My GoGo: Katariina

Pyysimme jäseniämme kirjoittamaan meille oman ”GoGo tarinansa”, eli minkä tahansa tarinan omaan elämäänsä ja GoGohun liittyen. Tällä kertaa kuulemme Katariinan tarinan. Mikäli sinäkin voisit jakaa tarinasi muille, ota yhteyttä osoitteeseen blogi (at) gogo.fi.

Aikaisemmat My GoGo -tarinat:
My GoGo: Piia
My GoGo: Technopolis ja Suvi
My GoGo Express: Jaakko
My GoGo: Katja ja Emma
My GoGo: Elina
My GoGo: Emmi ja Laura
My GoGo: Club Manager Julia
My GoGo: Saila

Nyt meille kertoo Katariina:

Aloitin GoGo:lla käynnin pitkän urheilijaurani päätteeksi. Harrastin muodostelmaluistelua 12 vuotta elämästäni ja ehdin maistamaan sm-tason luistelijan elämääkin. Murrosiässä kasvupyrähdysten aikaan huomasin polvissani ja selässäni kipua, joka kävi sietämättömäksi jäällä. Päätin purra hammasta yhteen ja kas vain kivut hellittivät hieman.

GoGolla aloitettuani keväällä 2012 kivut palasivat takaisin. Selkäni puutui ja tuntui kun joku viiltäisi polveani veitsellä. En tiennyt treenasinko väärin vai vihoitteliko skolioosista kärsivä selkäni. Syksyllä 2012 tapasin Koskiklinikalla ortopedin joka huomasi polvessani rotaatiovirheen. Jalka taipui polvesta yli 20 astetta sisään päin, ja tämä aiheutti kipua.

Vuosi sitten minut leikattiin ja jalkaani asetettiin titaanilevy sääriluun sisään. Tästä alkoi pitkä kuntoutus ja jouduin jättämään rakkaan saliharrastuksen sivuun. Loppujen lopuksi GoGolla on ollut iso osa viimeisen vuoden aikana elämässäni. Kaipasin koko kesän 2013 salille ja kun elokuussa sain aloittaa kuntouttamaan jalan lihaksia painoilla olin kuin lapsi karkkikaupassa!

Olen edennyt jalkani kanssa askel askeleelta ja GoGo on tarjonnut paramiseeni parhaat avaimet. Viimeksi tänään olen lähtenyt salilta hymyissä suin. GoGota en vaihtaisi mihinkään. Sali on paikka jossa ihmisen tulee voida hyvin ja tätä tarjoaa GoGo. GoGo tarjosi minulle paikan parantua ja voin todeta, että voin paremmin kuin ikinä!

Katariina T.

Kiitos Katariina!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.