"Aamiainen on päivän tärkein ateria!" – Mitä aamiaiseksi?

WP_20141118_06_58_43_Pro”Aamiainen on päivän tärkein ateria!” Tämän me olemme kaikki kuulleet sataan kertaan, mutta mistä hyvä aamiainen sitten koostuu? Kysyimme GoGon työntekijöiltä, mitä he syövät aamiaiseksi. Aamiaisia löytyi moneen makuun, mutta jotai samaa näissä kaikissa oli. Ehkä näiden liikkunnan parissa työskentelevien ruokailutottumuksista voi oppia jotain 🙂

Johanna S

Minun aamupalani on aina viikolla kaurapuuroa höystettynä raejuustolla ja marjoilla tai piltillä. Sen herkuttelen junassa erinomaisesta termaristani. Viikonloppuisin jos oikein innostun saatan tehdä ohrapuuroa, riisipuuroa tai mannapuuroa.

Julia H

Syön aina arkisin kaurapuuroa puolukoita, kanelia ja raejuustoa. Juon 2 kuppia kahvia, vedän D-vitamiinit ja probiiitit sekä vedän beroccaa

Viikonloppuna RAUHASSA 3 kuppiakahvia. Ruisleipää, kinkku, avokado ja keitetty kanamuna! Samat vitamiinit. Sekä AINA aamulehti ja radiovega taustalla

0154108a205bf08f9c7b08f7dc01f4a8

Karo N

Kaurapuuro raejuustolla, mangososeella ja kookosöljyllä sekä tuoremehua ja teetä. 

0f79b0d4e6750b541339eff4de9fd15f

Miska S

Kaurapuuroa, maitorahkaa, kreikkalaista jugurttia ja säilykehedelmiä… Kaikki vaan sekaisin 🙂 yleensä hedelmien tilalla on mehukeittoa tai marjoja jos sattuu olemaan… 🙂 ja tärkein, ISO kuppi kahvia.

kuva (11)

f9371e92139aac60fea16fc2d5f73ba5Vuokko V

Lasi tuoremehua, kahvia ja kaurapuuroa itsetekemällä omenahillolla ja kevytmaitoa. D-vitamiinia 100 mg, C-vitamiinia 1000 mg ja omega-3.

Touko J

Vaihtelee vähän fiiliksen mukaan. Tänään tein taas vaihteeksi ”pannukakun”. Jostain youtube-videosta katsottu resepti (1 cup kaurahiutaleita + 3 kokonaista kananmunaa ja 4 valkuaista, blenderiin ja pannulle ja päälle mitä haluaakaan laittaa) ja maistuhan se ihan puulle, mutta energiaa saa hyvin ja statsit eli makrot eli ravintoaineet on kohdillaan. 647328c984056ffbb4e1b82693baaf53Päälle laitoin banaania ja kermavaahtoa kun oli muuten niin tylsän maukuista. NO PAIN NO GAIN! (paitsi jos osaa kokata :D) Juotavaksi vettä ja kahvia ja siinä mukana multivitamiini, magnesiumpureskelutabletti, 2 x omega-3 ja probiootti.

Kaikkien aamiaisessa näyttää olevan puuroa tai ainakin kaurahiutaleita jossakin muodossa. Puurosta ja varsinkin kaurapuurosta saa hyvin kylläisyydentunteen ja energiaa siitä vapautuu pitkällä aikavälillä, joten puurolle annetaan kaksi peukkua! Yön aikana keho on ollu monta tuntia ”paastotilassa”, joten heti ensimmäisellä päivän aterialla on hyvä saada myös sopiva proteiiniannos, ettei keho ala käyttää omaa lihaskudosta energiantuottoon. Jos et heti aamulla syö tuoreita vihanneksia tai hedelmiä, muista saada myöhemmin ”puoli kiloa päivässä” täyteen.

Oletko jo käynyt GoGolla aamupuurolla? Päivä on mukava aloittaa kevyellä aamutreenillä ja siihen puuro päälle! Aamupuuroa tarjoillaan:

GoGo Hermia ja City: ke ja pe 8.00-9-00 (tai niin kauan kuin puuroa riittää)

GoGo Park: ti ja to 8.00-9-00 (tai niin kauan kuin puuroa riittää)

Ps. joulupuuroa tarjoillaan Parkissa vielä torstaina ja ensi viikon tiistaina ja Hermiassa ja Cityssä joulupuuroa on tarjolla tämän viikon keskiviikkona ja perjantaina.

Nähdään aamupuurolla!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.