Välipaloista energiaa treeniin ja vauhtia aineenvaihduntaan

Aamupala ja yksi tai kaksi lämmintä ateriaa ovat terveellisen ruokailun kulmakivet. Kolme ateriaa päivässä ei kuitenkaan riitä, vaan parasta olisi syödä pieniä annoksia 3-4 tunnin välein. Liian pitkäksi venyneet ruokatauot hidastuttavat aineenvaihduntaa, ja kova nälkä taas altistaa hotkimiselle myöhemmin. Painonhallinnankin näkökulmasta siis välipalat pitkin päivää ovat tärkeitä. Erityisesti liikkuvan ihmisen tulee syödä riittävästi sekä ennen treeniä, jottei energia lopu kesken, että pian harjoituksen jälkeen palautumisen käynnistämiseksi.

Blogi paljastaa GoGon henkilökunnan lempivälipalat, joiden avulla jaksaa liikkua ja pysyy energisenä.

Riitta (ryhmäliikuntaohjaaja): Fast Protein&Recovery on hyvänmakuinen ja vie treenin jälkeen hieman nälkää, ettei kaupassa tule hamstrattua kaikkea epäterveellistä. Tässä juomassa on lisäksi ihana suklainen maku.

Mikko (personal trainer, kuntosalivastaava): Pidän Raw Bite -patukasta, koska se on luomutuote, ja sen voi nauttia nopeastikin. Patukka antaa energiaa treenin jälkeen, ennen kuin pääsee oikean ruuan kimppuun.

Teemu (kuntosaliohjaaja): Rahkaa syön lähinnä erityisesti proteiinin takia. Rahkaa olen kuitenkin syönyt jo niin monta vuotta, että makuun alkaa kyllästyä. Siksi maustan rahkan jogurtilla, nyt esimerkiksi päärynäjogurtilla. Väipaloja tulee syödä, jotta verensokeri pysyy tasaisena ja aineenvaihdunta pysyy vauhdissa.

Kiia (vastaanotto, Park): Eväänäni on tänään salaattia ja Fountain Flow -kivennäisvettä. Eväät auttavat jaksamaan koko iltavuoron.

Siiri (GoGon jäsen): Pähkinät on helppo pitää treenikassissa mukana verrattuna esim. maitorahkaan, joka pitää säilyttää jääkaapissa. Lisäksi pähknät ovat hyvä proteiinin lähde kasvissyöjälle ja sisältävät hyviä rasvoja!

Katri (vastaanotto, Hermia): Tykkään syödä hedelmiä, sillä niistä saa tarvittavia hiilihydraatteja, ja niitä voi syödä hyvin mielin, sillä ne ovat vähäkalorisia ja ravintoarvoiltaan hyviä. Myös minä pidän pähkinöistä niiden sisältämän proteiinin ja hyvien rasvojen vuoksi.

Celin (vastaanotto, City): Mielestäni rahka on erittäin hyvä välipala, sillä siinä on paljon proteiinia. Rahka maistuukin niin hyvältä, että syön sitä jopa mieluusti.

Sanna (ryhmäliikuntaohjaaja): Aina ennen torstain Zumbaa Parkissa nautin latten. Toisinaan palkitsen itseni myös pienellä suklaapatukalla.

Mikä on oma lempivälipalasi? Luotatko normaaliin kotiruokaan vai käytätkö palauttavia tuotteita?

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.