GoGo tekee hyvää

GoGo haluaa olla parasta jäsenille. Sen lisäksi, että keskuksemme liikuntapalvelut tekevät päivittäin hyvää liikkujille, osallistuu GoGo myös muunlaiseen hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyystempauksia tulossa jatkossakin, osallistu ja anna hyvän kiertää!

Hyväntekeväisyysmaraton keskosvauvojen auttamiseksi

Hyvä meininki hyvän asian puolesta

GoGo osallistui sosiaalisessa mediassa huomiota herättäneeseen 875 g -kampanjaan järjestämällä kolmetuntisen Les Mills -maratonin helatorstaina 9.5.2013. Yli 160 osallistujaa keränneessä tapahtumassa GoGon ohjaajat ohjasivat yhdessä eri lajeista koostuvan maratonin, jossa tunnelma oli todellakin katossa. Osallistujat lahjoittivat hyväntekeväisyyteen yhteensä 1285 euroa ja GoGo saman verran. Lahjoitimme siis yhteensä 2570 euroa keskosvauvojen hyväksi. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille ja mukana olleille ohjaajille: Lotta Perälä, Ines Rautavuori, Tarja Mustanoja, Annika Haanpää, Anne Uotila, Kati Kiuru, Julia Hilden, Eeva Räty, Vuokko Vähätalo, Riitta Pekonniemi, Tino Sandhu ja Niko Viskari sekä entinen ohjaajamme Kira Tiivola!

Maratonin ohjaajia

Video hyväntekeväisyysmaratonista

Puhtaampi Tampere

Joukko gogolaisia seurasi roskienkerääjäpariskunnan, Kaisa ja Ilkka Erkkilän, esimerkkiä ja riensi pitkin kaupunkia noukkimaan vapulta jääneitä roskia.

Upea roskienkeruujoukkomme

Taru Vähätalon 50-vuotislahja Naisten Pankille

Vuoden 2012 maaliskussa GoGossa juhlittiin perinteisten jäsenbileiden lisäksi toimitusjohtaja Taru Vähätalon 50-vuotisjuhlaa. Juhlamuistamiset Taru Vähätalo pyysi ohjaamaan Naisten Pankille, ja niitä kertyikin upeat 4950 euroa. Lue juhlista lisää Moron jutusta.

Lahjoituksia ALS-lihasrappeumataudin tutkimukseen ja hoitoon

GoGo on jo kahdesti järjestänyt hyväntekeväisyyskampanjan ALS-taudin hyväksi. Vuonna 2008 veivät Taru Vähätalo ja Päivi Aholaita-Mäenpää henkilökohtaisesti yli 3000 euron lahjakortin taudin kasvoille, LifeFitness-laitesarjan kehittäjälle ja itse tautiin sairastuneelle Augie Nietolle. Vuonna 2012 tarjosimme jäsenillemme mahdollisuuden ostaa lahjakortin GoGolle, ja koko lahjakortin hinta lahjoitettiin ALS-taudin hyväksi.

Muistatko vielä nämäkin hyvät teot?

GoGo on kerännyt sievoisen summan hyvään tarkoitukseen myös psykiatriselle osastolle ja inva-autoa varten sekä leluja TAYSin lastenosastolle. Lisäksi useina vuosina liikuntakeskuksemme ovat olleet mukana Nenäpäivässä, jonka kautta kerätyt varat ohjataan avustusjärjestöjen kautta kehitysyhteistyöhön erityisesti lapsiin kohdistuen. Haluamme sydämellisesti kiittää kaikkia mukana olleita, jatketaan pieniä ja isoja hyviä tekoja!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.