Lajiesittely: PiYo

Kuka olet? Olen Vuokko Kronqvist ja olen ollut GOGOlla jo pienestä pitäen.

Mitä ohjaat? Ohjaan uutuuslaji Beachbody Live PiYo, Les Mills Tonea ja Les Mills The Trippiä!

Mitä siellä tehdään? Uutuus PiYo -tunnilla treenataan koko kroppa läpi. Vuoronperään treenaamme lihaskuntoliikeitä oman kehon painolla ja joogapainotteisia liikkeitä. Ensin lämmitellään rauhassa helpoilla liikkeillä, sitten tehdään hyvät ja nopeat aurinkotervehdykset ja näin saadaan kroppa valmiiksi tuleviin kappaleisiin. Jatkamme tästä Teräspakarat -kappaleeseen jonka jälkeen on hyvä aika siirtyä enemmän joogatyyppiseen teemaan. Välissä nostamme sykettä yhden kappaleen ja palaamme uudestaan pitkään ja ihanaan flow -osuuteen. Tunnin pituisella tunnilla tehdään loppuun vielä hyvät lihaskuntokappaleet ja venytellään rauhoittavasti. Voit tehdä tunnin joko kengät jalassa tai paljain jaloin. Ota oma joogamatto mukaan jos sellainen löytyy!

Mikä on parasta tunnillasi? Parasta tunnillani on hyvä mieli ja energisyys! Jokainen treenaa oman tasonsa mukaisesti ja saa hyvän hien pintaan. Minusta tärkeintä on se että tekee jotain ja nauttii siitä! Liike on lääke.

Millainen olet ohjaajana? Olen omasta mielestäni hyvin helposti lähestyttävä. Toivon että jokainen tuntee olonsa hyvin tervetulleeksi tunneilleni. Yritän parhaani mukaan kannustaa ja opastaa saamaan liikkeistä kaikki irti ja pitämään hauskaa!

Kenelle tunti sopii? PiYo -tunti sopii kaikille ketkä haluavat tehdä monta eri treeniä yhden tunnin aikana!

 

Miksi kaikkien pitäisi tulla tunnillesi? Koska PiYo on tosi hauskaa! On kivaa tehdä tosi monipuolinen treeni paljain jaloin!

Tervetuloa kokeilemaan uutustuntia GOGOlle seuraavasti:

Ma 15.00 GOGO CITY
Ti 10.15 GOGO CITY (tälle tunnille voit ottaa myös vauvan mukaan)
Ke 17.00 GOGO CITY
TO 11.00 GOGO HERMIA

Ps. La 13.10. klo 12-12.45 pidetään PiYo -tunti Koskikeskuksen keskusaukiolla! Tapahtumassa mukana GOGO, Reebok ja Intersport Koskikeskus. Ilmoittaudu mukaan treeniin tästä ja saat itsellesi upean Reebok -treenipaidan ja Give Away bagin. Ota oma joogamatto mukaan jos haluat tehdä tunnin matolla. 

Takaisin