Tätä on LesMills GoGossa!

Ryhmäliikuntatuntien hitti on tänä päivänä LesMills -ohjelmat. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvat ohjelmat ovat musiikkiin rakennettuja koreografioita, jotka sopivat kaikille, ja joista jokainen varmasti löytää mieleisensä! Musiikki ja liikkeet vievät mukanaan, eikä ihme, sillä ohjelmien takana on iso tiimi liikunnan ammattilaisia. Ohjelman ehtii juuri ja juuri oppia tutuksi, minkä jälkeen onkin aika haastaa itsensä uusiin kuvioihin. GoGossa on tarjolla KAIKKI 13 LesMills ohjelmaa: BODYPUMP, BODYSTEP, BODYCOMBAT, BODYATTACK, BODYBALANCE, BODYJAM, CXWORX, BODYVIVE, SH’BAM, RPM, GRITSTRENGTH, GRITCARDIO, ja GRITPLYO.

Lue lisää siitä mikä LesMills on aikaisemmasta blogijutustamme.

Tarjolla on siis tanssia, steppiä, pumppia, muokkausta, joogaa, pyöräilyä, itsepuolustusta, yleisurheilua, vatsalihastreeniä ja intervallitreenejä; näin tutummilla termeillä. Käy kokeilemassa kaikkia, jotta löydät lempparisi. Kysy koska vain henkilökunnaltamme lisää tunneista! He auttavat mielellään!

Ryhmäliikunta-aikataulut löytyvät täältä: https://gogo.fi/aikataulut

Mitä mieltä ohjaajamme ovat nykyisistä ohjelmista?

BODYPUMP 93

– Paras ohjelma, mitä pumpissa on ollut pariin vuoteen! Ohjelman fiilis on ihan erilainen. Se on iloisempi, menevämpi ja paikoittain jopa melko flirtti. Samalla erittäin tehokas ja osa treeneistä jopa yllätti rankkuudellaan, mutta mikäs sen hienompaa kuin kunnon polte lihaksissa! Oon tosi innoissani tästä ja lempitreenejä on monta tässä ohjelmassa! HeliBodyPumpin tunnelmaa.

BODYJAM 72

– Uusi BODYJAM on tällä kertaa varsinainen oodi hip hopille! Musiikki virtaa läpi tunnettujen uusien ja vanhojen biisien. Yksi muusta genrestä poikkeava (ja yllättävä!) biisikin on mukaan laitettu. Tuttuun tapaan tunnin loppupuoli on täyttä musiikin ja tanssin ilotulitusta. Tervetuloa kaikki mukaan! Attack the beat! Johanna

BODYATTACK 88

– BODYATTACK on muutaman viime vuoden aikana kehittynyt atleettisempaan suuntaan ja tunnin rakennettakin on rukattu uuteen uskoon. Koreografiaa on jonkin verran karsittu hyvästä fiiliksestä tinkimättä. Muutokset on otettu ilolla vastaan ja liikkujia on laidasta laitaan tavoitteista riippumatta käy paljon tunneilla. Nykyisessä ohjelmassa juostaan paljon, joten tämä on kokeilemisen arvoinen treeni erityisesti niille, jotka haluavat kirmata kovaa kesälaitumilla! Niko

BODYBALANCE 68

– Ihana ohjelma jälleen kerran! En kyllä muista onko koskaan ollut ohjelmaa mistä en olisi tykännyt… Tässä ohjelmassa on pitkä Tai Chi -osio alussa, jossa saa fiilistellä ja vähän rauhoittua pitkän päivän jälkeen. Kolmannen kappaleen seisovissa voimaliikkeissä saa nautiskella täysin sydämin voimakkaan kappaleen voimin. Lonkan venytyksissä voisin istua monta kertaa pitempäänkin. Kokonaisuus toimii tässä ohjelmassa! Tervetuloa kokeilemaan! Varpubalance

 

