fbpx

LIITY ENNAKKOON JA SÄÄSTÄ!

VAIN 55 €/KK

(norm. 65 €/kk, ei liittymismaksua)

LIITY JÄSENEKSIVARAA TUTUSTUMISAIKA

*Koskee uusia 12 kk sopimuksia. Ikäraja 15 vuotta. Käytössäsi kaikki GOGOt ja GOGO Online -treenikirjasto. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja rajatun ajan. Voit tutustua GOGO Hermiaan yhden kerran ilmaiseksi (norm. 20 €), koskee uusia tutustujia, ikäraja 15 v.

KUNTOSALI HERVANTA - UUSI UPEA LIIKUNTAKESKUS AUKEAA

MA 20.12.2021

Tällaista kuntosalia Hervannassa ei olla aikaisemmin nähty! Uuden upean liikuntakeskuksen rakennustyöt käynnistyivät Lindforsinkadulla tammikuussa 2021, ja työmaalla rakentamisurakka on aivan pian valmis! GOGO Hervanta avaa ovensa maanantaina 20.12.2021 klo 06.00 nykyisen GOGO Hermian toiminnan jatkuessa keskeytyksettä normaalisti uuden GOGO Hervannan kuntosalin avaamiseen saakka. Lindforsinkatu 9 sijaitsee Ahvenisjärven kupeessa, lähellä ratikkareittiä, ja sijainti on vain kivenheiton päässä nykyisestä GOGO Hermiasta. Tällä sivulla voit seurata tuoreimpia kuulumisia rakentamisen etenemisestä! Uteliaille tiedoksi, että huippumoderni kuntosali Hervannassa tulee olemaan varusteltu upouusin laittein ja keskuksessa on huippuluokan ilmastointi, valaistus sekä äänentoisto. Täyden palvelun GOGO Hervannasta tulet löytämään kuntosalin lisäksi myös mm. lämpösalin Body and Mind -tunneille sekä ison ja avaran ryhmäliikuntasalin.


ma-pe 6-21.30
la-su 8-20


Lindforsinkatu 9
33720 Tampere

GOGO HERVANNAN JÄSENYYKSIEN ENNAKKOMYYNTI ALKOI

Aikainen lintu madon nappaa... ja ennakkoliittyjä säästää eniten! Ennakkotarjous on nyt parhaimmillaan: mitä aiemmin liityt, sen paremmat edut saat! Erikoishintaisia jäsenyyksiä on varattu vain ensimmäiselle 100:lle, joten kannattaa olla nopea! Kun liityt jäseneksi syyskuussa, treenaat GOGO Hermiassa uuden liikuntakeskuksen aukeamiseen saakka. GOGO Hermian palvelellessa kuntoilijoita toiminnan katkeamatta avaukseen (12/2021) saakka.

 

KOKOAIKAJÄSENYYS PÄIVÄJÄSENYYDEN HINNALLA, 55 € /KK 

  • Aloita treenit GOGO Hermiassa nyt, ja saat kokoaikaisen jäsenyyden päiväjäsenyyden hinnalla, vain 55 € / kk (norm. 65 €/kk). Säästät kuntoilumaksuissasi 10 € joka kuukausi vuoden ajan!
  • Liittyminen 0 €, kokoaikajäsenyys vain 55 €/kk (norm. 65 €/kk), tauotusmahdollisuus 1-2 kk/ vuosi. 12 kk jäsenyys.
  • Takaamme edullisen kuukausihintasi vähintään 12 kk ajaksi alkaen siitä, kun GOGO Hervanta aukeaa.
  • Tarjous on saatavilla vain GOGO Hermiasta rajoitetun ajan. Koskee uusia asiakkaita.

VUOSIJÄSENYYTEEN HUIPPUEDUT

  • Osta vuosikortti ennakkoon ja säästät eniten! Maksa 11 kk, saat 12 kk ja treenaat LOPPPUVUODEN ILMAISEKSI! Liittyminen 0 €. 1-2 kk tauotusmahdollisuus jäsenyysvuoden aikana. 12 kk jäsenyysaika alkaa tammikuun alussa.
  • Alk. 550 €/vuosi (päiväjäsenyys)
  • Tarjous on saatavilla vain GOGO Hermiasta rajoitetun ajan. Koskee uusia asiakkaita.

