Mukaan ikääntyvien EU -hankkeseen?

HAE MUKAAN AKTIIVISEN IKÄÄNTYMISEN KUNTORYHMÄÄN

Kaipaatko lisää vireyttä ja parempaa oloa? Oletko yli 65-vuotias, ja sinulle säännöllinen liikunta ei ole osa arkea? Haluaisitko aloittaa liikunnan ohjatusti ja turvallisesti?

Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, on Sinulla mahdollisuus päästä mukaan ryhmään, mikä aktivoi Sinutkin liikkumaan!

TERVE JA ENERGINEN OLO, NAUTI ELÄMÄSTÄ!

Ilmoittaudu mukaan 6 kk mittaiseen Active Ageing Communities EU-hankkeeseen! Ammattitaitoiset GOGOn fysioterapeutit ohjaavat Sinua liikunnan parissa 2 x viikko. Tarkoituksena on saada liikunta osaksi rutiineja koko loppuelämäsi ajaksi ja näin suunnata kohti terveempää ja energisempää elämää. Ryhmässä tutustumme toisiemme lisäksi erilaisiin liikuntalajeihin ja kuulemme mm. ikääntymisen muutoksista kehossa. Liikumme ryhmänä niin ryhmäliikuntasaleissa, ulkona kuin kuntosalillakin. Tapaamiset järjestetään GOGO Cityssä Hämeenkadulla.

ILMOITTAUDU MUKAAN KUNTORYHMÄÄN!

GOGOn kuntoyhmä aloittaa toimintansa ti 26.10.2021 GOGO Cityssä (Hämeenkatu 9, 6. krs). Ohjatut treenit järjestetään tiistaisin klo 12 ja torstaisin klo 12.

GOGOn kuntoyhmä aloittaa toimintansa ti 26.10.2021 GOGO Cityssä (Hämeenkatu 9, 6. krs). Ohjatut treenit järjestetään tiistaisin klo 12 ja torstaisin klo 12. Puolen vuoden kurssi maksaa osallistujille 29,50 €/ kk, joka sisältää Kuntoryhmälle suunniteltujen harjoitusten lisäksi kaikki GOGO Liikuntakeskuksen palvelut.

TULE MUKAA ILMAISILLE KOKEILUKERROILLE TI 26.10 klo 12 JA TO 28.10 KLO 12!

Kuka voi hakea:

  • Yli 65 –vuotias nainen tai mies
  • Et juuri nyt harrasta liikuntaa
  • Et ole omatoimisesti löytänyt omaa liikuntaharrastusta
  • Pystyt sitoutumaan vähintään 90 % harjoitusohjelmaan

Harjoituspaikka on GOGO Liikuntakeskus City, Hämeenkatu 9, 6.-7.krs. 33100 Tampere.

Kiinnostuitko? Lisätietoja ja ilmoittautumiset 20.10.2021 mennessä: 050 4317322 (Inkeri Penttilä) ja gogo.fi/kuntoryhma

 

Takaisin