RPM 66

– Huippu intervallitreeni mukaansa tempaavassa musiikissa! Vitoskappale tulee olemaan maata järisyttävä moottoripyörä teemassa! Varma hiki ja kova treeni sitä haluavalle! Vuokko

BODYSTEP 99

– Vitos- ja kutoskappale saa sykkeen todella nopeasti ylös. Vitoskappale on yllättävän Grit-tyylistä, sisältäen isoja ponnistuksia. Mukana on kivoja ja helppoja koreografisia juttuja, kuten timanttikuvio joka ei ehkä ihan heti tunnu helposlta mutta avautuu kyllä. 😉 Tarja

SH’BAM 19

– Nähtyäni ekan kerran uuden ja ohjelman ja kuunneltuani biisit, en jotenkin kauheesti syttyny! Aika paljon sellasia kappaleita, jotka soi koko ajan radiossa. Kun aloin harjoitella ohjelmaa ja pääsin ohjaamaan sen ensimmäisen kerran, mieli muuttui! Oli huippu tunnelma ja mikä tärkeintä, ihanat asiakkaat näytti tykkäävän! Tosi pirtee ja kevääseen sopiva ohjelma! Tuntui myös, että koreografiat on vähän helpompia, kun esim. edellisessä ohjelmassa, joten uusienkin sh’bamistien on helppo tulla mukaan! Tulkaa ihmeessä testaan! Anni K.

BODYVIVE 3.1/34

– Uusi BODYVIVE on tosi hyvä! Aika rankka ja taas tuttuun tapaan saa kerralla kolme treeniä tehtyä! Suosittelen voimakkaasti! Ines

– BODYVIVEN numerointi 3.1 tarkoittaa: three workouts in one! Cardio,strength ja core! Paras kaikenkattava tunti kiireisille! Päivi

BODYCOMBAT 63

– Erilainen ohjelma mihinkään entiseen verrattuna. Se on makupala combatin tulevasta uudesta rakenteesta eli vielä rajumpia muutoksia on tulossa Tässä ohjelmassa suuntaudutaan vähitellen martial arts conditioniin eli syvennytään jonkin verran treeneihin, joita eri lajien edustajat tekevät tullakseen paremmiksi taistelijoiksi. Ohjelmassa on muutama uusi kiva juttu ja itsellä tuli ainakin pohkeet ja yläselkä kipeiksi eli uudet liikkeet menevät hyvin perille. 🙂 Heli

CXWORX 18

– Aikamoinen keskivartaloparty! Kiva, tehokas ja menevä ohjelma. CX:ssä on se hyvä puoli, että viimeaikoina joka ohjelmassa on ollut joku uusi liike ja se tekee treenistä monipuolisen ja kiinnostavan Tämän ohjelman standing strength 1 (kolmosbiisi) on myös nostalginen BODYCOMBAT-taistelijoille! Heli

GRIT Strength 12GRIT:n kannustus sinulle!

– Jälleen kerran ihan erilainen kuin edellinen ohjelma! Se juuri tuo grittaajille hyviä tuloksia nopeasti: treeni ei junnaa samanlaisena ja ohjelma muuttuu aina ihan erilaiseksi ja haastaa kroppaa uudella tavalla. Olin jo odotellut giant settejä grittiin ja tässä ohjelmassa saadaan niitä. 😀 Jos ei tällä tuu kintut kesäksi biksukuntoon niin ei sitten millään! Heli

GRIT CARDIO 12 

– Mahdollisesti raisuin tähän asti, ohjelma on tosi ripee ja aika skarppina saa olla sekä ohjaaja että treenaajat ja taatusti pääsee testaan omia rajojaan tässä puolentunnin rääkissä! Ines

Lisää tietoa eri ohjelmista sekä esimerkiksi kaikkien ohjelmien mukaansa tempaavat kappaleet löydät LesMills:in omilta sivuilta: http://www.lesmills.com/workouts/fitness-classes/.

Mitä mieltä sinä olet nykyisistä ohjelmista? Kerro meille kommentoimalla!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.