fbpx

Kuntosaliharjoittelulla voit parantaa kuntoasi ja lihaskestävyyttäsi, muokata kehoasi, lisätä lihasmassaa ja vähentää kehon rasvan määrää. Kuntosaliharjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Se tukee myös erinomaisesti muiden liikuntamuotojen, kuten juoksun, palloilulajien ja mailapelien harrastusta. GOGO Liikuntakeskukset tarjoavat avarat, siistit sekä hyvinvarustellut kuntosalit, jossa treenaat monipuolisesti viikosta ja kuukaudesta toiseen! Tule paikan päälle tutustumaan huippuvarusteltuihin kuntosaleihimme!

Kattavien liikuntakeskuksiemme lisäksi jäseniemme käytössä ovat kaikki 14 GOGO Express -kuntosalia ympäri Suomen sekä Hervannan 24/7 avoinna oleva GYM Anytime. Nämä salit ovat mainio lisä jäsenyytesi kuntosalivalikoimaan.

GOGO PARKIN KUNTOSALI UUDISTUU HELMIKUUSSA

Saamme GOGO Parkiin upouudet kuntosalilaitteet 2.–7. helmikuuta! GYM80- ja TechnoGym -sarjojen modernit laitteet uudistavat ilmettä ja laajentavat tarjontaa.
  KATSO UUTISET

MODERNIA JA MONIPUOLISTA

GOGOn kuntosalit Tampereella sisältävät yhteensä yli 1 000 kuntosalilaitetta ja 27 000 kiloa rautaa. Ei muuta kuin pumppaamaan!

  • Modernit aerobiset laitteet: juoksumatot, kuntopyörät, cross trainerit ja soutulaitteet
  • Huippuluokan painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet ja vapaapainot monipuoliseen treeniin
  • Tilaa ja avaruutta
  • TRX -köydet kaikissa liikuntakeskuksissa
  • Älykäs BIOCIRCUIT™ -kiertoharjoitteu GOGO Parkissa

KUNTOSALIOHJELMA

Olisiko tarvetta henkilökohtaiselle kuntosaliohjaukselle tai personal trainer -palveluille? Meillä on tarjota niitäkin! Tutustu lisää täältä.

 

KUNTOTESTAUS JA KEHON-
KOOSTUMUSMITTAUS

Kuntotestaus selvittää lähtötilanteesi ja helpottaa oikeiden tavoitteiden asettamisessa. Testaus sisältää lihaskuntotestit ja kehonkoostumusmittauksen. Hinta jäsenille 60 €. Kehonkoostumusmittauksen voi halutessaan suorittaa erillisenä kertana.

Mittaamalla kehonkoostumuksesi säännöllisin väliajoin tiedät tuottaako treenisi tulosta. Kehonkoostumusmittaus laskee lihasmassan, nesteen sekä rasvan määrän kehossa. Mittaus kertoo metabolisen ikäsi sekä perusaineenvaihdunnan määrän. Hinta jäsenille 25 € (ei-jäsenet 29€).

Varaa aikasi kuntotestaukseen ja kehonkoostumusmittaukseen personal trainereiltamme osoitteesta pt@gogo.fi tai vastaanotosta.

Gym anytime

GYM ANYTIME JA GOGO EXPRESS -SALIT

GOGO Liikuntakeskuksen jäsenenä vapaassa käytössäsi ovat myös 14 GOGO Express -salia ympäri Suomen sekä Hervannassa sijaitseva, 24/7 avoinna oleva GYM Anytime. Kulkuavaimesi käy sellaisenaan suoraan GOGO Expresseille, mutta GYM Anytimen käyttö tapahtuu näin:

1. Mene GYM Anytimen verkkokauppaan ja lunasta kertakäynti ilmaiseksi koodilla “GOGOJÄSEN”. Saat latauksen jälkeen ohjeet sovelluksen lataamiseen.

2. Lataa GYM Anytimen puhelinsovellus. Voit ladata sovelluksen Applen laitteellesi tästä tai Androidin laitteellesi täs​​​​​​​tä.

3. Kirjaudu puhelinsovellukseen tunnuksilla, jotka loit GYM Anytimen verkkokaupassa.

4. Saat sovelluksen kautta avattua kuntosalin ovet milloin tahansa!

Kertakäyntiostoksesi on voimassa vuoden. Jos haluat GYM Anytimeen kertakäyntisi jälkeen aina voimassa olevan kulkuoikeuden, ole yhteydessä GOGO Liikuntakeskuksen vastaanottoon tai asiakasneuvontaan. Lisäämme sinulle kulkuoikeuden 2 viikon kuluessa!

Iloisia treenihetkiä! 

OHJATUT KUNTOSALITUNNIT

Osallistu ohjattuihin kuntosalilla pidettäviin tunteihin, joissa ammattitaitoinen kuntosaliohjaaja on apunasi. Katso kaikki tunnit täältä.

KUNTOSALI CIRCUIT Tehokas 30 tai 45 minuutin kiertoharjoittelu. Sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

VOIMAA ALOITTELIJOILLE Aloitteleville tai muuten varmistusta kuntosaliliikkeisiin, tekniikkaan ja -harjoitteluun haluavalle. Tunnit pidetään kuntosaliohjaajan toimesta, ja saat apua ja tukea kuntosaliharjoitteluun ja liikkeiden suorittamiseen. 

BOOTY on 55-minuutin alavartalolle, erityisesti pakaralihaksille, suunnattu treeni, joka suoritetaan GOGO Cityn upeassa BOOTYSTUDIOssa kuntosaliohjaajan avustuksella.