My GoGo: Emmi ja Laura

 

Pyysimme jäseniämme kirjoittamaan meille oman ”GoGo tarinansa”, eli minkä tahansa tarinan omaan elämäänsä ja GoGohun liittyen. Tällä kertaa kuulemme Emmin ja Lauran tarinan. Mikäli sinäkin voisit jakaa tarinasi muille, ota yhteyttä osoitteeseen blogi (at) gogo.fi.

Aikaisemmat My GoGo -tarinat:
My GoGo: Piia
My GoGo: Technopolis ja Suvi
My GoGo Express: Jaakko
My GoGo: Katja ja Emma
My GoGo: Elina

Tutustuimme toisiimme GoGolla kesän 2011 juoksukoulussa. Vähitellen opimme tuntemaan paremmin ja aloimme juosta yhdessä lenkkejä myös juoksukoulun ulkopuolella. Tampereen katuja kuluttaessamme oli hyvää aikaa jutella ja tutustua paremmin. Pian meistä tulikin ystäviä ja molemmat saivat kaipaamaansa juoksuseuraa. Osallistuimme yhdessä GoGo:ta edustaen myös Tampereen ensimmäiseen puolimaratoniin syksyllä 2011. Yhteiset lenkit ja vuosittainen juoksukouluun osallistuminen ovat jääneet pysyviksi harrastuksiksi. Suosittelemme kaikille lenkkeilystä pitäville juoksukoulua, siellä saa hyvän treenin lisäksi tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa!

Terveisin Emmi Simola ja Laura Kauppinen

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.