fbpx

GOGO HERVANTA AUKEAA LOPPUVUODESTA 2021

Hervannassa uuden upean liikuntakeskuksen rakennustyöt käynnistyivät Lindforsinkadulla Hervannassa tammikuussa 2021, ja työmaalla rakentamisurakka eteneekin reippaasti joka päivä! Tällä sivulla voit seurata tuoreimpia kuulumisia rakentamisen etenemisestä. Alta löydät kuvia rakennustyömaasta (tilanne 3.3.2021) ja alimpana kuvia tammi-helmikuulta, aivan rakennusurakan alkuvaiheilta.

Uusi liikuntakeskus GOGO Hervanta avaa ovensa näillä näkymin loppuvuodesta 2021. Nykyisen GOGO Hermian toiminta jatkuu rakennustöiden ajan normaalisti, ja muuttaa uusiin tiloihin niiden valmistuttua. Lindforsinkatu 9 sijaitsee Ahvenisjärven kupeessa, lähellä ratikkareittiä. Sijainti on kivenheiton päässä nykyisestä GOGO Hermiasta, joka palvelee ilman keskeytyksiä niin kauan, kunnes uusi rakennus on valmis.

HERVANTAAN HUIPPUMODERNI LIIKUNTAKESKUS

 

GOGO Hervannan rakennus on suunniteltu nimenomaan liikuntakeskukseksi, ja siksi siitä on odotettavissa mitä toimivin ja upein kokonaisuus kaikille hervantalaisille treenaajille - toki kauempaakin kannattaa tulla! Liikuntakeskuksen uudet, avarat ja valoisat tilat on jaettu kahteen kerrokseen ja pinta-alaa noin 2 300 m². Tiloihin tulee suuri, 1 000 m²:n kuntosali, moderni ryhmäliikuntasali, lämpösali mm. lämpöjoogaa varten sekä spinning-studio. Kuntosali on esteetön, sillä se sijaitsee katutasossa, ja pihasta löytyy ilmaiset parkkipaikat kuntoilun ajaksi. Liikuntakeskukseen tulee uusimmat teknologiaratkaisut, ja esimerkiksi ilmastointiin, valaistukseen sekä äänentoistoon panostetaan paljon. Suosittu liikkuva lastenhoito löytyy myös GOGO Hervannasta. Emme malta odottaa uuden liikuntakeskuksen avautumista!

Lisää aiheesta


ma-pe 6-21.30
la 9-17
su 10-20


Lindforsinkatu 9
33720 Tampere

Tältä näytti tilanne GOGO Hervannan rakennustyömaalla 22.3.2021

Tilanne rakennustyömaalla 3.3.2021

GOGO Hervannan rakennustyöt käynnistyivät 8.1.2021.

HERVANTA HIGHLIGHTS

UUSITTU KUNTOSALI

Modernit Hammer Strength -laitteet sekä kattava toiminnallisen treenin alue tekevät GOGO Hermiasta kuntosalikävijän unelman. Lisäksi Hervannan kuntosalilta löydät paljon aerobisia laitteita ja yläkerrasta rauhallisen alueen esimerkiksi keskivartalon treenaamiseen ja venyttelyyn.

COREZONE -SELKÄKLINIKKA

Liikkeet Corezone-laitesarjalla huoltavat selkää, parantavat syvien vatsalihasten voimaa ja hallintaa. Lisäksi liikkeet lisäävät rangan liikkuvuutta ja käynnistävät välilevyjen passiivista aineenvaihduntaa – selkärangalle annetaan toisin sanoen happea. Kuntosaliohjaaja opastaa arkisin laitteiden käytössä.

Lestenhoito

LASTENHOITO

GOGO Hermiassa on lapsille lastenhoito parina aamuna ja muutamana iltana viikossa. Hermiassa lastenhoito on siirretty  jumppasaliin, jossa lapset pääsevät juoksemaan, liikkumaan ja voimistelemaan valvotusti. Tarjolla myös Family Fun -tunteja jossa vanhempi liikkuu lapsen kanssa. Lastenhoidon ajankohtaiset aukioloajat läydät täältä.