My GoGo: Technopolis ja Suvi

Intel Finlandilla hallinto- ja viestintätehtävissä työskentelevä Suvi Tuohenmaa iloitsee siitä, että GoGo Liikuntakeskus sijaitsee samassa talossa työpaikan kanssa. Intelin toimipiste avattiin Technopoliksen Hermia 15 -rakennukseen keväällä 2011, ja GoGo Hermia avasi ovensa heti seuraavana vuonna. Suvin työpisteeltä ei ole kuin muutaman minuutin matka rakennuksen toiseen päähän, ja hän käykin GoGo Liikuntakeskuksista eniten juuri GoGo Hermiassa.

– On hyvä, että ryhmäliikuntatunteja järjestetään arkipäivisin jo aikaisin aamulla, joten joskus tulee käytyä myös aamutunneilla ennen töihin menoa. Eniten käyn GoGolla kuitenkin vasta alkuillasta heti töiden jälkeen, Suvi kertoo.

Keskimäärin 2-3 kertaa viikossa GoGo:lla käyvä Suvi harjoittelee eniten kuntosalilla, mutta ohjatuista tunneista hän pitää erityisesti kahvakuulasta, CXWORXistä ja BodyPumpista. GoGo:n lisäksi Suvi liikkuu paljon myös ulkoilmassa, sillä berninpaimenkoiran kanssa tulee tehtyä päivittäin joko kävely- tai juoksulenkkejä.

– Aloitin viime kesänä uudestaan myös nuoruuden lempiharrastukseni ratsastuksen, ja käyn tallilla nyt muutaman kerran viikossa. Ratsastus on myös yllättävän tehokasta liikuntaa, ja ainakin keskivartalon lihakset ovat saaneet sitä kautta vahvistusta.

Vaikka Suvi kertoo saavansa liikunnasta paljon iloa ja energiaa, joka kerta liikkumaan lähteminen ei ole helppoa.

– Nyt kun matka työpisteeltä kuntosalille ei ole pitkä, on vaikea löytää tekosyitä liikkumaan lähtemiselle. Kun yrittää pitää mielessä, että tunti liikuntaa antaa päivään ainakin kahden tunnin edestä energiaa, on helpompi löytää itsensä kuntosalilta. Viime syksynä suoritin loppuja opintojani töiden ohessa, ja gradua kirjoittaessa huomasin, että tekstiä alkoi syntyä aivan eri tavalla sen jälkeen, kun olin ensin käynyt liikkumassa.

Tällä hetkellä Suvilla ei ole liikunnan suhteen tiettyä tavoitetta, jota kohti harjoitella.

– Huomaan, että tavoitteet ja suunnitelmallisuus motivoivat minua liikkumaan. Meillä on töissä monta maratonjuoksijaa sekä juoksukerho, ja osin sen innoittamani juoksin itsekin ensimmäisen (ja toistaiseksi ainoan) täyspitkän maratonini pari vuotta sitten. Sitä silmällä pitäen harjoittelin reilut puoli vuotta, ja työpaikan juoksukerho oli hyvä paikka harjoitella. Lisäksi olemme osallistuneet työporukalla jo kahtena vuotena Varala Maratonin viestiosuuteen usean Intel-joukkueen voimin, joten työkavereiden kannustus on myös auttanut pitämään juoksuharrastusta yllä. Muutenkin on kiva, kun Technopolis Hermian GoGolla törmää aina työkavereihin ja muihin Hervannassa töissä käyviin tuttuihin.

Kiitos Suvi!

Mikäli sinäkin voisit jakaa tarinasi muille, ota yhteyttä osoitteeseen blogi (at) gogo.fi.

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.