fbpx

GOGO on tunnettu lukuisista hauskoista ja hulluistakin tapahtumistaan: on luentoja, hyvinvointipäiviä, näyte-, teema- ja tekniikkatunteja, juhlia sekä koulutuksia. Kesäisin ryhmäliikuntatunteja pidetään ulkona ja jäsenille järjestetään mitä erilaisempia lajikokeiluja. Tervetuloa mukaan vauhdikkaisiin tapahtumiimme!

 • Heinäkuussa tapahtuu
  • 7
   Hei

   PadelkurssiPadelista kiinnostuneille

   Eteläpuiston padelkentät
   KLO 15:30-17:00

   Tiistaina 7.7. yhteistyössä Padel Tampereen kanssa Padel -kurssit Eteläpuistossa. Klo 15.30 – 17.00 alkeiskurssi lajitutustumisen merkeissä. Klo 17.00 – 18.30 kurssi jo jonkin verran padelia pelanneille. Hinta 15€/hlö. Kurssit järjestetään pienryhminä 4 pelaajaa/kenttä. Mukaan mahtuu 8/kurssi. Varaa paikkasi varauskalenterin tapahtumakalenterista.

   Ilmoittaudu

  • 18
   Hei

   GOGO PesisPesiksestä kiinnostuneille

   Kaupin Vesitornin kenttä
   KLO 13:00-14:30

   GOGO Pesis la 18.7. klo 13 - 14.30. Tervetuloa pelaamaan pesistä hyvässä porukassa Kauppiin Vesitornin kentälle. Ota mukaan oma räpsä/maila jos löytyy! GOGOlla myös räpsiä ja mailoja! Ohjaajana GOGOn asiakasneuvoja Virpi Hukka, joka on tämän hetken tunnetuin naispesäpalloilija ja superpesiksen suurimpia tähtiä. Virpi on mm. viisinkertainen Superpesiksen etenijäkuningatar ja hallitseva Vuoden pesäpalloilija.

  • 20
   Hei

   Testaa kesäkunto Hermian kuntotestiviikolla (viikko 30)!Maksuton kaikille

   GOGO Hermia
   KLO 17:00-20:00

   Kuntotestiviikolla on mahdollisuus maanantaina 20.7. ja torstaina 23.7. 12 minuutin juoksutestiin ja lihaskuntotestiin kuntosaliohjaajan valvonnassa. Lisäksi koko viikon ajan voit mittauttaa verenpaineesi vastaanotossa. Juoksutesti on maanantaina 20.7.klo 17 ja torstaina 23.7. klo 16 Lähtö Hermian vastaanotosta säänmukaisessa juoksuvarustuksessa. Testi suoritetaan Ahvenisjärven urheilukentällä. Lihaskuntotesti on maanantaina 20.7. klo 19 ja torstaina 23.7. klo 19.00 Hermian kuntosalin toiminnallisella alueella. Molempiin testitilaisuuksiin sisältyy kuntosaliohjaajan vetämä alkuverryttely. Kuntotesti viikko tulee toistumaan syksyn loppukesän syksyn aikana, joten tässä on hyvä mahdollisuus seurata oman kunnon kehittymistä!"

 • Elokuussa tapahtuu
  • 15
   Elo

   Liikkuva lastenhoito CityssäJäsenten lapsille

   GOGO City
   KLO 09:00-13:00

   Suosittu liikkuva lastenhoito tulee GOGO CITYYN! La 15.8. klo 9-13 GOGO Cityssä tarjolla jäsenten lapsille treenin ajaksi valvottu lastenhoito yläsalissa. Tuo lapsi oman treenin ajaksi jumppaamaan Cityn yläsaliin GOGOn lastenhoitajien ohjauksessa. Cityn liikkuva lastenhoitoa järjestetään myös la 29.8.

Ilmoittaudu maksullisiin tapahtumiin tästä tai vastaanotossa. Maksuttomiin tapahtumiin ilmoittautuminen aikataulut -sivujen kautta. Kaikkiin tapahtumiin voivat tulla myös päiväjäsenet.