Aito ja alkuperäinen GoGolainen

Laura Jansson on ihana esimerkki siitä, kuinka hyvät asiat pysyvät elämässä läpi vuosien ja elämäntilanteiden. Hän on käynyt GoGolla 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Nyt, reilu parikymmentä vuotta myöhemmin, myös 16-vuotias tytär on käynyt testailemassa ryhmäliikuntatunteja poikien nostaessa punttia Express-salilla.
En voinut olla kysymättä, mikä tekee kävijästä näin uskollisen.
– Täällä on hyvän mielen takuu. Vastaanotossa moikataan ja hymyillään, ohjaajat ovat ammatiitaitoisia, pirteitä, iloisia. Täällä on hyvä henki, nainen ajattelee.
Tunneilla Laura Jansson käy pitkälti fiiliksen ja omien aikataulujen mukaan. Liikuntakertoja viikkoon mahtuu yhdestä neljään, viikosta riippuen.
– Bodypump on ykkönen, kuten myös Bodybalance ja CX. Mielestäni on hyvä, että tunneissa on 30 ja 60 minuutin vaihtoehtoja.
Joku saattaa muistaa Laura Janssonin GoGo Hermian alkutaipaleelta, jolloin hän toimi siellä asiakasneuvoja jonkin aikaa, kunnes alkoi kaivata takaisin alkuperäisen ammattinsa pariin päiväkotiin. Tällä hetkellä hän työskentelee päiväkodin johtajana.
Eikä sitten muuta kuin hikisiä liikuntatunteja ja lempeitä löylyjä kaikille! Keep up the good work!
 

ps. Tämä muori on taas kerran aloittanut vyötärönkavennusprojektin. Tavoitteena samanlainen kuin tyttärellä, haha! Mahtaako olla edes mahdollista? Noh oli tai ei, jäämme mielenkiinnolla seuraamaan projektin etenemistä.
 
 

Takaisin