fbpx

KUNTOSALI HERVANTA - UUSI, UPEA LIIKUNTAKESKUS

 

GOGO Hervannan täyden palvelun liikuntakeskus sijaitsee Ahvenisjärven kupeessa, lähellä ratikkareittiä osoitteessa Lindforsinkatu 9. Huippumoderni kuntosali on varusteltu upouusin laittein ja liikuntakeskuksen tiloissa on tehokas ilmastointi, tunnelmallinen valaistus sekä erittäin laadukas äänentoisto.

GOGO Hervannasta löydät upean kuntosalin lisäksi myös lämpösalin Body and Mind -tunneille, ison ja avaran ryhmäliikuntasalin, Run Ride Rode -konseptin sekä spinning-studion. Lämpimästi tervetuloa GOGO Hervantaan!

ma-pe 6-21.30
la-su 8-20

Lindforsinkatu 9,
33720 Tampere

GOGO KUNTOSALI HERVANTA

Yläkerran yli 1000m²:n kuntosalilta löydät mm.
Life Fitness -painopakkalaitteet
Hammer Strength -vipuvarsilaitteet
Life Fitnessin aerobiset laitteet
Roguen power rackit nostolavoilla
Yhteensä 9 kyykkypaikkaa
Kolme penkkipunnerruspenkkiä + vinopenkki
Runsaasti taljoja
Iso käsipainoalue mm. Eleikon käsipainot
Venyttelyalue

UUTUUSKONSEPTIT:

Run Ride Row Glass Box ohjattuun kardioharjoitteluun

Hammer Box -tunnit ohjattuun toiminnalliseen harjoitteluun 

 

 

GOGO HERVANTA – RYHMÄLIIKUNTA:

Iso yli 250 neliön ryhmäliikuntasali
Lämpösali
Spinning -studio
THE TRIP LIVE

LIIKKUVA LASTENHOITO:

Lapsetkin pääsevät liikkumaan sinun treeniesi aikana! Aikataulut:
Ti 10–11.30, ke 16–19, to 10–12:30, pe 16.30–20, la 10–12.30

SAUNAT:

Hyvän treenin päätteksi pääset rentoutumaan ja nauttimaan myös saunan löylyistä. Saunat lämpimänä
Ma–ti 7–13 ja 15–21, ke–to 10–21, pe 7–13 ja 15–21 sekä la–su 10–19.

PYSÄKÖINTIETU:

Löydät runsaasti ilmaista pysäköintilaa suoraan GOGO Hervannan edestä. Lisäksi parkkipaikalla sähköauton latausmahdollisuus.

 

JÄSENYYKSIEN AVAJAISTARJOUS - VIELÄ EHDIT!

 

Jatkoimme avajaistarjousta asiakkaiden pyynnöstä vielä hetken. Hyödynnä tarjous, ennen kuin se päättyy! HUOM: Tarjouksen saa myös Citystä ja Parkista

 

KOKOAIKAJÄSENYYS EDULLISESTI 55 € /KK 

  • Liittyminen 0 €, kokoaikajäsenyys 55 €/kk (norm. 65 €/kk), tauotusmahdollisuus 1-2 kk/ vuosi. 12 kk jäsenyys. Säästä kuntoilumaksuissasi 10 € joka kuukausi vuoden ajan! 
  • Takaamme edullisen kuukausihintasi vähintään 12 kk ajaksi
  • Koskee uusia asiakkaita, ikäraja 15 v.

VUOSIJÄSENYYTEEN HUIPPUEDUT

  • Osta vuosikortti ja säästät eniten! Maksa 11 kk, saat 12 kk. Liittyminen 0 €. 1-2 kk tauotusmahdollisuus jäsenyysvuoden aikana. 12 kk jäsenyysaika alkaa tammikuun alussa.
  • 550 €/vuosi (päiväjäsenyys), 605 €/vuosi (kokoaikajäsenyys)
  • Koskee uusia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Liittymällä GOGO Liikuntakeskuksen jäseneksi saat treenioikeuden kaikkiin GOGO Liikuntakeskuksiin ja GOGO Express -kuntosaleille ympäri Suomen. Jäsenyyteen kuuluu suomen paras ryhmäliikunta ja GOGO Online -palvelu, joka sisältää yli 100 suomenkielistä treeniä kotona tai salilla tehtäviksi. Tarjous on voimassa vain rajatun ajan, joten hyödynnä etu ja aloita kuntoilu jo tänään! Nähdään liikkumassa, GOGOssa tottakai!

