TIEDOTE KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSISTA GOGO-SALEIHIN

Seuraamme tiiviisti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme viranomaisten, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), sosiaali- ja terveysministeriön (STM) sekä aluehallintoviraston (AVI) ohjeistuksia ja suosituksia asiaan liittyen. Tarvittaessa teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten terveysviranomaisten kanssa. Suomessa ei toistaiseksi ole rajoituksia koskien kuntosalitoimintaa tartuntatautiepidemian johdosta. Tällä hetkellä GOGO -konsernilla ei ole syytä sulkea keskuksia, vaan olemme avoinna normaalisti. Tilannetta seurataan päivittäin ja tarvittaessa linjausta muutetaan, ja tiedotamme muutoksista ensi tilassa. GOGO Liikuntakeskus tiedottaa ja ohjeistaa asiakkaitaan erikseen mikäli tilanteessa tapahtuu olennaisia muutoksia.

Meidän kaikkien vastuulla on nyt noudattaa viranomaisten ohjeita ja huolehtia siitä, että liikuntakeskukseen ei tulla kipeänä tai koronavirusta epäiltäessä. Suomen hallituksen tiedotustilaisuuden pohjalta ohjeemme asiakkaillemme on, että koronaviruksen epidemia-alueelta palattaessa ei ole sopivaa tulla liikuntakeskukseen kahden viikon aikana paluusta. Ethän siis tule keskuksiimme jos sinulla on kuumetta, yskää tai muita oireita, tai jos olet matkustanut hiljattain epidemia-alueella.

Lue lisää:
– valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta
– thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Lisäksi olemme tehostaneet siivousta GOGO-keskuksissa ja kannustamme kaikkia ihmisiä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, käyttämään treenipyyhettä ja pysymään kotona kipeänä. Keskuksissamme on esillä useammassa paikassa THL:n antama yskimis- ja käsienpesuohje, sekä käsidesejä ja laitteiden desinfiointiaineita jäsenten käyttöön.

Kuntosaleilla liikkuu terveitä ihmisiä ja hyvä kunto parantaa vastustuskykyä.  Mikäli epäilet altistuneesi tartunnalle, ole välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon ja noudata heidän antamia ohjeita.

Takaisin