Tuloksia personal trainerin avulla

Liikunta tekee hyvää, vaikka se ei suuremmin kehittäisikään, ja liikunnasta saatava hyvä olo on monelle tarpeeksi saavutusta. Toisinaan kuitenkin paikoillaaan junnaava kehitys tai kilojen pudottamisen vaikeus vievät ilon koko liikunnalta. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, oppia liikkumaan ja syömään oikein ja saada treenitsempparin matkallesi kohti parempaa oloa (ja vartaloa), ovat personal trainerimme valmiita auttamaan. GoGo Parkin ja Cityn PT-vastaava Mikko Kyyhkynen vastaa yleisimpiin kysymyksiin personal training -palvelusta.

1. Kenelle PT-palvelut on suunnattu?
Kaikille GoGon jäsenille! Personal training tarkoittaa henkilökohtaista valmennusta, ja nimensä mukaan palvelu on henkilökohtaista ja rakennetaan asiakkaan toiveiden, tavoitteiden ja lähtötason mukaan. Asiakkaamme ovat hyvin erilaisia: toisten tavoite on kohottaa kuntoa, toisten pudottaa painoa, toiset ovat ammattiurheilijoita ja tähtäävät kisoihin, toiset taas kaipaavat treenikaveria. Lisäksi PT-palveluitamme käyttävät esimerkiksi poliisi- tai palomieskoulun kuntotesteihin valmistautujat. Yhteistä kaikille asiakkaille on kuitenkin halu kehittyä ja saada liikunnasta enemmän irti.

Personal trainerille ei tarvitse lähteä yksin, sillä tapaamisia voi tilata myös kahdelle henkilölle. Jokainen GoGo Cityn, Parkin ja Hermian jäsen on lisäksi oikeutettu yhteen ilmaiseen PT-kokeilukertaan.

2. Minkälaisia PT-tapaamiset ovat?
Tapaamiset räätälöidään aina asiakkaan tavoitteiden mukaan. Toisten kanssa käytämme enemmän ajasta teoriapuoleen eli ruokavalio- ja liikuntaneuvontaan ja saliohjelmien tekoon, toisten kanssa keskitymme ns. pelkkään tykitykseen. Tarkoitus on kuitenkin harjoitella kaikkien kanssa ja suunnitella harjoitteet asiakkaan tavoitteisiin sopivaksi.

3. Minkälaisia tuloksia PT-asiakkaat ovat saavuttaneet?
Todella hyviä! Olemme pudottaneet painoa satoja kiloja. Pääosin kaikki asiakkaamme pääsevät tavoitteeseensa, kun ensin olemme yhdessä suunnitelleet realistisen tavoitteen. Aiheesta on tehty tutkimuksiakin. Harjoittelu personal trainerin kanssa on noin 18% tehokkaampaa kuin yksin treenaaminen. Tämä johtuu siitä, että itsekseen harjoiteltaessa kehitys todennäköisesti pysähtyy jossain kohtaa, kun liikkuminen kangistuu kaavoihinsa eikä kehoaan enää haasta uusilla tavoilla.

4. Miten pääsen alkuun?
GoGon personal trainerit palvelevat kaikissa toimipisteissämme. Voit jättää omalla salillasi tai nettisivuillamme yhteydenottopyynnön tai ottaa suoraan yhteyttä personal trainereihimme sähköpostitse tai soittamalla. Kaikkien personal trainereittemme yhteystiedot ja lisätietoa löydät täältä.

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.