fbpx

Avarat ja siistit kuntosalit, ylivoimaisesti eniten ryhmäliikuntaa sekä yli 100 suomenkielistä GOGO Online -treeniä verkossa, lisäksi vaihtuvat Les Mills-lajit! GOGOn jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki GOGOn kuntosalit ja liikuntakeskukset kaikkine palveluineen ympäri Suomen, ja lisäksi saat käyttöösi kattavan GOGO Online -treenikirjaston.

Kuntosaliharjoittelulla voit parantaa kuntoasi ja lihaskestävyyttäsi, muokata kehoasi ja vähentää kehon rasvan määrää. Kuntosaliharjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Se tukee myös erinomaisesti muiden liikuntamuotojen, kuten juoksun, palloilulajien ja mailapelien harrastusta. Tule paikan päälle tutustumaan huippuvarusteltuihin kuntosalihimme!

KUNTOSALIOHJAAJAT PAIKALLA APUNASI

 

Kuntosalilla on joka päivä paikalla kuntosaliohjaaja, joka auttaa sinua kuntosaliharjoittelun aloittamisessa, tavoitteiden asettamisessa ja harjoittelun kehittämisessä ilman lisämaksua. Jäsneyyteen kuuluu ilmainen kuntosaliohjelman teko, jotta pääset hyvin kiinni kuntosaliharjoitteluun.

Voit halutessasi palkata harjoittelusi tueksi myös henkilökohtaisen valmentajan. Tutustu asiantunteviin personal trainereihimme ja varaa oma aikasi osoitteesta pt@gogo.fi.

PERSONAL TRAINERIT

MODERNIA JA MONIPUOLISTA

 

GOGOn kuntosalit Tampereella sisältävät yhteensä yli 1 000 kuntosalilaitetta ja 27 000 kiloa rautaa. Ei muuta kuin pumppaamaan!

  • Modernit aerobiset laitteet: juoksumatot, kuntopyörät, cross trainerit ja soutulaitteet
  • Huippuluokan painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet ja vapaapainot
  • TRX -köydet kaikissa liikuntakeskuksissa
  • Älykäs BIOCIRCUIT™ -kiertoharjoitteu GOGO Parkissa

KUNTOSALIOHJELMA

Hyödynnä GOGOn jäsenyyteen kuuluva, lisämaksuton kuntosaliohjelma, jonka avulla pääset helposti mukaan salitreenin pariin. GOGO SALIOHJELMA -tunnilla käydään läpi 7 liikkeen koko vartalon kattava kuntosaliohjelma ja kirjoitetaan se liikkeineen, tekniikoineen ja säätöineen paperille. Tunnin jälkeen sinulla on valmis saliohjelma, jota osaat ja uskallat toteuttaa jatkossa itsenäisestikin! Suosittelemme tuntia kaikille, joille kuntosaliharjoittelu ei ole ennestään tuttua tai saliharjoittelusta on pitkä tauko. Katso aikatauluista, milloin kuntosaliohjelma pyörii omalla salillasi.

 

KUNTOTESTAUS JA KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Kuntotestaus selvittää lähtötilanteesi ja helpottaa oikeiden tavoitteiden asettamisessa. Testaus sisältää lihaskuntotestit ja kehonkoostumusmittauksen. Hinta jäsenille 60 €. Kehonkoostumusmittauksen voi halutessaan suorittaa erillisenä kertana.

Mittaamalla kehonkoostumuksesi säännöllisin väliajoin tiedät tuottaako treenisi tulosta. Kehonkoostumusmittaus laskee lihasmassan, nesteen sekä rasvan määrän kehossa. Mittaus kertoo metabolisen ikäsi sekä perusaineenvaihdunnan määrän. Hinta jäsenille 25 € (ei-jäsenet 29€).

Varaa aikasi kuntotestaukseen ja kehonkoostumusmittaukseen personal trainereiltamme osoitteesta pt@gogo.fi.

OHJATUT KUNTOSALITUNNIT

Osallistu kuntosalilla ohjattuihin tunteihin. Ammattitaitoinen kuntosaliohjaaja on apunasi. Katso kaikki tunnit täältä.

KIINTEYTYSTREENI Koko kehon suurimpien lihasryhmien kuntosalitreeni pienryhmässä. Polta energiaa ja voimista lihaksiasi! Tästä ryhmästä saat haastetta ja mielenkiintoa treeniisi. Kiinteytystreeni on joka viikko erilainen.

KUNTOSALI CIRCUIT Tehokas 30 tai 45 minuutin kiertoharjoittelu. Sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

GOGO SALIOHJELMA Tunnilla käydään läpi 7 liikkeen koko vartalon kattava kuntosaliohjelma ja kirjoitetaan se liikkeineen, tekniikoineen ja säätöineen paperille. Tunnin jälkeen sinulla on valmis saliohjelma, jota osaat ja uskallat toteuttaa jatkossa itsenäisestikin! Suosittelemme tuntia kaikille, joille kuntosaliharjoittelu ei ole ennestään tuttua tai saliharjoittelusta on pitkä tauko.

NISKA-HARTIATREENI Kärsitkö niska-hartiaseudun kireyksistä? Tästä saat vetreyttä ja voimaa niska-hartiaseudulle. Melko rauhallisen harjoituksen aikana hengästyy ja hikoilee kevyesti.

CORE ZONE 30 Pidä selkäsi terveenä ja joustavana ja opi käyttämään GOGO Hermian Core Zone -selkälaitteita. Sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä tai kuntouttaa selkävaivoja.

VOIMATREENI Voimatreenin tavoitteena on kehittää kehon lihasvoimaa erilaisia harjoitusmetodeita hyödyntäen. Yhdessä harjoituksessa on aina painopiste, (esim. käsivarret, jalat tai keskivartalo) johon erityisesti keskitytään.

PAKARATREENI 55 Kuntosalitreeni pienryhmässä, jossa painotus on erityisesti pakaran lihaksilla. Treenissä hyödynnetään sekä kuntosalilaitteita että vapaita painoja ja treenataan erilaisia tekniikoita hyödyntäen. Sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa ja kasvattaa pakaralihaksia!

HIIT 30 Toiminnallinen treeni koko vartalolle kuntosalilla erilaisia välineitä apuna käyttäen ja sykettä nostaen. Treenin kesto on 30 minuuttia ja treeni tapahtuu vapaapainoalueella. Treenissä käytetään hyväksi erilaisia välineitä kuten köysiä, bokseja, nyrkkeilysäkkiä, puolapuita ym. sekä aerobisia laitteita, kuten Cross Trainereita ja soutulaitteita. Jokainen HIIT -treeni on erilainen!