fbpx

KUN HALUAT KAIKEN

 

GOGOn tarina alkoi GOGO Parkista, joka on kirjaimellisesti täyden palvelun liikuntakeskus. Jäsenenä käytössäsi ovat 2 h ilmainen pysäköinti samassa rakennuksessa sijaitsevassa parkkihallissa, ilmainen lastenhoito sekä mahdollisuus kokeilla mitä erilaisimpia lajeja: squashia, pingistä, pickleballia ja paljon muuta!

GOGO Parkin tilat ovat vertaansa vailla: suuri vapaapainoalue ja uskomattoman iso ryhmäliikuntasali takaavat sen, että kaikki mahtuvat varmasti treenaamaan! Uusimpana GOGO Parkiin on tullut huikea, Suomen ensimmäinen The TRIP -virtuaalipyöräilystudio.


ma-to 6.30-22
pe 6.30-21
la-su 8-20


Hämeenpuisto 47,
33200 Tampere

GOGO PARK KUNTOSALI:

Yli 100 m2 kuntosalitilaa kahdessa tasossa.
Gym80 -painopakkalaitteet
Gym80-vipuvarsilaitteet
BioCircuit -älylaitesarja
Technogym -aerobiset laitteet
Roguen power rackit nostolavoilla
Kuusi kyykkypaikkaa
Kolme penkkipunnerruspenkkiä + ylä- ja alavinopenkki
Runsaasti taljoja
Käsipainoja 60 kg saakka
Crosstrainerit, pyörät, soutulaitteet, porraskoneet
Venyttelyalue
Toiminnallisen harjoittelun alue

SOLARIUM:

1 x 7 € jäsenet (8 € ei-jäsenet)
5 x 25 € jäsenet (30 € ei-jäsenet)
10 x 45 € jäsenet (52 € ei-jäsenet)

LASTENHOITO:

Jätä lapsesi valvotusti hoitoon treenisi ajaksi. Käynti lastenhoitoon sisäpihan kautta (hotellin vastaanoton viereisestä ovesta).
Avoinna: ma klo 17 – 19.30, ti klo 16.30-20, ke klo 10-11.30, to klo 16 -19.30,pe 10-12.30 ( 1.6. alk.)  la klo 10 – 12.30

 

GOGO PARK RYHMÄLIIKUNTA:

Isot 350 neliön ryhmäliikuntasali
Huipputason valaistus
Laadukas äänentoisto
Spinningstudio, LES MILLS THE TRIP
Alasali, jossa myös kiertoharjoittelumahdollisuus

SQUASH:

Kaksi squash-kenttää (squash kuuluu jäsenyyteen). Varaukset tehdään vastaanotossa.

ROLL SHAPE-HIERONTA:

Infrapunalla lämmittävä ja pehmeästi lihaksia hierova suuri hierontarulla vapaasti käytettävissäsi.

SAUNAT:

Hyvän treenin päätteksi pääset rentoutumaan ja nauttimaan saunan löylyistä.
Saunat löytyvät sekä naisten, että miesten puolelta ja ne ovat päällä päivittäin: ma-ti 6.30-21.30, ke 7.30-21.30, to 6.30-21.30, pe 7.30-20.30, la-su 8-19.30.

PYSÄKÖINTIETU:

Tarjoamme 2 h pysäköintiedun asiakkaillemme parkkihallissa, hinta 0,50 € per pysäköinti.

PARK HIGHLIGHTS

THE TRIP

The TRIP™ on Les Mills -konseptin täysin uudenlainen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40 minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana. GOGO Parkissa on Suomen ensimmäinen The TRIP -sali.

LUE LISÄÄ

SQUASH

Squash on vauhdikas ja rasvaa polttava laji, jossa uusikin pelaaja löytää helposti pelikavereita. Laji tekee hyvää luustollesi ja parantaa silmä- ja käsi -koordinaatiotasi. GOGO Parkista löydät kaksi Suomen parasta pelikenttää, joilla jäsenet voivat pelata niin usein kuin haluavat. Lisäksi Squash-tutuksi -tunteja järjestetään kuukausittain kaikille kiinnostuneille!

LUE LISÄÄ

SENIORIRYHMÄT

Iän karttuessa jokapäiväisistä toiminnoista selviytyminen ja toimintakyvyn ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää. GOGO Parkissa on monipuolisesti ikääntyville suunniteltua liikuntaa (senioriryhmät), jossa parannetaan ja ylläpidetään elämänlaatua, vireyttä ja fyysistä toimintakykyä.

TUTUSTU RYHMIIN

 

PALJON TILAA

GOGO Parkin erikoisuus on 350 m² ryhmäliikuntasali, jonne mahtuu jumppaamaan kerrallaan jopa 100 kuntoilijaa! Happi ei lopu myöskään korkeussuunnassa, salin korkeus on peräti 7 metriä.

GOGO Parkin kuntosalin toiminnalliselta puolelta taas löydät pitkän rivin niin kyykky- kuin penkkipaikkojakin, joten tankoja tuskin tarvitsee jonottaa! Lisäksi salilla on kattava varustus erilaiseen treeniin tarkoitettuja välineitä: renkaita, köydet ja monkey bar.

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen tutustuminen GOGOhun (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste