Lighter life of Henri – Osa 3

Henrin vuoden alusta aloittama kunnonkohotusprojekti jatkuu edelleen! Kehitys on ollut toivotunmukaista ja paljon on ehditty oppia terveellisistä elämäntavoista. Henri on treenannut edelleen vähintään neljä kertaa viikossa. Muutama viikko sitten sattui pienehkö loukkaantuminen ja treenejä vähennettiin tarpeen mukaan, mutta nyt on koko kroppa taas kunnossa ja treenaaminen jatkuu entiseen tapaan. Alkuvuodesta painoa oli 116 kiloa ja tavoitteena Henrillä on tiputtaa painoa 20-30 kiloa kesään mennessä. Henrin PT:n mielestä tavoitetahdissa ollaan pysytty ja kesään mennessä tavoite tullaan saavuttamaan. Hyvä Henri!

Haastattelimme Henriä tällä viikolla:

Onko projekti lähtenyt rullaamaan siten kun olet toivonut?

Mielestäni projekti on lähtenyt käyntiin todella hyvin ja painoakin on lähtenyt odotusten mukaan. Välillä on hetkiä kun paino ei putoa, mutta en anna asian vaikuttaa treeneihini.

DSCN9019
Välillä on mukavaa – välillä on vähemmän mukavaa! “Jaksaa jaksaa, anna mennä vaan!”

DSCN9013

Mikä on saanut sinut pysymään motivoituneena ja jatkamaan kohti tavoitettasi?

Tulosten näkeminen pitää motivoituneena jo pelkästään lasteni takia haluan pudottaa painoa, jotta jaksan heidän kanssa mennä ja leikkiä. Itsestäni olen huomannut jo sen, että jaksan leikkiä ja liikkua ynnä muuta, kun ennen se oli sitä, että hengästyin todella nopeasti ja tuli semmoinen maitohappo-olo. Nykyään semmoista ongelmaa ei ole. 🙂

henri vaa'alla
Aamutreenin jälkeen vaa’alla. Melkein 20 kiloa jo!

Oletko ollut tyytyväinen omaan panostukseesi ja tuloksiisi?

Todellakin! Olen tyytyväinen omaan panostukseeni, vaikka välillä on hetkiä, että tulosta ei synny, mutta en anna sen vaikuttaa treeneihini.

Onko tämä projekti kertaluontoinen vai onko se muuttanut asennoitumistasi terveyteen loppuelämän ajaksi?

On ollut mahtavaa aloittaa tämä projekti! Aluksi en olisi uskonut, että pystyn tähän, mutta tuloksia kun alkoi näkymään niin mielenkiintoni painonpudotusta kohtaan on kasvanut ja kasvaa edelleen. Tämän projektin myötä olen siirtynyt terveellisempiin elämäntapohin, esimerkiksi olen jättänyt roskaruuan pois, lisännyt liikunnan määrää ja vaikka mitä muuta!

Keneltä olet saanut tukea ja kannustusta projektiin lähdettyäsi?

Omalta perheeltäni, joka jaksaa kannustaa minua kun on huonoja hetkiä ja tietenkin GoGo:n PT “Touko” jonka kanssa treenaan kerran kuussa ja pidämme yhteyttä ja päivittelemme treeni asioita.

Miten GoGo on auttanut sinua pääsemään tavoitteeseesi?

GoGo:ssa on ollut mahtavat puitteet tämän projektin aloittamiseen nykyaikaiset laitteet ja PT:n käyttö takaavat sen että onnistun tavoitteessani.

Aivan mahtavaa Henri! Mukava kuulla, että projektisi edistyy toivotulla tavalla! Lähetä kannustuksesi Henrille kommentoimalla! Onko jotain, jota haluaisit tietää Henrin projektista? Voit ehdottaa seuraavaa kirjoituksen aihetta, koskien Henrin projektia, kommentoimalla!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.