Helppo, tehokas, monipuolinen – BODYVIVE®!

BODYVIVE® on ainoa Les Mills -laji, jossa tunti koostuu sekä puolen tunnin aerobisesta askelluksesta että puolen tunnin lihaskunto-osuudesta – yhdessä tunnissa saat siis monipuolisen treenin! GoGolla BODYVIVE-tunneille pääset Cityssä, Parkissa ja tästä syksystä alkaen myös Hermiassa.

Aloittelijoiden ja konkareiden tunti

BODYVIVE-tunnille pääsee helposti mukaan, vaikkei olisi aiemmin juuri liikkunutkaan, sillä askellussarjat ovat koreografisesti yksinkertaisia ja lihaskunto-osuudessa voi valita tarpeeksi joustavan tuubin. Vaikka BODYVIVE on niin sanottu low impact -tunti, eli askellusosuudessa ei ole juuri hyppyjä, saa puolen tunnin liikkuvassa osuudessa takuuvarman hien pintaan. Viime vuosina askellusosuudesta on tehty hieman tehokkaampi ja lisätty hyppyvaihtoehtoja, jotta tunti haastaisi myös konkariliikkujat. Lisähaastetta lihaskunto-osuuteen saa valitsemalla tiukemman, esimerkiksi oranssin tai mustan, tuubin.

Välineillä toimintaa ja toiminnallisuutta

BODYVIVE-tunneilla käytetään välineinä palloa ja tuubia. Palloa käytetään yleensä ainakin yhdessä askelluskappaleessa sekä vatsa- ja/tai selkälihaskappaleessa. Tuubi ja osa sen kanssa tehtävistä lihaskuntoliikkeistä ovat tuttuja myös CXWORX-tunnilta. Tuubi on vaativa harjoituskaveri, sillä sitä käyttäessään joutuu tekemään myös tehokkaan, jarruttavan lihastyön.

BODYVIVE on yksi parhaista toiminnallisista tunneista: yksi liike harjoittaa koko vartaloa, ei vain yhtä lihasryhmää. Esimerkiksi nykyisen ohjelman askelkyykky yhdistettynä tubilla tehtävään ylävartaloliikkeeseen harjoittaa monipuolisesti jalkojen ja ylävartalon lihaksia samalla kun keskivartalo työskentelee pitääkseen ryhdin hyvänä.

BODYVIVE on tunti jokaiselle. Tule nauttimaan hyvästä musiikista ja monipuolisesta treenistä Cityn, Parkin ja Hermian tunneilla!

Aiemmat Les Mills -lajien esittelyt:
BODYATTACK
CXWORX
SH’BAM

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.