HARJOITUSMUOTO JOKA SOPII SINULLE

GOGO Parkissa tammikuusta 2019 lähtien täysin uudenlainen kiertoharjoittelu: BIOCIRCUIT™, jo sopii JOKAISELLE! BIOCIRCUIT™ mahdollistaa yksilöllisen harjoittelun, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi lyhyessä ajassa BIODRIVE™-huipputeknologian ansiosta. Opastettu ohjelma tarjoaa kiehtovan harjoituskokemuksen, joka ei vaadi laitesäätöjä tai odotusaikaa. BIOCIRCUIT™-kiertoharjoittelu sisältää kaiken, mitä tarvitset parhaaseen mahdolliseen lihasaktivointiin. Nopeaa ja tehokasta. Harjoitusohjelma on aina valmiina sinua varten. BIOCIRCUIT™-opastuksissa teemme sinulle ohjelman ja katsomme laitteisiin säädöt valmiiksi, minkä jälkeen voit tulla treenaamaan laitteilla koska vain sinulle sopii.  

OPASTUSAJAT:
ma 18.30, ti 18.30, ke 12.00

to 12.00, pe 9.00

Varaa paikkasi varauskalenterissa!

 

 

OSOITTEESSA:
Hämeenpuisto 47,
33200 Tampere

KYSY LISÄÄ:
010 2871 400
park@gogo.fi

BIOCIRCUIT_kiertoharjoittelu

MIKSI IHMISET RAKASTAVAT BIOCIRCUIT™ -HARJOITTELUA?

 

  • Vain yksi kirjautumistunnus: nopeaa ja helppoa
  • Jatkuva harjoittelu on mahdollisimman tehokasta
  • Harjoittelu on aina opastettua, ei mahdollisuutta virheisiin
  • Laitteet mukautuvat erityisesti juuri sinun harjoitteluun
  • Tehokas harjoittelu 30 minuutissa tai jopa lyhyemmässä ajassa
  • Riippumatta tavoitteestasi, Biocircuit vie sinut sinne

RÄÄTÄLÖIDYT OHJELMAT

 

Hyviä tuloksia ei voida saavuttaa ilman tarkkaa suunnittelua, joka pohjautuu tieteeseen, kokemukseen ja kovaan harjoitteluun. BIOCIRCUIT™ TRAINING METHOD on uusi kiertoharjoittelumenetelmä, jonka avulla käyttäjät ovat koko ajan tietoisia harjoittelustaan ja saavat parhaat harjoitustulokset. Liikkeet, kuorma, tahti ja palautusajat ovat kaikki valmiiksi integroituna ohjelmiin, jotka on suunniteltu räätälöidysti kaikentyyppisille liikkujille.

Beginner

START MOVING

Lisää energiaa ja kohota mielialaa kasvattamalla lihasvoimaa ja parantamalla ryhtiä.

Loose weight

LOSE WEIGHT – PUDOTA PAINOA

Kiihdytä aineenvaihduntaa sekä hoikistu polttamalla enemmän kaloreita ja lisäämällä lihasvoimaa.

TONE YOUR BODY – KIINTEYTÄ VARTALOASI

Näytä hyvältä ja voi paremmin parantamalla lihastasapainoa ja ryhtiä, vahvistamalla tukilihaksia ja lisäämällä notkeutta.

 

STAY YOUNG – PYSY NUORENA

Paranna elämänlaatua turvallisen voimaharjoitteluohjelman avulla, josta hyötyy lihakset, luusto, energiataso ja mieliala.

BOOST PERFORMANCE – TEHOSTA SUORITUSKYKYÄ

Lisää urheilullista suorituskykyä, paranna lihasvoimaa ja herätä kilpailuvietti korkean intensiteetin harjoittelulla.

MITEN SE TOIMII?

BIOCIRCUIT™ vaatii vain yhden sisäänkirjautumisen ja on täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Ei tarvetta manuaalisäädöille, eikä hukkaan heitettyä aikaa, vaan turvallisempaa ja yksilöllisempää harjoittelua jokaiselle.  Erilaiset harjoitustarpeet vaativat erilaisia harjoituksia. Vain BIODRIVE™-tekniikkaa käyttävä BIOCIRCUIT™ pystyy tasapainottamaan kaikki liikkeen vaiheet – sekä konsentriset (voittavat) että eksentriset (jarruttavat).

KATSO VIDEO

Suosittelemme lataamaan Mywellness-applikaation ennen opastuksen alkamista. Käythän myös applikaation sisällä syöttämässä tietosi ja hyväksymässä ehdot. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tunnukset sivuilla mywellness.com, ja käyttää GOGOlla BIOCIRCUITissa sisäänkirjautumiseen vain sähköpostia ja salasanaa tai vastaanotosta myytävää ranneketta (20 e).

Tule mukaan!

Täytä tietosi ja tule tutustumaan GOGOlle ilmaiseksi (arvo 20 €).

Rekisteriseloste