My GoGo: Katja ja Emma

Pyysimme jäseniämme kirjoittamaan meille oman ”GoGo tarinansa”, eli minkä tahansa tarinan omaan elämäänsä ja GoGohun liittyen. Tällä kertaa kuulemme Katjan ja Emman tarinat. Mikäli sinäkin voisit jakaa tarinasi muille, ota yhteyttä osoitteeseen blogi (at) gogo.fi.

Aikaisemmat My GoGo -tarinat:
My GoGo: Piia
My GoGo: Technopolis ja Suvi
My GoGo Express: Jaakko

Ensimmäiseksi Katjan tarina:

Mietin silloin kun GoGo Hermia valmistui, että kannattaako mitään jäsenyyttä ostaa kun oli siinä lapsenteko suunnitelmia ja mietin kuinka sitä raskaana ollessa jaksaa liikkua. Päätin kuitenkin kokeilla ja se oli hyvä päätös!

GoGolla on raskaana olevatkin otettu hyvin huomioon ja sain reenattua hyvin koko raskausajan ja heti sen jälkeenkin. Siitä johtuen kauan kadoksissa ollut liikunnan ilokin löytyi ja nykyään urheliusta on tullut oikein henkireikä! Raskauskilot hävisivät melko helposti, kun sain PT Mikolta hyviä lisävinkkejä liikuntaan ja ruokavalioon. 5-10 kilon tavotteessa onnistuttiin niin hyvin että lähtinkin 12. Kolmen lapsen äitinä, jonka mies reissaa työn takia suurimman osan arkipäivistä, on huippu juttu että lastenhoito on GoGolla olemassa. Tämän ongelman takia aikaisemmassa paikassa jouduin lopettamaan. Enpä olisi uskonut että kun olen 34 vuotias ja takana on kolme raskautta, voin näin hyvin ja olen paremmassa fyysisessä kunnossa kun ehkä ikinä! Tykkään! 🙂

Kiitos Katja!

Kuulemme myös Emman tarinan:

Aloitin GoGolla vuosi sitten. Ajattelin, että en ostaisi ikinä kuntosalikorttia, kävisin vain lenkillä ja kuntoilisin kotona. Aikaa kului hetken aikaa ja tajusin, etten kuntoillut ollenkaan. Päätin ostaa GoGolle jäsenkortin, kun sain hyvän alennuksenkin työpaikan kautta. Tämän jälkeen aloin käymään GoGolla aktiivisesti.

Aluksi kävin vain ohjatuissa jumpissa, koska en tuntenut kuntosalilaitteita, joten oli kynnys mennä kuntosalille. Ensimmäisen kerran kun uskaltauduin menemään kuntosalin puolelle, pyytämättä eräs Personal Trainer tuli opettamaan minulle ja ystävälleni liikkeitä jotka tehoaisivat parhaiten. Tämä antoi paljon uutta virtaa ja uskallusta, ja sen jälkeen aloin käymään myös kuntosalin puolella.

Olen huomannut, että saan kuntoilusta lisävirtaa ja olen paljon virkeämpi, kuin ennen. Nautin kuntoilusta enemmän, kuin ennen taas ajattelin, ettei siitä voisi nauttia. Kuntosali on minulle hengähdystauko, jossa voin ison tarjonnan vuoksi tehdä mikä milloinkin tuntuu parhaalta. Positiivisena olen huomannut myös että työn mukana tuoma selkäkipu on hävinnyt. Nyt en halua lopettaa kuntosalia missään nimessä ja suosittelen sitä kaikille, vaikka moni ei sitä kokisikaan tarpeelliseksi!

-Emma

Kiitos Emma!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.