Bootcamp – tehoruiske liikuntakalenteriin

Kukapa ei haluaisi kohottaa kuntoaan ja kehittyä harjoituksillaan. Liian yksitoikoinen ja vaihteluton treeni ei kuitenkaan kehitä, vaan kunto pysyy samalla tasolla. Yksikin erilainen tai intesiteetiltään kovempi treeni viikossa vie kehitystä eteenpäin. GoGo suosittelee jokaisen viikkokalenteriin yhtä Bootcamp-tuntia, jonka aikana vartaloa haastetaan kokonaisvaltaisilla ja todella tehokkailla liikkeillä. Jos tunnin Bootcamp tuntuu alkuun liian hankalalta, kokeilen Bootcamp Aamuvirkut -tuntia, jossa tunti on jaettu puolen tunnin Bootcamp-osuuteen, vartin vatsa-selkä-tuntiin ja vartin venyttelyyn. Molemmat tunnit GoGo Parkissa!

Perinteinen hikitreeni armeijatyyliin

Jos kaipaat intensiivistä tuntia armeijamaisessa kurissa, tule kokeilemaan keskiviikkona kello 17.15 Bootcamp-tuntia. Tunnin ohjaaja Saku Sinkkonen lupaa tunnin olevan kehon rääkkäystä sekunnista toiseen. Bootcampissa kehitetään nopeutta, kimmoisuutta, lihaskuntoa ja kestävyyttä samanaikaisesti. Tunnilla ei turhaan pidellä taukoja, vaan mennään kovaa alusta loppuun asti. Tavanomainen tunti koostuu lämmittelystä, juoksuosuudesta (erilaisia spurtteja täydellä vauhdilla), erilaisista loikista ja hypyistä sekä lihaskunto-osuudesta – kaikkea tätä tuttuun armeija tyyliin! Tarkoitus Bootcampissa on tehdä asioita isona joukkueena ja haastaa itseään yhä kovempiin suorituksiin. Tunnin aikana tulee tuntua vähän pahalta, mutta olo tunnin jälkeen on mahtava!

”Tunnille on tultava, mikäli haluaa tietää, miltä oikea treeni ja itsensä likoon laittaminen tuntuu!” vinkkaa Saku.

Uusi Bootcamp Aamuvirkut

Torstaiaamuna kello 7.15 käynnistyy Aamuvirkkujen oma Bootcamp-tunti, jonka rakenne on seuraava:

7.15 Tabata (30 min)

7.45 Vatsa-Selkä (15 min)

8.00 Venyttely (15 min)

Voit osallistua joko koko tunnille tai puolikkaalle. Tunnin jälkeen kaikille aamuvirkuilla ja muille aikaisin treenaajille tarjolla puuroaamiainen. Tunnin ohjaaja Vuokko Vähätalo toivottaa kaikki tervetulleeksi aloittamaan torstaiaamunsa Bootcampiin:

”Tunnilla teemme erittäin helppoja ja yksinkertaisia liikkeitä, joten tunti on varmasti jokaiselle sopivaa! Päivä lähtee kivasti käyntiin, kun saa hien pintaan jo aamulla eikä tarvitse enää koko päivänä miettiä, mitäköhän liikuntaa vielä tarvitsisi tehdä. Lupaan että päivä ei voisi lähteä paremmin käyntiin! Tule joko puolikkaalle tai koko tunnille, torstaina nähdään!”

Mikä on kokemuksesi Bootcamp-tunneista? Tykkäätkö kunnon rääkistä vai pehmeämmästä liikkumisesta?

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.