Ohjaajien valinnat syksyn treenivaatteista

Syksy on saatu energisesti käyntiin uuden lukujärjestyksen myötä ja toivottavasti treeni-into on jatkunut tai löytynyt uudestaan kesän jälkeen. Uusi kausi ja vuodenajan vaihtuminen tuovat mukanaan myös uudet treenivaatteet, joten pyysimme yhteistyökumppanimme Intersport Koskikeskuksen mukaan blogiin kertomaan syksyn trendeistä ja valikoimasta! Yhteistyön merkeissä Intersportin väki päästi myös todelliset treenivaatteiden käytön asiantuntijat, eli GoGon ohjaajat valitsemaan omat suosikkinsa.
”Syksyn treenivaatteissa vilisee tällä hetkellä paljon kaikenlaista, varsinkin naisilla. Syksyllä tietää sen, että värimaailma pyörii mustassa ja valkoisessa. Erityinen piirre naisten yläosissa on leikittely selkäleikkausten kanssa ja yläosia löytyy hyvin moneen makuun. Croptop-malliset yläosat ovat löytäneet tänä syksynä myös urheilumaailman. Yleisesti vaatteiden leikkaus on muuttunut perinteisestä toppimallista rohkeammaksi, esimerkkinä isot kainaloleikkaukset ja liivien näkyminen. Alaosat pysyvät aika perinteisinä, eli leikittely yläosien kanssa on se juttu”, kertoo Intersport Koskikeskuksen myyjä Jonna. 
Vaikka yhteistyöstä onkin kyse, GoGon ohjaajat Ines, Anni ja Karo pääsivät valitseman laajasta valikoimasta vapaasti juuri omiin lajeihinsa parhaiten sopivat treenivaatteet teille esiteltäväksi. Jokainen viettikin hyllyjen välissä hetken jos toisenkin, ennen kuin  suosikit saatiin valittua. Päästetään seuraavaksi ohjaajat ääneen ja annetaan heidän itse kertoa omista valinnoistaan:

Olen Ines,
ohjaan jumppia elääkseni ja elän jumpatakseni. Tällä hetkellä lukkarista löytyy BODYPUMP, CXWORX, BODYCOMBAT, GRIT CARDIO & PLYO, BODYVIVE, BODYATTACK ja Spinning. Lisäksi SPRINT ja uusimpana uutuutena BODYSTEP.

Mulle tärkeintä treenivaatteissa (eli gymiasuissa) on toki käyttömukavuus ja kiva ulkonäkö pelkkää plussaa. Etenkin liikkuvilla tunneilla on tärkeää, että mikään ei hierrä ja vaate kestää kovaakin menoa. Lisäksi vaatteiden tulee hengittää hyvin ja sietää kunnon hikoilua.
Ines_hyppy
Tässä asukokonaisuudessa toppi on ihanan ohut ja istuu hyvin ja sortsit on kivan pirtsakan väriset ja myös tosi kivaa kevyttä matskua. Urheilutoppi on vähän koreemman puoleinen ja alareunan yksityiskohta tuo pientä twistiä vilkkuessaan kainaloista. Tämä pitkähihanen Energeticsin paita on ihan täydellinen vetää päälle vaikka jumpan jälkeen tai vaikka vapaa-ajalla. Mielestäni tämä vaatepläjäys sopii hyvin oikeastaan mille tahansa tunnille. Monia lajeja ohjatessa pitää huomioida myös, että vartalon linjat ovat nähtävissä, jotta jumppaajien on helppo nähdä miten mikäkin liike tulee suorittaa.
Ineksen valinnat:
Ines_setti
 
Moikka! Mun nimi on Anni ja lajini GoGolla SH’BAM, BODYSTEP, BODYPUMP, SPRINT ja tulevaisuudessa toivottavasti myös BODYVIVE. SH’BAM on mun eka Les Mills -laji, pian tulee 3 vuotta peruskoulutuksesta.
anni_tanssii
Tykkään käyttää SH’BAM-tunneilla rentoja, löysiä ja kehoa imaretelevia vaatteita. Sellaisia kledjuja, jotka antavat tilaa erilaisille pyörähdyksille ja hypyille. Mun mielestä tanssitunneilla muutenkin voi käyttää rentoja vapaa-ajan vaatteita: sellaisia, joissa itsellä on hyvä olla.
Anni_tanssii2
Tässä ihanassa treeniasussa mun lemppari on nämä pöksyt, joista pystyy avaamaan vetskarit polvien kohdalta. Paita on myös ihanan kevyttä materiaalia, tuntuu kun ei olis paitaa ollenkaan. Paidan selkäosa on kans kiva ja erilainen! Ja noi kengät…<3
Annin valinnat:


Moro! Mun nimi on Karo
ja mut löytää GoGolta vetämästä liutaa eri Les Mills -tunteja, tarkemmin BODYCOMBAT:ia, BODYPUMP:ia, CXWORX:ia, GRIT:iä sekä uusimpana tulokkaana syksyn kuumin tuntiuutuus LES MILLS SPRINT!
Karo_pumppi
Koska kaikki lajini ovat intensiivisiä, tykkään treenivaatteista, jotka pysyvät menossa mukana ja istuvat lähelle kroppaa silti liiketilaa jättäen. Ja let’s face it, kyllä kledjujen pitää myös miellyttää silmää.
Karo_cx
Valitsin adidaksen paidan koska sen mitoitus oli juuri oikea ja kuosissa oli asennetta. Tekninen materiaali on myös mukavan kevyttä ja viileää, jolloin se siirtää väistämättömän kosteuden pois iholta. Niken shortsit ovat myös hengittävää sekä joustavaa materiaalia ja Reebokin treenikengissä yhdistyy täydellisesti tuki ja joustavuus. Treenin jälkeen on mukava heittää päälle jotain lämmittävää ja mukavaa, kuten tämä addun magean värinen huppari!
Karon valinnat: Karon_setti
Kiitos vielä Intersport Koskikeskuksen asiantuntevalle henkilökunnalle avusta vaatevalinnoissa ja mahdollisuudesta päästä esittelemään treenivaatteita GoGon blogissa!
Tässä siis ohjaajien valinnat GoGolta, mutta haluaisimme tietysti myös tietää, mitä mieltä te lukijat olette treenivaatteista? Millaisia värejä, kuoseja tai merkkejä suositte? Vastaa kommentoimalla postausta ja osallistut GoGo-treenikassin arvontaan.
IMG_0012

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.