Vuokko 87v ― treenannut GoGolla jo 24 vuotta!

GoGon blogissa on ilo esitellä ja haastatella upeita jäseniämme sekä työntekijöitämme! Tällä kertaa esittelyssä on tänään synttäreitään viettävä Vuokko Heikinheimo. Vuokko täytti 87 vuotta! Onnea!

Vuokko on myös kaimansa, Vuokko Vähätalon idoli. Vähätalo toivoo itsekin jaksavansa vanhempana treenata yhtä hyvin sekä näyttää yhtä hyvältä ja terveeltä kuin Heikinheimo. Täytyy sanoa, että itsekin haastattelijana olen todella vaikuttunut siitä, miten sinnikkäästi Heikinheimo pitää itsestään ja kehostaan huolta, ja kuinka hyvin treeni on kannattanut! Terveelliset elämäntavt kunniaan!

Vuokko, kauanko olet ollut GoGon jäsen?

–       Vuodesta 91. Silloin jäin eläkkeelle. Siskon kanssa aloitettiin. Miehen sain välillä mukaan salille. GoGo on minulle tosi merkittävä. Kukaan ei katso että mitähän tuokin mummo täällä tekee. Kyllä tänne on matala kynnys tulla. Tarjontaakin on monipuolisesti, ja voi valita mikä sopii itselle ja mikä ei. Täällä on myös aina jotakin uutta. Muistan kun steppi-laudat tulivat Suomeen ensimmäisenä GoGolle. Step-lauta on vieläkin yksi lempivälineistäni.

Mikä on muuttunut GoGolla viimeisen 20 vuoden aikana?

–     Entiseen verrattuna lajimäärä on laajentunut valtavasti. Jumppavaatemuoti on tietenkin muuttunut paljon. GoGolla on tauluja vanhoista kuvista ja artikkeleista. Sellaista se oli. Itsellänikin oli ennen erilaisia trikoopukuja.

Mistä nautit eniten GoGolla?

–     Aluksi kävin kaikilla tunneilla. Nyt pääasiassa Senioriitta-tunneilla ja kuntosalilla. Squash-tasanteen Circuit on myös mieleinen.

Liikuitko nuorena yhtä paljon kuin nyt?

-En oikeastaan. Kun täytin 40 vuotta, huomasin ensin että aloin kangistumaan. Siinä ikään kuin heräsin. Huomasin että liikkuminen on välttämätöntä. Minulla on viisi lasta, joten hyötyliikuntaa oli aina kuitenkin paljon silloin kun lapset olivat nuorempia.

Kuinka usein treenaat nyt?

– Käyn vähintään kolme kertaa viikossa treenaamassa. Käyn GoGolla arkisin ja viikonloppuisin ulkoilen.

Mitä haluaisit kertoa itsesi ikäisille senioreille?

–       Ei kannata ajatella ikäänsä. Kaikenlaista liikuntaa niin kauan kuin jalka vain nousee. Tai eihän se edes nouse jos jää vähäksikin aikaa istumaan.

–       Mä oon joka kerta niin onnellinen kun tulen jumpasta. Saan joka kerta iloa ja tyydytystä siitä että pystyn siihen. Täällä olen saanut myös hyviä kavereita. Olen todella kiitollinen.

Kiitos Vuokko ja tsemppiä treeneihin!

Lisää haastatteluja, esittelyjä ja menestystarinoita voit lukea klikkaamalla avainsanaa: minä tein sen, haastattelutmy GoGo, tai kategoriaa ihmiset. Jos sinulla tai tuttavallasi olisi kiinnostusta olle seuraavan jutun päähenkilö, ota yhteyttä osoitteeseen blogi@gogo.fi.

IMG_6825

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.