fbpx

KUN HALUAT KAIKEN

 

GOGOn tarina alkoi GOGO Parkista, joka on kirjaimellisesti täyden palvelun liikuntakeskus. GOGO Parkin tilat ovat vertaansa vailla: suuri vapaapainoalue ja uskomattoman iso ryhmäliikuntasali takaavat sen, että kaikki mahtuvat varmasti treenaamaan! Uusimpana GOGO Parkiin on tullut huikea, Suomen ensimmäinen The TRIP -virtuaalipyöräilystudio.

Jäsenenä saat treenin ajaksi Moovy-sovelluksella max 2h pysäköintiä 0,5 € omavastuulla (normaalihinta 4,5 €) samassa rakennuksessa sijaitsevasta parkkihallista. Lisäksi tarjoamme Sinulle ilmaisen lastenhoidon sen aukioloaikoina sekä mahdollisuuden liikkua monipuolisesti: kuntosali, squash, monia ryhmäliikuntantunteja joka päivä, kursseja ja pienryhmiä ja paljon muuta!


ma-to 6.30-22
pe 6.30-21
la-su 8-20


Hämeenpuisto 47,
33200 Tampere

GOGO PARKIN KUNTOSALI UUDISTUU ALKUVUODESTA

Saamme GOGO Parkiin upouudet kuntosalilaitteet tammi-helmikuun vaihteessa! GYM80- ja TechnoGym -sarjojen modernit laitteet uudistavat ilmettä ja laajentavat tarjontaa. Kerromme lisätietoja pian!
  KATSO UUTISET

GOGO PARK KUNTOSALI:

Yli 1000 m2 kuntosalitilaa kahdessa tasossa.
Gym80 -painopakkalaitteet
Gym80 -vipuvarsilaitteet
BioCircuit -älylaitesarja
Technogymin aerobiset laitteet
Roguen power rackit nostolavoilla
Kuusi kyykkypaikkaa
Kolme penkkipunnerruspenkkiä + ylä- ja alavinopenkki
Runsaasti taljoja
Käsipainoja 60 kg saakka
Crosstrainerit, pyörät, soutulaitteet, porraskoneet
Venyttelyalue
Toiminnallisen harjoittelun alue

SOLARIUM:

1 x 7 € jäsenet (8 € ei-jäsenet)
5 x 25 € jäsenet (30 € ei-jäsenet)
10 x 45 € jäsenet (52 € ei-jäsenet)

LASTENHOITO:

Jätä lapsesi valvotusti hoitoon treenisi ajaksi. Käynti lastenhoitoon sisäpihan kautta (hotellin vastaanoton viereisestä ovesta). Katso lastenhoidon aukiolot täältä.

 

GOGO PARK RYHMÄLIIKUNTA:

Iso 350 neliön ryhmäliikuntasali
Huipputason valaistus
Laadukas äänentoisto
Spinningstudio, LES MILLS THE TRIP
Alasali, jossa myös kiertoharjoittelumahdollisuus

SQUASH:

Kaksi squash-kenttää (squash kuuluu jäsenyyteen). Varaukset tehdään vastaanotossa.

ROLL SHAPE -HIERONTA:

Infrapunalla lämmittävä ja pehmeästi lihaksia hierova suuri hierontarulla vapaasti käytettävissäsi.

SAUNAT:

Hyvän treenin päätteksi pääset rentoutumaan ja nauttimaan saunan löylyistä.
Saunat löytyvät sekä naisten että miesten puolelta, ja ne ovat päällä päivittäin: ma-ti 6.30-21.30, ke 7.30-21.30, to 6.30-21.30, pe 7.30-20.30, la-su 8-19.30.

PYSÄKÖINTIETU:

Tarjoamme 2 h pysäköintiedun asiakkaillemme parkkihallissa, hinta 0,50 € per pysäköinti.

PARK HIGHLIGHTS

THE TRIP

The TRIP™ on Les Mills -konseptin täysin uudenlainen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40 minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana. GOGO Parkissa on Suomen ensimmäinen The TRIP -sali.

LUE LISÄÄ

SQUASH

Squash on vauhdikas ja rasvaa polttava laji, jossa uusikin pelaaja löytää helposti pelikavereita. Laji tekee hyvää luustollesi ja parantaa silmä- ja käsi -koordinaatiotasi. GOGO Parkista löydät kaksi Suomen parasta pelikenttää, joilla jäsenet voivat pelata niin usein kuin haluavat. Lisäksi Squash-tutuksi -tunteja järjestetään kuukausittain kaikille kiinnostuneille!

LUE LISÄÄ

SENIORIRYHMÄT

Iän karttuessa jokapäiväisistä toiminnoista selviytyminen ja toimintakyvyn ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää. GOGO Parkissa on monipuolisesti ikääntyville suunniteltua liikuntaa (senioriryhmät), jossa parannetaan ja ylläpidetään elämänlaatua, vireyttä ja fyysistä toimintakykyä.

TUTUSTU RYHMIIN

 

PALJON TILAA

GOGO Parkin erikoisuus on 350 m² ryhmäliikuntasali, jonne mahtuu jumppaamaan kerrallaan jopa 100 kuntoilijaa! Happi ei lopu myöskään korkeussuunnassa, salin korkeus on peräti 7 metriä.

GOGO Parkin kuntosalin toiminnalliselta puolelta taas löydät pitkän rivin niin kyykky- kuin penkkipaikkojakin, joten tankoja tuskin tarvitsee jonottaa! Lisäksi salilla on kattava varustus erilaiseen treeniin tarkoitettuja välineitä, mm. renkaita, köysiä ja monkey bar.

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen tutustuminen GOGOhun (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste