee mieli huilata, ja varmistaa siten, että tavoitteeseen päästään ja että tunnin jälkeinen olotila on mahdollisimman hyvä ja kaikkensa antanut. Tänään se taas todistettiin. Loistava meininki!

 • M

  13.8.2018

  INEKSEN TONE

  Ineksen tunneilla on aina hauskaa!

 • JK

  19.6.2018

  Jeminan bodypump 18.6.

  Mahtava tsemppi ja hyviä vihjeitä tekniikoihin! Näitä lisää parkkiin 🙂