GOGO CITYN PAKARAHAASTE

GOGO CITYN BOOTY SUDIOSSA SUORITETTAVA PAKARAHAASTE ON NYT OHI JA ARVONNAN VOITTAJA ON SELVINNYT!

Pakarahaasteen ideana oli käydä 10 viikon ajan treenaamassa kahdesti viikossa Booty studiossa treeniohjelmalla, joka oli ladattavissa GOGOn nettisivuilta. Ohjelman tavoitteena oli vahvistaa ja kasvattaa pakaroiden lihaksia ja tietenkin motivoida treenaamaan nousujohteisesti!

Pakarahaasteeseen osallistuneiden kesken arvoimme pääpalkintona Louis Fitness treenilegginsit ja lisäksi useita GOGO-tuotepalkintoja. Saimme luvan haastatella pääpalkinnon voittanutta Anitaa!

Kuka olet ja kauanko olet ollut jäsenenä?

– Mä oon Anita ja kauankohan mä oon ollut teillä….kohta tulee ainakin viisi vuotta.

Oliko joku erityinen syy miksi osallistuit pakarahaasteeseen?

– Mä oon siis aika pitkään käynyt salilla ja jonkun verran oon ottanut treeniohjelmia, niistä saa aina irti enemmän. Koin näin korona-aikaan, että kaipaan vähän lisämotivaatiota ja tekemistä elämään ja päätin lähteä haasteeseen mukaan. Se motivoi kun on joku tavote, ja me itseasiassa lähdettiin tähän mun hyvän ystävän kanssa joka kans käy GOGOlla, sit otettiin alkumitat ja leikkimielisesti lähdettiin kisaamaan ja sekin toi lisää motivaatiota.

Montako kertaa kävit treenaamassa haasteen aikana?

– Mulla oli välillä sellaisia viikkoja kun kerkesin käydä vain yhden kerran, mut ehkä kahdeksan viikkoa tuli tehtyä loppujen lopuksi.

Huomasitko vaikutuksia ja jos, niin mitä?

– Täytyy aluksi sanoa, että treeniohjelma oli hyvä ja video-ohjeet oli tosi selkeät ja oli helppoa lähteä mukaan. Suosittelen lähtemään mukaan GOGOn treenihaasteisiin, varsinkin jos tarvitsee apua laitteiden kanssa.

Ja tulihan niitä tuloksia kyllä! Huomasin, että sai treenin tuntumaan eri kohdissa pakaroita ja olisiko tullut kaksi senttiä lisää kokoakin pyllyyn, että kyllä niitä tuloksia tuli!

Kiitos osallistumisesta Anita ja kaikki muut pakaroita treenanneet!

Takaisin