fbpx

The TRIP™ on täysin uudenlainen ryhmäliikuntatunti, jossa viedään sisäpyöräily aivan uudelle tasolle! Tässä 40 minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana. Tätä Les Millsin konseptia et löydä mistään muualta Tampereella! The Trip on vauhtikestävyysalueella tehtävä harjoitus ja sopii kaikentasoisille liikkujille. Vastus säädetään itse, joten voit säädellä tunnin haastavuutta fiiliksesi mukaan.

The TRIP™-tunnit löydät GOGO Parkista (Hämeenpuisto 47). Varmista paikkasi tunneille ja tee varaus etukäteen (max. 7 päivää etukäteen) Nämä tunnit viedään käsistä!

VARAA PAIKKA tuNNILLE

Tätä on The TRIP

The Trip -tunnit ovat olleet viikkojeni kohokohta jo syksystä 2019 asti. Liikkeen, vauhdin ja räväkän ja energisen musiikin yhdistelmä on vain ihan parasta! Joka tunnin jälkeen tuntee ylittäneensä itsensä jälleen kerran – ja siitä kiitos timanttisille ohjaajille!

Stella

THE TRIP -SALIN SÄÄNNÖT

Kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi noudatamme yhteisiä pelisääntöjä The TRIP™ -salissa.

  • The TRIP™ -tunnille ei saa mennä myöhässä ja kesken tunnin saa poistua vain hätätapauksessa.
  • Voit lunastaa varatun paikan 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Sen jälkeen paikka vapautetaan seuraavana jonossa olevalle.
  • Kaikki The TRIP™:in paikat on varattavissa web-ajanvarauksessa.
  • Tule tunnille ajoissa, jotta ohjaaja ehtii opastaa esim. pyörän säädöissä. (Pyörässä säädetään satulan korkeus, satulan etäisyys tangosta sekä ohjaustangon korkeus.
  • Tunnin jälkeen pyörän satula ja tanko lasketaan ala-asentoon ja säädöt nollataan.
  • Pyörä pyyhitään tunnin jälkeen salista löytyvällä desinfiointiaineella.
  • Oma pyyhe ja pullo mukaan, sillä tällä tunnilla hikoillaan!

Hyvää matkaa!

YKSITYISTUNTI

Varaa henkilöstöllesi tai vinkkaa työnantajallesi mahdollisuudesta kokea The TRIP™ -yksityistuntina! Yksityistunnin (max 35 hlö) hinta vain 250 € + alv ja sisältää keskuksen esittelyn. The TRIP™ on unohtumaton kokemus myös esimerkiksi polttareihin!

Voit toivoa teille sopivaa aikaa osoitteesta park@gogo.fi.