fbpx

Spinning on helppoa ja tehokasta, ja se sopii kaikille – myös kuntoiluharrastuksen aloittaville! GOGO tarjoaa monia eritasoisia spinning-tunteja, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Kunnon kohotessa voit haastaa itsesi ja kokeilla hieman vaativampiakin tunteja! GOGOlla ainoana Tampereella The TRIP™-virtuaaliseikkailu!

SPINNING® – MITÄ SE ON?

En ole koskaan aikaisemmin käynyt spinning-tunnilla, mitä on odotettavissa?

Ensikertalaisena voit osallistua kaikille Spinning-tunneille, kunhan muistat vinkata ohjaajalle että olet ensimmäistä kertaa! Tulethan ajoissa, sillä pyöräpaikat täyttyvät nopeasti. Ennen tunnin alkua voit lämmitellä pyöräillen hyvän musiikin tahdissa ja valmistautua upeaan ja nautinnolliseen liikuntakokemukseen, jota et unohda!

Tuo mukanasi vesipullo ja pyyhe ja muista sammuttaa tunnin ajaksi puhelin, iPod ja muut vastaavat elektroniset laitteet. Älä käytä vahvoja hajuvesiä tai hajusteita ennen Spinning®-tuntia, sillä tuoksut vahvistuvat spinningsalin lämmössä ja kuntoilijoiden hikoillessa. Spinning® on ryhmäliikuntaa yksilölle – juuri sinulle!

Pitääkö minun olla huippukunnossa osallistuakseni Spinning®-tunnille?
Kaikenikäiset ja -kuntoiset ihmiset voivat nauttia spinning®-tuntien eduista ja hyödyistä. Voit polkea aivan omaan tahtiisi säädellen sekä vastusta että voimaa Spinning®-ohjaajan kannustaen Sinua samalla omaan huippusuoritukseesi. Hämärä sali poistaa tunteen keskinäisestä kilpailusta ja ainoa, joka Sinun tulee tällä tunnilla suorituksessa ylittää, on itsesi!

Kuinka paljon poltan kaloreita ja kuinka pitkälle poljen Spinning®-tunnin aikana?
Keskimäärin spinning®-tunnilla palaa 500-700 kaloria ja poljettu matka vastaa noin 32-40 km matka-ajoa. Todellinen kulutus ja matka määräytyy oman painosi ja suoritustehosi mukaan.

Mitä minun tulisi syödä ennen Spinning®-tuntia?
Välttyäksesi lihaskrampeilta tunnin aikana suosittelemme veden juomista tasaiseen tahtiin jo kaksi tuntia ennen Spinning®-tunnin alkua. Pieni hiilihydraattipitoinen välipala (pala ruisleipää tai banaani) noin 30 min. ennen tunnin alkua on myös suositeltavaa.

Kasvaako minulle Spinning®-tunnilla massiiviset jalkalihakset?
Ei, vaan eräät maailman kauniimmista sääristä kuuluvat juuri pyöräilijöille! Vaikka harrastaisit kiipeilyä tai olisit pitkänmatkan juoksija, Spinning® on erinomainen harjoitusmuoto kasvattamaan lihasvoimaa sekä polttamaan rasvaa. Eli Spinning®in avulla saat linjakkaat sääret, poltat rasvaa sekä kiihdytät aineenvaihduntaa.

Miten istun pyörän satulassa mukavasti?
Jos pyöräily on Sinulle uusi laji, kestää muutaman tunnin ennen kuin kehosi tottuu pyöräilyasentoon ja satulaan. Pehmustetut pyöräilyshortsit sekä istuinpäälliset lisäävät mukavutta satulassa istumiseen. Voit myös polkiessasi liukua kohti satulan takaosaa, jossa istuminen on miellyttävämpää.

Minkälaiset kengät minulla tulee olla?
Jäykkäpohjaiset pyöräilykengät mahdollistavat voimakkaamman poljinvoiman. Pyöräilykenkien käyttö tuo vakautta polkemiseen ja edistää harjoituksen tehokkuutta, mutta voit aivan hyvin käyttää omia urheilukenkiäsi, kunhan varmistat että nauhat on hyvin sidottu kiinni. Spinning®-pyörien polkimet on varustettu SPD-kiinnikkeillä. Pyöräilykenkien hankkiminen kannattaa, sillä ne tekevät treenistä tehokkaamman ja miellyttävämmän. Etenkin jos käyt tunneilla viikoittain.

Minkälaiset asetukset pyörässä tulee olla?
Aseta pyörän satula siten, että polkimen ollessa ala-asennossa polvesi on hieman koukussa. Satula on oikealla etäisyydellä etutangosta silloin kun käsivartesi ovat luonnollisesti ojentuneina ja kyynärpäät rentoina. Jos olet vasta-alkaja tai sinulla on selkävaivoja, aseta ohjaustanko hieman satulaa korkeammalle. Kun olet kokeneempi pyöräilijä, voit laskea ohjaustankoa alemmas. Ennen kaikkea, tunne istuvasi pyörän päällä mukavassa asennossa!

Valmis elämäsi pyöräilyyn?
Väljät, hyvin hengittävät treenivaatteet, vesipullo, hikipyyhe, kovapohjaiset kengät ja seikkailumieli ovat ainoita, joita tarvitset aloittamiseen. GoGolta löytyy varmasti oikea SPINNING®-tunti sinulle!

PYÖRÄILYASENNOSTA:

 

  • Selkä on pyöristyneenä eteenpäin, napaa painetaan kohti selkärankaa
  • Ote tangosta on tukeva mutta EI puristava
  • Niska ja pää ovat vartalon jatkeena, katse suoraan eteenpäin musiikin tahtiin.
  • Pidä paino jalkojen päällä, kuitenkin keskivartalon korsetti tiukkana
  • Kyynärpäät aavistuksen koukussa, rintakehä avonainen ja hartiat rentona

Katso GoGo Miehen opetusvideo Spinning-pyörän säätöön

REIPPAUTTA, ENERGIAA JA SYKEHUIPPUJA

 
Näillä tunneilla poljetaan lujaa ja tehokkaasti!

SPINNING® -tunnit sopivat kaikille. Jokainen laittaa pyörään itse sen verran vastusta kuin hyvälle tuntuu. Spinning -tunneilla nautitaan hyvästä musiikista ja annetaan hien virrata. Ohjaaja näyttää pyörän säädöt tunnin alussa, joten jos olet ensimmäistä kertaa niin tulethan tunnille ajoissa.

Uutuus: LESMILLS THE TRIP™ vie sisäpyöräilyelämyksen täysin uudelle tasolle mukaansatempaavan LIVE-ohjaajan, suuren kaartuvan valkokankaan ja huippuäänentoiston välityksellä. Kavereiden kanssa polkeminen yhtä matkaa ei ole koskaan tuntunut näin hauskalta. Matkoja on 12 erilaista, joista jokaisessa on eri teema. Tällä tunnilla aika vierähtää niin nopeasti ettet edes huomaa treenaavasi kovilla sykkeillä. Tunti sopii jokaiselle, koska jokainen määrittää pyörän vastuksen itse. LUE LISÄÄ.

LESMILLS RPM™  Sykehuippuja, hikeä ja vauhdin hurmaa. Loistava intervallitreeni.

HIIT – HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING

 
Näillä HIIT-tunneilla treenataan kovaa ja saadaan tuloksia nopeasti!

LESMILLS SPRINT 30 kovatehoinen intrvallitreeni (HIIT) joka on haastava mutta teknisesti helppo. SPRINT 30 nostaa harjoittelusi tehot uudelle tasolle.