fbpx

Puolivahingossa – siltä liikkuminen tuntui lapsena, kun emme laskeneet juoksuaskelia. Kirmasimme, kiipeilimme ja tanssahtelimme sinne tänne vain pelkästä ilosta. Liikunta on syntynyt nautinnosta, aivan kuten GOGO.

Liikuntakeskus- ja kuntosaliketju GOGO on tamperelainen perheyritys, joka liikuttaa asiakkaitaan rikkaammin ja rakkaammin. Tästä osoituksena GOGO tarjoaa Suomen laadukkaimmat treenimahdollisuudet ja valovoimaisen ilmapiirin, jossa tehokaskin treeni tapahtuu kuin puolivahingossa.

Hyvinvoiva elämä ei ole sprintti vaan maraton. Me uskomme miellyttävien tapojen toistamiseen yhä uudelleen. Vain tavoista jotka tuottavat iloa ja elinvoimaa halutaan pitää kiinni. Silloin treeni ei tyssää seinään, vaan kantaa tästä hetkestä seuraaviinkin elämänvaiheisiin.

Hauskinta on liikkua yhdessä. Meillä löytyy aina salikaveri tai treeniporukka, kun kaipaa seuraa harjoitteluun. Jos oma motivaatio hiipuu, nostaa porukassa liikkuminen innostuksen jälleen huippuunsa.

Kun GOGOn perustajasiskokset Taru ja Päivi aikoinaan käynnistivät jumppavillityksen Tampereella, oli heillä suuri suunnitelma: tarjota maan liikuttavampia elämyksiä. Voinee rohkeasti todeta, että hyvin onnistuttiin ja meno sen kuin jatkuu uuden sukupolven virittäessä trikoitaan!

Liikuttavat elämykset ovat parhaimmillaan jaettuina. Muistamme kehua onnistumisen hetkellä, tsempata kun tarvitaan. Me olemme aina läsnä.

Suomalainen perheyritys

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Liikunta on aina ollut osa GOGOn perustajien Taru Vähätalon ja Päivi Aholaita-Mäenpään elämää. Kun ensimmäinen GOGO Liikuntakeskus avattiin 15.1.1990, ei Tampereella oltu nähty aiemmin vastaavaa. Vaikutteita otettiin Yhdysvalloista, jossa aerobic-ilmiö oli kuumimmillaan. Kynnys GOGOlle tuloon haluttiin kuitenkin pitää matalana.

Ahkerasti ulkomailla asioineet yrittäjät kutsuivat maailmalta vieraileviksi ohjaajiksi alansa huippuja ja järjestivät eritasoisia tunteja. Katso videolta, kun GOGOn toimitusjohtaja Taru Vähätalo muistelee liikuntakeskuksen lähes 30-vuotista taivalta.

KATSO VIDEO

KOTIMAINEN PERHEYRITYS

 

Vuosien aikana GOGOsta on kasvanut menestyksekäs perheyritys, jonka missiona on olla alan edelläkävijä ja tarjota asiakkaille parhaita liikuntapalveluita. Asiakkaista ja henkilökunnasta välittäminen, rohkeasti kotimaisuus ja ennakkoluuloton yrittäjyys ovat olleet taipaletta ohjanneet arvot. Toimintaa kehitetään jatkuvasti tuomalla asiakkaille uusia palveluita ja liikuntamuotoja ja pitämällä tilat huippuvarusteltuina.

Kun GOGOn perustajasiskokset Taru ja Päivi aikoinaan käynnistivät jumppavillityksen Tampereella, oli heillä suuri suunnitelma: tarjota maan liikuttavampia elämyksiä. Voinee rohkeasti todeta, että hyvin onnistuttiin ja meno sen kuin jatkuu uuden sukupolven virittäessä trikoitaan!

Nyt Tarun tyttäret Vuokko ja Varpu (kuvassa) sekä Vilja ovat kaikki mukana GOGOssa. GOGO aikoo jatkossakin pysyä kotimaisena perheyrityksenä ja jatkaa edelläkävijän askeleissa kohti uusia vuosikymmeniä.

Myös jokainen GOGOn jäsen pääsee osaksi ainutlaatuista GOGO-perhettä. Muistamme kehua onnistumisen hetkellä, tsempata kun tarvitaan. Me olemme aina läsnä. Tervetuloa mukaan matkallemme!