Valokatalyysipinnoite GOGO Liikuntakeskuksissa

Valokatalyysipinnoite on kaikissa GOGO Liikuntakeskuksissa! GOGO Parkin, Cityn ja Hermian pinnat ja kaikki välineet on nyt pinnoitettu Nanoksi Finland Oy:n fotonit -valokatalyysipinnoitteella.

Valokatalyysipinnoite tappaa kaikki bakteerit ja virukset kuntosalin kosketuspinnoilta 99,99%:sesti ja sen teho kestää yli vuoden. Virusten leviämistä laitteiden kahvoista ja muilta kosketuspinnoilta ei siis enää tarvitse pelätä!

Valo aktivoi valokatalyysipinnoitteen. Pinnoite siis aktivoituu valon ja ilmassa olevan vesihöyryn avulla, jolloin muodostuu reaktiivisia happiyhdisteitä. Happiyhdisteet reagoivat pinnalla olevien mikrobien ja VOC-yhdisteiden kanssa ja hajottavat ne vedeksi ja hiilidioksidiksi.

Valokatalyysipinnoite takaa laadukkaan hygieniatason ja estää virusten ja tautien leviämistä. Tämän vuoksi pintojen desinfiointi ei ole enää välttämätöntä. Omat hikiläiskät täytyy silti pyyhkiä myös jatkossa laitteista.

Suuremmat bakteeripesäkkeiden lähteet, kuten ovenkahvat ja wc-tilatkin ovat myös pinnoitettu ja säilyvät näin hygienisempinä. Jopa kovassa kulutuksessa olevat juoksumatot on pinnoitettu. Pinnoite ei ole tahmea tai liukas, joten ei huolta, voit juosta ilman pelkoa.

Samalla valokatalyysipinnoitteella on pinnoitettu mm. Tampereen uudet raitiovaunut, Särkänniemen huvipuisto, Näsinneula, Vapriikki, Tampereen Teatteri ja paljon muita. Myös Dubain lentokenttä tullaan pian pinnoittamaan samalla pinnoitteella.

Olemme GOGOlla tästä todella innostuneita ja toivottavasti olet sinäkin!

FOTONIT® – Valokatalyysipinnoitus – Valon suojaamaa pintaa

Kuljemme päivittäin tiloissa, joiden pintoja ovat koskettaneet toisetkin kädet ennen meitä. Pinnoilla elää viruksia, bakteereja, hiivoja ja homeita.

Pandemiat ja epidemiat ovat saaneet meidät ymmärtämään hyvän pintahygienian merkityksen osana tartuntatautien torjuntaa. Valokatalyysipinnoite on valon voimalla itsedesinfioituva pinnoitusratkaisu, jonka avulla tiloista ja kosketuspinnoista voidaan tehdä ihmisille turvallisempia.

Nanoteknologiaan perustuva FOTONIT®-valokatalyysipinnoitus tappaa jopa 99 prosenttia yleisistä ja tutuista bakteereista ja viruksista, kuten korona- ja norovirukset sekä coli-, listeria- ja salmonellabakteerit.

Normaalissa huonevalossa aktivoituva FOTONIT®-valokatalyysipinnoitus työskentelee väsymättä vuorokauden ympäri tuhoten pinnoilta erilaisia taudinaiheuttajia. Pinnat pysyvät jatkuvasti hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja, myös siivousten välillä. Lähde: Nanoxi Finland Oy:n kotisivu.

Takaisin