GOGON KEVÄT 2020

GOGOn kevät 2020 aikataulut on nyt julkaistu! Olemme kuunnelleet erityisesti toiveitanne koskien Spinning, Jooga, Bodystep ja GRIT -tunteja! Kaikkia näitä on nyt lisätty uuteen lukkariin! Uutuuksia on myös monia:

POP Pilates:

Tunnilla kehitetään kokonaisvaltaisesti koko kropan tukilihaksia keskivartalon lihaksia unohtamatta, jonka myötä saat tältä tunnilta upean tanssijan vartalon! Tunnilla soi hyvä pop musiikki ja liikkeet tehdään energisesti musiikin tahdissa. Katso tästä lyhyt video.

HULA:

Hulavanteilla tehtävällä tunnilla pidetään hauskaa ja kehitetään ennenkaikkea keskivartalon lihaksia!

AFRO FITNESS:

Afrikkalaisiin rytmeihin keskittyvällä tunnilla saadaan lantiot ja hartiat pyörimään paremmin kuin koskaan ennen!

RENTOUTUS:

Tule rentoutumaan kelien viiletessä ohjaajan opastuksella. Sopii loistavasti viikon aloitukseksi.

BAREFOOT BOOTCAMP:

Täydellinen sille, joka unelmissaan harrastaa eril lajeja, mutta todellisuudessa ehtii yhteen jumppaan viikossa. Tunnilla yhdistetään joogaa ja pilatesta sykepiikkeihin. Välillä otetaan kahvakuula tai käsipainot apuun ja kehitetään voimaa. Treeni tehdään 30-asteen lämmössä, Cityn yläsalissa.

Kevät aikataulut alkavat 2.1. ja ovat voimassa 15.5.2020 asti!

Linkki lukkareihin löytyy tästä. (PDF)

Liikunnallista kevättä!

 

Takaisin