fbpx

GOGO on tunnettu lukuisista hauskoista ja hulluistakin tapahtumistaan: on teema- ja hyvinvointipäiviä, jumppamaratoneja, juhlia ja luentoja. Järjestämme jäsenille vuoden ympäri erilaisia lajikokeiluja ja tapahtumia, ja kesäisin pidämme ryhmäliikuntatunteja ja lajipäiviä myös ulkona. Kaikkiin tapahtumiin on helppo tulla mukaan – kaiken keskiössä on rento ja hyvä mieli ja liikunnan ilo!

 • Kesäkuussa tapahtuu
  • 10
   Kes

   GOGO-PesisGOGO-jäsenet

   Tampereen jäähallin kenttä
   KLO 17:00-19:00

   Tervetuloa mukaan GOGO-Pesikseen 10. kesäkuuta tai 23. heinäkuuta Tampereen jäähallin kentälle! Ota mukaan oma maila tai räpsä, jos sellaiset sinulta löytyy, mutta saat tarvittaessa välineet myös meiltä. Tunnille ovat tervetulleita kaiken tasoiset pelaajat. Ohjaajana Manse PP:n tunnettu tähtipelaaja & GOGO Hervannan CM Virpi Hukka! Tule mukaan pitämään hauskaa pesiksen merkeissä! Ilmoittautua voit GOGOn varauskalenterin kautta aikaisintaan viikkoa ennen tapahtumaa.

  • 19
   Kes

   GOGO MelontakurssiKaikentasoiset, GOGO-jäsenet

   Varala
   KLO 17:30-19:30

   Tervetuloa mukaan GOGOn Melontakurssille keskiviikkona 19. kesäkuuta! Tapaaminen Varalan Urheiluopistolla, saavuthan ajoissa paikalle! Muista säänmukainen varustus (toivottavasti aurinkolasit ja lippalakki). Kurssilla vaihtoehtona on meloa yksin tai kaksin. Kurssilla mukana on kaksi ohjaajaa, joten niin ensikertalaiset kuin myös kokeneemmatkin melojat ovat kaikki tervetulleita. Kurssin hinta 25€, kurssi vain GOGO-jäsenille. Ilmoittautuminen GOGOn varauskalenterin kautta, maksu varauksen yhteydessä.

  • 24
   Kes

   TönöjumpatGOGO-jäsenet ja ei-jäsenet

   Eteläpuisto, kahvila Tönö
   KLO 09:45-09:45

   GOGOn KESÄ #100daysofsummer : legendaariset Tönö-jumpat valtaavat myös tänä kesänä Kahvila Tönön terassin Eteläpuistossa! Tönöjumpat järjestetään joka maanantai 24.6.–7.8. vaihtelevin lajein, aikataulun näet alta.

   Alustava ohjelma:

   Ma 24.6. YIN & YANG
   Ma 1.7. FASCIA METHOD
   Ma 8.7. LES MILLS BODYCOMBAT
   Ma 15.7. LES MILLS BODYJAM
   MA 22.7. LES MILLS BODYBALANCE
   MA 29.7. LES MILLS BODYATTACK
   MA 5.8. SOULFUSION

   Tönöjumpat ovat kaikille maksuttomia ja avoimia tapahtumia – tervetuloa mukaan liikkumaan kesäauringon alle!

 • Elokuussa tapahtuu
  • 1
   Elo

   GOGO Golf-kisatAvoin kaikille!

   Tammer Golf
   KLO 08:00-16:00

   Tervetuloa torstaina 1. elokuuta GOGOn perinteisiin golf-kisoihin, jotka järjestetään legendaarisessa Tammer Golfissa! Kilpailun yhteislähtö klo 09:30. Pelimuotona pistebogey, hcp (max. 36). Palkitsemme lisäksi parhaan scratch-tuloksen sekä erikoiskisojen voittajat. Huomioi myös joukkuekisa! GOGO tarjoaa kisojen päätteeksi osallistujille lounaan sekä kierrokselle pienen välipalan. Kierroksen jälkeen on myös mahdollisuus käyttää Tammer Golfin saunatiloja.

   KILPAILUMAKSUT:
   TG:n pelioikeus 15 € TG-jäsenet 50 € Muut kuin TG-jäsenet (vieraspelaajat) 60 € Kilpailumaksu sisältää rangen ennen kierrosta sekä lounaan kisan jälkeen.
   Aikataulu:
   08:00 Range auki ja ilmoittautuminen caddiemasterille 09:00 Kilpailuinfo 09:30 Yhteislähtö 14:30 Lounas kilpailun jälkeen sekä palkintojen jako!
   Ilmoittautuminen
   Sitova ilmoittautuminen tapahtumaan oheisella lomakkeella viimeistään maanantaina 29. heinäkuuta klo 18 mennessä. Ilmoitathan myös mahdolliset erikoisruokavaliot.  

   Ilmoittaudu

 

Ilmoittaudu maksullisiin tapahtumiin tästä tai vastaanotossa. Maksuttomiin tapahtumiin ilmoittautuminen aikataulut -sivujen kautta.
Kaikkiin tapahtumiin voivat tulla myös päiväjäsenet.