GOGOn salietiketti

GOGOn saleilla noudatetaan yhteisiä sääntöjä ja käytöstapoja, jotta kaikki jäsenet viihtyvät yhteisissä tiloissa. Erimielisyyksiä saattaa tulla, jos joku ei noudata yhteisiä sääntöjä. Olet sitten aloittelija tai konkari, kertaa GOGOn salietiketti silloin tällöin, jotta yhteiset pelisäännöt pysyvät kirkkaana mielessä.

Kaikkien GOGOlaisten toivotaan noudattavan myös muuten hyviä käytöstapoja ja ottamaan toiset treenaajat huomioon.

Käydään salietiketti läpi:

1. Vie käyttämäsi painot/välineet takaisin paikoilleen.

Kun olet käyttänyt painoja, vie ne takaisin paikoilleen, vaikka ne tuntuvat välillä treenin jäljiltä painavilta. Vie panot/välineet vielä oikeille paikoilleen, jotta seuraava käyttäjä löytää ne ennalta tutusta paikasta. Käsipainoja palauttaessa, laita kevyet painot painotelineessä ”yläritsille” ja jätä isommille painoille tilaa alariviin. Samoin levypainot: pienemmän ylemmäs telineessä ja isommat alas. ÄLÄ jätä painoja lojumaan tai laitteisiin kun olet valmis.

2. Käytä hikipyyhettä hygienian vuoksi ja suojaamaan laitetta.

Sen lisäksi, että hiestä märkää laitetta on epämiellyttävä käyttää, se on epähygieenistä. Myös hajut ja lika voivat siirtyä, jos käytettyä laitetta ei siistitä käytön jälkeen. Hikipyyhe suojaa niin käyttäjää kuin laitettakin. Ota siis hikipyyhe mukaan seuraavaan treeniin tai osta GOGOn vastaanotosta (5-6e).

3.Pyyhi hikitahrat laitteista käytön jälkeen.

Kaikki kuntosalilaitteet on pinnoitettu bakteereja ja viruksia tuhoavalla Nanoksi-pinnoitteella, joka aktivoituu normaalin huonevalon avulla. Laitteiden erillinen desinfiointi ei ole siis tarpeen. Välillä rapatessa kuitenkin roiskuu ja hikipyyhkeestä huolimatta laitteen pinnoille jää hikeä. Tässä tapauksessa pyyhithän laitteen hiestä puhtaaksi.

4. Painoja ei saa pudottaa lattialle.

Jotta painot ja laitteet pysyvät ehjinä, kontrolloi painoa koko ajan. Älä anna painon pudota vapaasti lattialle tai laitteiden osien iskeytyä yhteen. Kontrolloi painoa ja pyydä tarvittaessa treenikaveri avustamaan painojen kanssa.

5. Nouse taukosi ajaksi pois laitteesta.

Muista: et omista laitetta ja laite on käytössäsi sarjasi ajan, ei tauolla. Anna muiden käyttää laitetta tai välinettä taukojesi ajalla. Jos kaksi eri treenaajaa käyttää aivan eri painoja ja painojen vaihtelu vie paljon aikaa, ei välttämättä ole järkevää vaihtaa painoja joka välissä. Tällöin kannattaa sopia keskenään milloin laite on vapaana seuraavalle käyttäjälle. Välineet ja lainattavat varusteet (rannetuet, vyöt, Tafferit jne.) ovat kaikkien käytössä, joten anna toisen treenaajan käyttää niitä taukojesi aikana. Älä siis omi painoja tai välineitä taukojesi aikana.

Tilan viejä

6. Käytä korkillista juomapulloa, ei mukeja.

Korkiton pullo tai muki kaatuu varmasti ennen pitkää. Märkä lattia on epäsiisti ja liukas. Liukas lattia voi olla erittäin vaarallinen. Jos jotain kuitenkin kaatuu lattialle, pyyhi se heti pois paperilla tai pyydä henkilökunnalta kuivaustarvikkeita.

7. Voit lainata vastaanotosta panttia vastaan nyrkkeilyhanskat, rannetuet yms.

Jäsenille on vastaanotosta lainattavia lisävarusteita tarjolla. Käytä varusteita kuin omiasi ja palauta ne heti käyttösi jälkeen vastaanottoon, jotta seuraava saa ne käyttöönsä. On suotavaa, että lainaat varusteita toisille jäsenille taukojesi aikana, mutta pantin jättäjä on silti vastuussa palautuksesta.

8. Pidä puhelimesi äänettömällä.

Anna muiden keskittyä treeniinsä ja pidä puhelin äänettömällä. Älä myöskään jää laitteisiin tekstaamaan tai puhumaan puhelimeen sarjojesi välissä. Jos otat salilla kuvia, muistathan pyytää siihen luvan kuvassa näkyviltä henkilöiltä.

9. Käytä sisäliikuntakenkiä.

Käytä treenatessa ainoastaan kenkiä, jotka ovat tarkoitettu treenaamiseen ja joita ei ole käytetty ulkona. Ulkokengät kuljettavat hiekkaa ja kuraa kuntosaliin, joten jätä ne kenkätelineisiin.

10. Kuntopallojen heittäminen seinään on kielletty.

Seinän pinnat ja maalit eivät kestä jatkuvaa kuntopallojen heittelystä aiheutuvaa rasitusta, joten älä heitä kuntopalloja seinään. Sen sijaan heitä kuntopalloa treenikaverin kanssa tai trampoliiniin, joka on tarkoitettu kuntopalloille (alle 4kg).

11. Magnesiumin käyttö on kielletty.

Magnesiumin käyttö on kielletty kaikissa GOGO-keskuksissa sen aiheuttaman sotkun takia.

Salietiketti on tehty erityisesti viihtyvyyden varmistamiseksi. Kun kaikki noudattavat kunniallisesti salietikettiä, jokainen voi nauttia omasta treenistään ja treenaaminen on tehokasta.

+ HYGIENIAOHJEET

Muistathan myös nämä yleisohjeet viihtyvyyden ja terveysturvallisuuden takaamiseksi:

 Peset kätesi hyvin (20 sekuntia saippualla) ennen ja jälkeen treenin
• Voit käyttää myös käsidesiä (jota tarjoalla useassa paikassa) treenin lomassa
• Käytät pyyhettä itsesi ja laitteen / maton välissä
• Pyyhit kasvoiltasi hien paidan helmaan tai hikirannekkeeseen
• Kasvomaskin käyttö on OK
• Ota huomioon kanssatreenaajat hajusteiden käytön osalta
• Vältä käteisen käyttöä, suosi lähimaksua
• Tule treenaamaan vain täysin terveenä

Ps. Muistathan että henkilökuntamme on sinua varten ja he auttavat mielellään!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.