Lajiesittely: BODYBALANCE® – kehon ja mielen tasapainoa

Kun kalenteri näyttää pelkkää kiirettä ja räntä sataa silmään samalla, kun kiiruhtaa pimeän iltapäivän halki kotia kohti, on vaikea tuntea itsensä harmoniseksi. Paikasta toiseen juoksemisen jälkeen rankat hikijumpat eivät välttämättä ole paras ratkaisu liikunnantarpeeseen. Jos haluat rauhoittua ja samalla kehittää tasapainoa, venyvyyttä ja lihaskestävyyttä, on Les Mills -konseptin BODYBALANCE® hyvä lajivalinta.

BODYBALANCE-tunti yhdistelee taijia (tai chitä), joogaa ja pilatesta. Tunti aloitetaan taiji-lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään joogasta tuttu aurinkotervehdys, soturi- ja tasapainoasentoja, pilates-tyyppisiä keskivartaloharjoituksia ja erilaisia venytysliikkeitä. Tunti päättyy kymmenen minuutin meditatiiviseen rentoutukseen.

BODYBALANCEssa tärkeintä on keskittyä liikkeeseen ja hengitykseen, ja liikkeet tehdään rauhallisen ja tunnelmallisen musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille aloittelijoista kokeneisiin liikkujiin. Mukaan tarvitset vain joustavat ja mukavat vaatteet ja loppurentoutusta varten mahdollisesti lämpimät sukat ja pitkähihaisen paidan. Kenkiä et tarvitse, tunti tehdään paljain jaloin.

BODYBALANCE on kehonhuoltotunti, joka tekee monella tapaa hyvää. Harjoitukset kehittävät kehotietoisuutta ja parantavat keskittymiskykyä ja musiikin, liikkeen ja hengityksen yhdistelmä laskee kehon stressitasoa. Tunnin venytykset parantavat liikkuvuutta ja rangan hyvinvointia. Lisäksi pilateksen ja joogan liikkeet vahvistavat jalkojen sekä erityisesti keskivartalon syviä lihaksia.

Mallimme Niko Viskari ja muut upeat BODYBALANCE-ohjaajamme odottavat sinua tunneilleen! Jaa kokemuksesi muille lukijoille kommentoimalla alle.

Muut lajiesittelyt:

SH’BAM®
CXWORX®
BODYATTACK®
TABATA
BODYVIVE®
BOOTCAMP

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.