Personal trainereiden treenivinkit syksyyn

 

Personal trainerit ovat liikunta-alan ammattilaisia, jotka työkseen auttavat ihmisiä saavuttamaan liikunnalliset tavoitteensa. Syksyn ja uuden liikuntakauden kunniaksi GoGon personal trainerit kertovat vinkkinsä sekä liikuntaa aloitteleville että kokeneille liikkujille.

GoGon personal trainer -palveluista voit lukea lisää täältä ja aikaisemman blogikirjoituksen PT-palveluista ja niiden tuloksista täältä.

Personal trainer Mikon vinkit

Aloittelijoille: Aloita rauhallisesti ja älä epäröi alkuun käyttää ammattilaista apunasi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Kokeneille liikkujille: Jäämme helposti toistamaan omia rutiinejamme vuodesta toiseen, kokeile siis välillä jotain uutta ja erilaista. Huomaat kuinka saat uutta puhtia ja tehoa treeniisi.

.

Personal trainer Elinan vinkit

Aloittelijoille: Treenaa alussa vähän, mutta säännöllisesti, jolloin pidät motivaation korkealla. Valitse ryhmätunteja, joista tulee hyvä fiilis ja tule tarvittaessa kaverin kanssa salille, joka muistuttaa aika ajoin treenin tärkeydestä! Käytä pienikin hetki itseesi niin laadukkaasti kuin osaat.

Kokeneille liikkujille: Rytmitä ja suunnittele viikko-ohjelmaa etukäteen, jolloin huolehdit myös riittävästä palautumisesta. Vedä tehotunneilla niin kovaa kuin pystyt äläkä säästele! Haasta itsesi myös salilla, siispä lisää vastuksia tai painoja ja entistäkin tiukempia sarjoja! Tee kovat hermostoa kuormittavat harjoitukset hyvässä vireystilassa ja palautuneena. Muista monipuolinen, terveellinen ravinto!

Personal trainer Sakun vinkit

Aloittelijat: Muistakaa levätä ja syödä treenien lomassa tarpeeksi, jotta virtaa riittää pitkälle pimeään talveen. Kokeilkaa myös erilaisia lajeja ja liikuntamuotoja. Vain kokeilemalla löydätte ne, joista pidätte eniten ja voitte liikkuessanne pitää hauskaa!

Kokeneille liikkujille: Kokeneidenkin liikkujien tulee välillä rikkoa rajoja ja tällä tavalla saada uutta tehokasta virtaa treeneihinsä. Salihemmot siis rohkeasti kokeilemaan vaikka uusia HIIT-tunteja ja ryhmäliikkujat kuntosalille. Saatatte huomata kokeilujen jälkeen uusien lihaksien olemassaolon.

Personal trainer Merjan vinkit

Aloittelijoille: Muista treenaamisen ohella huolehtia heti alusta alkaen kehonhuollosta: lämmittele ennen treeniä, huolehdi liikkuvuudesta, venyttele ja palauttele lopuksi.

                                                                Kokeneille liikkujille: Ensinnäkin samat sanat kuin                                                                        aloittelijoille, jos olet kehonhuollosta luistaneet. Lisäksi:                                                                Vaihda välillä treenimetodiasi, älä junnaa aina vanhalla                                                                 tyylillä.

Personal trainerit ja koko muu GoGon väki toivottaa energistä syksyä!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.