Liittymällä GOGO Liikuntakeskuksen jäseneksi saat treenioikeuden kaikkiin GOGO Liikuntakeskuksiin ja GOGO Express -kuntosaleille ympäri Suomen. Jäsenyyteen kuuluu suomen paras ryhmäliikunta ja GOGO Online -palvelu, joka sisältää yli 100 suomenkielistä treeniä kotona tai salilla tehtäviksi. Tarjous on voimassa vain rajatun ajan, joten hyödynnä etu ja aloita kuntoilu jo tänään! Nähdään liikkumassa, GOGOssa tottakai!

 

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN:

 

HERVANTAAN HUIPPUMODERNIT KUNTOSALI JA RYHMÄLIIKUNTA

GOGO Hervannan rakennus on suunniteltu nimenomaan liikuntakeskukseksi, ja siksi siitä on odotettavissa mitä toimivin ja upein kokonaisuus kaikille hervantalaisille treenaajille - toki kauempaakin kannattaa tulla! Liikuntakeskuksen uudet, avarat ja valoisat tilat on jaettu kahteen kerrokseen ja pinta-alaa noin 2 300 m². GOGO Hervannan kuntosali sijoittuu rakennuksen yläkertaan, jonne tulee suuri, 1 000 m²:n kuntosali upouusine laitteineen. Alakerasta löytyy jumpan ystäville moderni ryhmäliikuntasali, lämpösali mm. lämpöjoogaa varten sekä spinning-studio. Hervannan kuntosali on esteetön, sillä se sijaitsee katutasossa, ja pihasta löytyy ilmaiset parkkipaikat kuntoilun ajaksi. Liikuntakeskukseen tulee uusimmat teknologiaratkaisut, ja esimerkiksi ilmastointiin, valaistukseen sekä äänentoistoon panostetaan paljon. Suosittu liikkuva lastenhoito löytyy myös GOGO Hervannasta. Emme malta odottaa uuden liikuntakeskuksen avautumista!

Lisää aiheesta:

360° kuvaa kuntosalin sisätilojen suunnitelmasta.

Tilannekatsaus GOGO Hervannan rakennustyömaalta, tilanne 28.7.2021: Facebook-video

Hervannan sanomar 21.6.2021: Lindforsinkadulla juhlittiin uuden liikuntakeskuksen harjannostajaisia

GOGO Hervannan harjannostajaiset to 17.6.2021 klo 16-18.30. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Aamulehti 17.11.2020: Liikuntakeskus GoGo rakentaa uuden liikuntahallin Hervantaan

Ulkoseinät ovat saaneet tiiliverhoilun ja sisätilatkin alkavat hahmottua. 2.10.2021

GOGO Hervannan rakennustyömaalla näytti 10.8.2021 tältä.

Rakennustyöt etenevät hyvää vauhtia. Sisällä on mm. lattia valettu ja treenitilat alkavat hahmottua. Katso 360° kuvaa kuntosalin sisätilojen suunnitelmasta. Tilanne 7.8.2021

Uuden liikuntakeskuksen harjannostajaisia vietettiin runsaalla joukolla to 17.6.2021.

GOGO Hervannan rakennustyöt edistyvät. Tilanne näytti tältä 30.5.2021.

Tältä näytti tilanne GOGO Hervannan rakennustyömaalla 22.3.2021

Tilanne rakennustyömaalla 3.3.2021

GOGO Hervannan rakennustyöt käynnistyivät 8.1.2021.

HERVANTA HIGHLIGHTS

UUSITTU KUNTOSALI

Modernit Hammer Strength -laitteet sekä kattava toiminnallisen treenin alue tekevät GOGO Hermiasta kuntosalikävijän unelman. Lisäksi Hervannan kuntosalilta löydät paljon aerobisia laitteita ja yläkerrasta rauhallisen alueen esimerkiksi keskivartalon treenaamiseen ja venyttelyyn.

COREZONE -SELKÄKLINIKKA

Liikkeet Corezone-laitesarjalla huoltavat selkää, parantavat syvien vatsalihasten voimaa ja hallintaa. Lisäksi liikkeet lisäävät rangan liikkuvuutta ja käynnistävät välilevyjen passiivista aineenvaihduntaa – selkärangalle annetaan toisin sanoen happea. Kuntosaliohjaaja opastaa arkisin laitteiden käytössä.

Lestenhoito

LASTENHOITO

GOGO Hermiassa on lapsille lastenhoito parina aamuna ja muutamana iltana viikossa. Hermiassa lastenhoito on siirretty  jumppasaliin, jossa lapset pääsevät juoksemaan, liikkumaan ja voimistelemaan valvotusti. Tarjolla myös Family Fun -tunteja jossa vanhempi liikkuu lapsen kanssa. Lastenhoidon ajankohtaiset aukioloajat läydät täältä.