My GoGo: Elina

Pyysimme jäseniämme kirjoittamaan meille oman ”GoGo tarinansa”, eli minkä tahansa tarinan omaan elämäänsä ja GoGohun liittyen. Tällä kertaa kuulemme Elinan tarinan. Mikäli sinäkin voisit jakaa tarinasi muille, ota yhteyttä osoitteeseen blogi (at) gogo.fi.

Aikaisemmat My GoGo -tarinat:
My GoGo: Piia
My GoGo: Technopolis ja Suvi
My GoGo Express: Jaakko
My GoGo: Katja ja Emma
 

Koukkuun jäin!

Muutin Espoosta Tampereelle alkuvuodesta 2010. Olin ollut pääkaupunkiseudulla asuessani ja Turussa opiskellessani useita vuosia liikuntakeskus Sats:n jäsenenä. Koska Tampereella ei Satsia ole, eteeni tuli liikuntakeskuksen vaihto. Tiedustelin ystäviltäni mielipiteitä Tampereen kuntokeskuksista ja esille nousi minulle entuudestaan täysin tuntematon nimi, GoGo. Kävin tutustumassa GoGo Parkin tiloihin ja koska sekä GoGo Park että GoGo City sijaitsevat työmatkani varrella sekä lähellä kotiani, liityin GoGon jäseneksi. Vaikka ympäristö ja tilat olivat uudet, olivat Les Mills -tunnit entuudestaan tuttuja.

Eräänä päivänä huomasin GoGo Parkin mainostavan keväällä 2010 alkavaa Triathlonkoulua! Ajattelin heti, että tässä on sitä jotain jo pitkään kaipaamaani vaihtelua ns. perus-jumppatunteihin ja innostuin asiasta välittömästi. Ilmoittauduin kouluun, jossa vetäjinä toimivat GoGolla spinningejäkin ohjannut Jarmo Hast, ammattivalmentaja Antti Hagqvist sekä hänen vaimonsa, ammatti-triathlonisti Tiina Boman.  Uusi harrastus veti heti mukaansa. Oli yhteisiä treenejä uimahallissa, lenkkipoluilla, Pirkkahallissa sekä spinning-salilla. Nyt takana on neljänä kesänä suoritetut puolimatkan triathlonit Nokialla, Aulangolla ja kaksi kertaa Joroisilla, erinäisiä lyhyempiä triathlonpuristuksia sekä viime kesänä joukkueena suoritettu täyden matkan triathlon Nastolassa. Uuden harrastukseni kautta olen saanut uusia ystäviä, uusia kokemuksia sekä kokeillut omien rajojen ylittämistä ja saanut lisää uskoa omiin kykyihin.

GoGo -liikkuminen tukee erittäin hyvin triathlonia ja erityisesti GoGo Parkin uudet Wattipyörät ovat tuoneet lisäkiinnostusta sekä spinningiin että triathloniin tulevaa pyöräilykautta ajatellen. Tämän kesän tavoitteena on Tahko Triathlonin puolimatka 16.8.2014, nähdään siellä! Kiitokset GoGolle uudesta harrastuksesta!

Triathlonterkuin Elina Ikonen!

Kiitos Elina ja tsemppiä Tahko Triathloniin!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.