GOGO on tunnettu lukuisista hauskoista ja hulluistakin tapahtumistaan: on luentoja, hyvinvointipäiviä, näyte-, teema- ja tekniikkatunteja, juhlia sekä koulutuksia. Kesäisin ryhmäliikuntatunteja pidetään ulkona ja jäsenille järjestetään mitä erilaisempia lajikokeiluja. Tervetuloa mukaan vauhdikkaisiin tapahtumiimme!

 • Syyskuussa tapahtuu
  • 18
   Syys

   Pienryhmä: STRONG AND TONED alkaaEdistyneille

   GOGO City
   KLO 18:30-19:45

   Lisätietoa täältä!

   Ilmoittaudu

  • 29
   Syys

   Avoimet ovetKenelle tahansa

   GOGO Park, Hermia ja City
   KLO 10:00-17:00

   Tervetuloa liikkumaan ystävän kanssa!

     Syyskuun viimeisellä viikolla vietetään GOGO Liikuntakeskuksissa BE ACTIVE -viikkoa, jonka kruunaa lauantain 29.9. avoimet ovet!  BE ACTIVE WEEK -tapahtumassa haluamme kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin. Tapahtumaviikon ideana on innostaa jokaista tekemään hyvä päätös oman hyvinvoinnin kannalta: enemmän liikuntaa, terveellisempää ja sydänystävällistä ravintoa sekä sanomaan ei tupakoinnille. Samalle viikolle osuu World Heart Day (lue lisää täältä), jota vietetään la 29.9. avoimien ovien merkeissä. Jäsenten vierailla on vapaa ja maksuton pääsy tunneille sekä kuntosalille liikuntakeskuksten aukioloaikojen puitteissa koko päivän. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta vierailta otetaan vieraskirjaan yhteystiedot ylös. Jäsenillä on etuoikeus ohjatuille tunneille.
   Tervetuloa liikkumaan, inspiroimaan ja tsemppaamaan kanssaihmisiä terveellisen elämän pariin!
     Katso koko viikon ohjelma täältä.

   Ilmoittaudu

 • Lokakuussa tapahtuu
  • 6
   Loka

   GOGO vaellus


   KLO 10:00-16:00

   LA 6.10 VAELLUS klo 10-17. Hinta jäsenille 10 €. . Lähtö GOGO Parkista klo 10. Otathan mukaaan kelinmukaiset ulkovaatetus,vaelluskengät/lenkkarit, reppu/rinkka, omat eväät, juomapullo, kävelysauvat( jos haluaa ottaa mukaan) ja retkeilymieli. Ohjaaja Jouni Kröger.

Ilmoittaudu maksullisiin tapahtumiin tästä tai vastaanotossa. Maksuttomiin tapahtumiin ilmoittautuminen aikataulut -sivujen kautta. Kaikkiin tapahtumiin voivat tulla myös päiväjäsenet.