Uusien Les Mills -ohjelmien parhaat palat

 

Viikosta 10 lähtien Les Mills -ohjelmat vaihtuvat sitä mukaa, kun ohjaajat saavat materiaalit ja oppivat ohjelmat. Uudet ohjelmat lanseerataan neljästi vuodessa, sillä kolmessa kuukaudessa keho tottuu tuttuun harjoitukseen ja kehitys pysähtyy, ellei treeni muutu. Lisäksi uudet haasteet ja musiikit lisäävät treenimotivaatiota ja harjoittelun mielekkyyttä. Uusien ohjelmien vaihtuessa on kenties paras aika kokeilla itselle vierasta lajia, sillä tunti on kaikille samalla tavalla uusi. Alla GoGon ohjaajilta kerätyt ensimmäiset fiilikset uusista ohjelmista.

Ryhmässä ja ryhmäliikunnassa on voimaa!

BODYPUMP: Todella hyvä ohjelma! Luvassa on kivoja uusia rytmityksiä ja liikkeitä. Ohjelma tarjoaa myös muutaman yllätyksen: juuri kun luulee, että biisi loppuu, saa huomata, ettei olla vielä lähelläkään. Erityisesti kyykky- ja rintakappaleet ovat tällä kertaa todella kovat (huh), ja musiikki on tykitystä!

BODYSTEP: Uudessa ohjelmassa on vanhoja hyviä liikkeitä, ja askellusta enemmän kuin viime ohjelmissa. Viimeisen sykehuipun Tribal Dance 2.4 -kappale nostaa fiilistä ja auttaa puristamaan viimeisetkin mehut kropasta. Hyvä meininki! Ohjaaja voi halutessaan pitää BODYSTEP-tunnin myös atleettisena versiona, jolloin Party- ja Speed Step -kappaleiden tilalla tehdään atleettinen kiertoharjoittelu, ja tässä ohjelmassa myös kolmoskappale ja jotkin liikkeet muistakin kappaleista saavat atleettiset vaihtoehdot.

BODYBALANCE: Musiikki luo mahtavan fiiliksen uuteen balanceen. Fiilistelyn lisäksi ohjelmassa on uusia haasteita esimerkiksi lintu-liikkeessä, ja kokeneet voivat kokeilla jopa lentävää lintua. Tämä tunti on varma keino saada hyvä olo!

BODYCOMBAT: Koreografialtaan helposti omaksuttava ohjelma, eli tehot saa takuulla irti – kuitenkin koreografiassakin muutama hauska twist. Ohjelman teemoina capoeira, vapaaottelu ja nyrkkeily, joista jokaiselle on oma biisinsä.

CXWORX: Uusi ohjema on todella tehokas. Kakkos- ja nelosbiisi aivan hulluja, mutta ihania. Tiukka pakarakappale, jonka jälkeen kankut ovat tulessa. Tällä ohjelmalla treenataan kesäksi tiukka keskivartalo!

BODYATTACK: Tältä tunnilta et poistu uuden ohjelman aikanakaan kuivana tai ilman punaisia poskia. Neloskappaleessa eli ensimmäisessä sykehuipussa vain kolme liikettä ja neljä kierrosta, testataan siis, kuka jaksaa painaa kovaa vielä viimeiselläkin kierroksella. Ihana, tunnelmallinen intervallikappale ja viimeinen sykehuippu todellakin huippu!

SH’BAM: Tässä ohjelmassa musiikkia ja tanssityylejä on laidasta laitaan, mutta koreografiat ovat tarpeeksi selkeät, jotta kaikki pääsevät mukaan. Musikaalikappale on tässä ohjelmassa kaikille tuttu ja legendaarinen Do You Love Me, ja jäähdyttelykappale on sensuellein ikinä, niin kuuma että tulee aivan Fever.

CXWORX- ja BODYVIVE-tuntien harjoitusvastus, tuubi

BODYJAM-, BODYVIVE- ja RPM-ohjelmat saapuvat ohjaajien opeteltaviksi tällä viikolla, joten juoruja näiden uusista kujeista tulee odottaa ensi viikkoon.

Miltä uudet ohjelmat ovat tuntuneet? Kerro fiiliksistäsi kommentoimalla.

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.