Parasta treeniseuraa

 

GoGon vilskeessä näkee niin omaan treeniinsä keskittyneitä liikkujia kuin juttelevia kaveruksia tai pariskuntia. Toiset nauttivat treenistä yksin esimerkiksi musiikkia kuunnellen ja toiset kaverin tai kokonaisen kaverijoukon kanssa höpötellen. GoGon blogi keräsi parhaat syyt tulla liikkumaan yksin tai yhdessä. Kenen kanssa sinä lähdet GoGolle seuraavan kerran?

 

Nea ja Jenni – kaverukset

Tykkäämme liikkua yhdessä, sillä kaverin mukanaolo motivoi enemmän kuin yksin liikkuminen. Yhteistreenit ovat myös laatuaikaa yhdessä, sillä nykyisin ei aina ehdi näkemään kovin usein. Käymme yhdessä erityisesti jumpissa mutta toisinaan myös salilla.  Yhdessä liikkuessa on hauskempaa ja tulee naurettua enemmän – toisinaan on myös hauska katsella, kun kaveri ei enää jaksa, hahah.

Markus ja Sofia, Sami ja Maija – pariskuntakaverit

Sofia ja Maija ovat tunteneet ensimmäiseltä luokalta asti ja tutustuttaneet Markuksen ja Samin toisiinsa. Teemme paljon kaikkea porukalla, joten on luonnollista myös treenata yhdessä. Yhdessä liikkuminen on hauskempaa kuin yksin. Muilta saa tukea omaan treeniin ja sitä kautta harjoituksesta enemmän irti. Kaverit myös kannustavat lähtemään salille, vaikkei itseä aina huvittaisi. Käymme lähinnä salilla ja toisinaan myös lenkillä yhdessä, sillä nämä lajit on helppo sovittaa aikatauluun.

 

Sirpa ja Asko – aviopari

Olemme liikkuneet yhdessä aina ja käyneet GoGolla alusta asti. Aikanaan myös lapsemme kävivät GoGolla kanssamme. Liikunta on molemmille elämäntapa, ja teemme muutenkin lähes kaiken yhdessä, joten yhdessä treenaaminenkin on luonnollista. Toisinaan tekisi mieli vain makoilla ilta sohvalla, mutta usein toisen tsemppi kannustaa lähtemään salille. Asko on pelannut aina pallopelejä, mutta Sirpan myötä liikkuminen on monipuolistunut entisestään: koreografiset ryhmäliikuntatunnit ja venyttely ovat täydentäneet liikkumista ja tuoneet siihen uusia ulottuvuuksia. Käymme yhdessä BODYSTEP-, BODYATTACK-, BODYPUMP- ja BADYBALANCE-tunneilla, minkä lisäksi Asko pelaa squashia Parkin kentillä. Liikunta parantaa mielialaa, ja hyvä mieli taas vaikuttaa positiivisesti parisuhteeseen. Yhdessä liikkuminen onkin tärkeä osa elämäämme.

 

Emilia ja Antti – kaverukset

Käymme usein yhdessä GoGolla, toisinaan kyllä myös yksin tai toisten kavereiden kanssa. Useimmiten tulemme kuntosalille, mutta Emilia on saanut Antin käymään myös BODYBALANCE-tunneilla. Yhdessä liikkuminen on mukavaa siksi, että toisen kanssa jaksaa paremmin. Kun sopii etukäteen lähdöstä salille, on pakko mennäkin, ja näin saa itsestään enemmän irti.

 

Taneli ja musiikki – tehokas treenipari

Käyn kuntosalilla yleensä yksin. Olen vuorotöissä ja yksin voin tulla liikkumaan koska vain itselleni sopii. Musiikki toimii tsemppaajanani treenatessa. Musiikista saa lisämotivaatiota ja huomaa jaksavansa paljon paremmin. In Flames, Slipknot ja Pendulum soittavat mielestäni parasta treenimusiikkia.

GoGon blogi kiittää sporttisia haastateltuja!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.