Löydät varmasti juuri sinulle sopivan jäsenyyden joustavista vaihtoehdoistamme! Meiltä löydät niin ei-sitovia kuin 12 kk jäsenyysvaihtoehtoja sekä kertamaksun kuntosalille. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyyksistämme, ota yhteyttä avuliaisiin asiakasneuvojiimme!

YHTEYSTIETOIHIN

gogo_hyppy

JÄSENYYDET SISÄLTÄVÄT:

 

 • Kaikkien GOGO-keskusten käyttöoikeus
 • Ryhmäliikunta, spinning, The TRIP, kuntosali
 • Ilmainen lapsiparkki (Hermia ja Park)
 • Squash (Park)
 • Ilmainen pysäköinti, aamupuuro ja kahvi
 • GOGOn jäsentapahtumat
 • 100 % tyytyväisyystakuu

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

GOGOn jäsenyys on aina turvallinen valinta, sillä saat 10 päivän harkinta-ajan. Jos ei jostain syystä ole tyytyväinen palveluihimme, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen 10 päivän aikana ja saat rahasi takaisin. Nettikaupasta ostettaessa tyytyväisyystakuu on 14 päivää.

Päiväjäsenyydellä viimeinen sisäänkirjautuminen GOGO-keskukseen klo 15.30. Kokoaikajäsenyydellä voit treenata koska tahansa.

GOGO HINNASTO Vuosijäsenyys, 12kk Vuosijäsenyys, 12kk, 1-2 kk tauko Kuukausijäsenyys ilman sitoutumista Vuosijäsenyys, 1-2 kk tauko (säästät maksamalla vuoden kerralla)
Kokoaikajäsenyys 60€/kk (Suosituin!) 65€/kk 75€/kk 660€
Yritysjäsenyys 55€/kk 60€/kk 65€/kk 605€
Päiväjäsenyys 45€/kk 50€/kk 55€/kk 495€
Perhejäsenyys (2 hlö) yht. 105€/kk yht. 115€/kk yht. 130€/kk yht. 1155€

UUTTA: Nuorisojäsenyys alle 15 -vuotiaalle perheenjäsenelle alk. 30€/kk, ei sitoutumista. Kysy lisää asiakasneuvojilta.

SUOSITTELEMME

SUOSITUIN VALINTA

Ehdottomasti suosituin jäsenyytemme on kuukausijäsenyys 12 kk sitoutumisella 60 € /kk.

Yhdellä  edullisella jäsenyydellä käytössäsi ovat kaikki keskukset ja palvelut. Halutessasi jäsenyyteen saa myös taukomahdollisuuden lisämaksulla.

LIITY!

tyky_paiva_tampere

PERHEILLE

Kun samasta taloudesta liittyy GOGOn jäseniksi samalla kertaa kaksi tai useampi henkilö, saavat perheenjäsenet edullisemman perhejäsenyyden. Yksi perheenjäsen on pääkäyttäjä: muilta perheenjäseniltä ei peritä liittymismaksua. Lisäksi kuukausihinta on alhaisempi. Nyt saatavilla myös Nuorisojäsenyys alle 15-vuotiaille, kysy lisää henkilökunnalta!

gogo_yrityssopimus

YRITYKSILLE

Yritysjäsenenä tarjoamme sinulle alennusta hinnaston normaalihinnoista. Kuukausisopimuksissa edullisempi liittymismaksu 50 € (norm. 100 €). Lisäksi yrityssopimuksen solmivat yritykset saavat henkilöstölleen 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

LUE LISÄÄ

OPISKELIJOILLE

Opiskelijalle voimassaolevalla opiskelijakortilla liittyminen kaikkiin jäsenyyksiin aina 0 € (norm. 100 €), huom. myös ei-sitoviin kk-sopimuksiin! Muuten normaalit kk-hinnat.

Lisäksi opiskelijoille on oma GOGO-jäsenyys: päiväjäsenyys 9 kk sopimusajalla 30 € / kk.

KAIKKI JÄSENYYDET

 • PÄIVÄJÄSENYYS
  Käytössäsi kaikki liikuntapalvelut kaikissa GOGO Liikuntakeskuksissa ja GOGO Express -kuntosaleilla aamusta klo 17 asti. Sisäänkirjautuminen klo 15.30 mennessä. Viimeinen ryhmäliikuntatunti/squashvaraus klo 15.30. Jäsenyys voimassa vähintään 12 kk, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa oleva. Irtisanomisaika 1 kk.

