GOGO on tunnettu lukuisista hauskoista ja hulluistakin tapahtumistaan: on luentoja, hyvinvointipäiviä, näyte-, teema- ja tekniikkatunteja, juhlia sekä koulutuksia. Kesäisin ryhmäliikuntatunteja pidetään ulkona ja jäsenille järjestetään mitä erilaisempia lajikokeiluja. Tervetuloa mukaan vauhdikkaisiin tapahtumiimme!

 • Huhtikuussa tapahtuu
  • 3
   Huh

   LIIKKUVUUSTREENI 30Kaikille

   GOGO Hermia
   KLO 17:00-17:30

   Huhtikuussa starttaa GOGO Hermiassa 3.4-24.4 liikkuvuustreeni-tunnit. Tunnit järjestetään keskiviikkoisin klo 17 keltaisessa salissa ja kesto on 30 minuuttia. Tuntien ohjaaja työharjoittelija Sara, joka opiskelee Kisakallion Urheiluopistossa liikuntaneuvojaksi.

  • 22
   Huh

   HYVÄNTEKEVÄISYYS MARATONKAIKILLE

   GOGO PARK
   KLO 11:00-14:00

   SAVE THE DATE: HYVÄNTEKEVÄISYYS MARATON Toisena Pääsiäispäivänä 22.4. GOGO Parkissa.

 • Toukokuussa tapahtuu
  • 9
   Tou

   VERIKOEPÄIVÄKAIKILLE

   GOGO PARK
   KLO 09:00-13:00

   Suosittu verikoepäivä tulee taas! Tule tarkistuttamaan rauta- ja/tai vitamiinitasosi! Ei varauksia. Tule to 9.5. klo 9-13 välisenä aikana GOGO Parkkiin! Vastaukset tulevat seuraavana päivänä. RAUTAPAKETTI 45€ Sisältää -PVK (perusverenkuva) -Ferritiini (rautavarasto) -Hoitajan puhelinvastaus VITAMIINIPAKETTI 55€ Sisältää -D-vitamiini -B12 -vitamiini -Hoitajan puhelinvastaus Tervetuloa! Mittaajana Hoivalabra.

  • 18
   Tou

   LIKKOJEN LENKKINaisille

   Ratinanniemen Festivaalipuisto
   KLO 12:00-17:00

   Lähde Likkojen Lenkille GOGOn omassa porukassa GOGOn 30v juhlavuoden kunniaksi! Asuina meillä on GOGO paidat ja halutessasi muuta 90-luvun rekvisiittaa! Ilmoittautumislinkki pian auki.

  • 27
   Tou

   TENNISKURSSIKAIKILLE

   Tampereen Tenniskeskus
   KLO 18:00-19:30

   Tervetuloa mukaan GOGOn perinteiselle tenniskurssille! Tänäkin vuonna tapahtuma on kaksipäiväinen. Ma 27.5. ja ti 28.5. klo 18-19.30. Valmentajina Tampereen tennisseuran parhaat valmentajat. Hinta 10€ sis. molemmat päivät valmennusta. Mukaan juomapullo ja sisäkengät. Tennismailan saat lainaksi valmentajaltasi. Sopii niin aloittelijoille kuin konkareillekin!

Ilmoittaudu maksullisiin tapahtumiin tästä tai vastaanotossa. Maksuttomiin tapahtumiin ilmoittautuminen aikataulut -sivujen kautta. Kaikkiin tapahtumiin voivat tulla myös päiväjäsenet.