 

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN:

 

GOGO HERVANTA HIGHLIGHTS

hammer-box-hervanta-logolla

HAMMER BOX

Kokeneelle tai aloittelevalle treenaajalle soveltuvat ohjatut treenit kehittävät voimaa, kestävyyttä sekä kehonhallintaa. Treenit tehdään "boksissa" harjoittelupisteillä, joihin kuuluvat mm. tekninen nurmimatto "catwalk", räkit tankoja ja levypainoja varten, kardiolaitteita, kahvakuulia, käsipainoja ja painopalloja. Treenit vaihtelevat ohjaajan mukaan, joten kannattaa tulla kokeilemaan, kuka ohjaajista kehittää kovimman haasteen! GOGO Hervannan Hammer Box on Suomessa laatuaan ensimmäinen ja Euroopan toinen.

run-ride-row-glass-box

RUN RIDE ROW GLASS BOX

Run Ride Row, lyhennettynä 3XR -konsepti on suunniteltu kehittämään kestävyyttä sekä korkean rasituksen ja -sykkeen sietämistä. Erillisessä lasiboksissa ohjatuissa pienryhmissä tehdään kolmella eri kardiolaitteella (juoksumatot, kuntopyörät, soutulaitteet) treeni, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi! Eri tyyppiset hauskat ja haastavat harjoitukset luovat ryhmähenkeä ja yhteisöllisyyttä. Varaa paikka tunnille täältä! Tiestikö muuten, että 3XR-konsepti on toteutettu GOGO Hervantaan ensimmäisenä maailmassa!

hervanta-the-trip-live

THE TRIP LIVE

THE TRIP™ LIVE on täysin uudenlainen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40 min treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana.Varmista paikkasi tunnilla ja tee varaus! (Paikan voit varata 7 pv etukäteen.)

THE TRIP™ LIVE-tunneilla seikkaillaan samojen mukaansatempaavien ohjelmien läpi kuin GOGO Parkista tutuilla THE TRIP™-tunneilla, mutta näyttö on Parkista poiketen suora. Kun spinningsali on vapaa, voit polkea myös oman THE TRIP Virtual -treenisi!

gogo-kidz

LIIKKUVA LASTENHOITO

GOGO Hervannassa on lapsille tarjolla liikkuva lastenhoito. GOGO Hervannan lastenhoito järjestetään jumppasalissa, jossa lapset pääsevät juoksemaan, liikkumaan ja voimistelemaan valvotusti. Lastenhoidon ajankohtaiset aukioloajat löydät täältä.

GOGO HERVANNAN RAKENTUMISEN VAIHEITA

Lisää aiheesta:

Tamperelainen: 3.12.2021: GOGO Hervannan avauspäivä on selvillä – kuntokeskuksessa on täysin lasista tehty treenistudio

360° kuvaa kuntosalin sisätilojen suunnitelmasta.

Tilannekatsaus GOGO Hervannan rakennustyömaalta, tilanne 28.7.2021: Facebook-video

Hervannan sanomar 21.6.2021: Lindforsinkadulla juhlittiin uuden liikuntakeskuksen harjannostajaisia

GOGO Hervannan harjannostajaiset to 17.6.2021 klo 16-18.30. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Aamulehti 17.11.2020: Liikuntakeskus GoGo rakentaa uuden liikuntahallin Hervantaan

Ulkoseinät ovat saaneet tiiliverhoilun ja sisätilatkin alkavat hahmottua. 2.10.2021

GOGO Hervannan rakennustyömaalla näytti 10.8.2021 tältä.

Rakennustyöt etenevät hyvää vauhtia. Sisällä on mm. lattia valettu ja treenitilat alkavat hahmottua. Katso 360° kuvaa kuntosalin sisätilojen suunnitelmasta. Tilanne 7.8.2021

Uuden liikuntakeskuksen harjannostajaisia vietettiin runsaalla joukolla to 17.6.2021.

GOGO Hervannan rakennustyöt edistyvät. Tilanne näytti tältä 30.5.2021.

Tältä näytti tilanne GOGO Hervannan rakennustyömaalla 22.3.2021

Tilanne rakennustyömaalla 3.3.2021

GOGO Hervannan rakennustyöt käynnistyivät 8.1.2021.

HERVANTA HIGHLIGHTS

UUSITTU KUNTOSALI

Modernit Hammer Strength -laitteet sekä kattava toiminnallisen treenin alue tekevät GOGO Hermiasta kuntosalikävijän unelman. Lisäksi Hervannan kuntosalilta löydät paljon aerobisia laitteita ja yläkerrasta rauhallisen alueen esimerkiksi keskivartalon treenaamiseen ja venyttelyyn.

COREZONE -SELKÄKLINIKKA

Liikkeet Corezone-laitesarjalla huoltavat selkää, parantavat syvien vatsalihasten voimaa ja hallintaa. Lisäksi liikkeet lisäävät rangan liikkuvuutta ja käynnistävät välilevyjen passiivista aineenvaihduntaa – selkärangalle annetaan toisin sanoen happea. Kuntosaliohjaaja opastaa arkisin laitteiden käytössä.

Lestenhoito

LASTENHOITO

GOGO Hermvannassa on lapsille lastenhoito siirretty jumppasaliin, jossa lapset pääsevät juoksemaan, liikkumaan ja voimistelemaan valvotusti. Lastenhoidon ajankohtaiset aukioloajat läydät täältä.