  12 kk jäsenyys
  45 €/kk

  12 kk jäsenyys 1-2 kk tauolla
  50 €/kk

  Kuukausijäsenyys, ei sitoutumista
  Jäsenyys voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika 1 kk. Liittymismaksu 100€.
  55 €/kk
 • KUUKAUSIJÄSENYYS, KOKOAIKA
  Käytössäsi kaikki liikuntapalvelut kaikissa GOGO Liikuntakeskuksissa ja GOGO Express -kuntosaleilla ilman aikarajoituksia. Jäsenyys voimassa vähintään 12 kk, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa oleva.
  Irtisanomisaika 1 kk.

  12 kk jäsenyys
  60 €/kk

  12 kk jäsenyys 1-2 kk tauolla
  65 €/kk
 • EI SITOUTUMISTA
  Jäsenyys voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika 1 kk. Liittymismaksu 100€.
  75 €/kk
 • VUOSIJÄSENYYS
  Jos maksaminen kerralla on sinulle sopivin vaihtoehto, vuosijäsenyys on valintasi. Jäseyyttä voit tauottaa 1-2 kk per vuosi.

  12 kk jäsenyys 1-2 kk tauolla
  660€ / vuosi

  12 kk jäsenyys (yrityshinta) 1-2 kk tauolla
  605€ / vuosi

  12 kk jäsenyys päiväkortti 1-2 kk tauolla
  495€ /vuosi
 • GYM ONLY
  Käytössäsi GOGO Cityn tai Hermian kuntosali, valintasi mukaan. Jäsenyys voimassa vähintään 12 kk, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa oleva.

  Gym Only 12 kk jäsenyys
  49 €/kk
 • PERHEJÄSENYYS
  KKun samasta taloudesta liittyy GOGOn jäseniksi samalla kertaa kaksi tai useampi henkilö, saavat perheenjäsenet edullisemman perhejäsenyyden. Yksi perheenjäsen on pääkäyttäjä ja maksaa liittymismaksun sekä normaalia harjoittelumaksua. Muilta perheenjäseniltä ei peritä liittymismaksua, lisäksi kuukausihinta on alhaisempi.

  12 kk perhejäsenyys (2 hlöä)
  Pääkäyttäjä maksaa 60€/ kk tai yritysjäsenyyttä 55€/ kk, tämän jälkeen muut perheenjäsenet 45€/ kk. Jäsenyys voimassa vähintään 12 kk, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa oleva.

  105 €/ kk

  Perhekuukausijäsenyys, ei sitoutumista (2 hlöä)
  Jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden (1kk) irtisanoutumisajalla.
  Liittymismaksu 100€. Pääkäyttäjä maksaa hinnaston mukaisen liittymismaksun ja 75€/ kk, tämän jälkeen muut perheenjäsenet 55€/ kk.
  130 €/ kk
 • YRITYSJÄSENYYS
  Yritysjäsenenä tarjoamme sinulle alennusta hinnaston normaalihinnoista. Kuukausisopimuksissa edullisempi liittymismaksu 50€ (norm. 100€).
 • OPISKELIJAJÄSENYYS
  Opiskelijalle voimassaolevalla opiskelijakortilla liittyminen kaikkiin jäsenyyksiin aina 0€ (norm. 100€), huom. myös ei-sitoviin kk-sopimuksiin. Kuukausihinnat: ks. hinnasto tämän sivun alusta.
  Päiväjäsenyys opiskelijoille (9 kk sopimusaika)
  30 €/kk
 • KERTAMAKSU 20 €
  GOGOn kertamaksu sisältää yhden treenikerran, jonka aikana voit treenata Tampereella GOGO Cityssä, Parkissa tai Hermiassa sen päivän aukioloaikojen puitteissa niin pitkään kuin haluat ja osallistua vaikka usemalla tunnille tai käydä kuntosalilla. Ei varausoikeutta tunneille tai poistumista keskuksesta. Sisältää ilmaisen pysäköinnin.

MAKSUVÄLINEINÄ KÄYVÄT MYÖS:

 

Jäsenyyttä voi maksaa kerrallaan vaikka vuodeksi eteenpäin.

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen tutustuminen GOGOhun (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste