Terassille jumppaamaan?

Cityssä on terassi, jossa tarkenee ilman pitkiä hihoja tai housuja! Lämpimänä pysyminen edellyttää, että siellä pysytään liikkeessä. Se on onneksi helppoa, sillä telineissä on ohjeet nille tarkoitettuhin liikkeisiin. Telineitä voit kuitenkin käyttää lukuisiin muihinkin liikkeisiin, vain mielikuvitus on rajana! Blogissa tulemme pian näyttäämään esimerkkejä!

Haluatko tietää miten päästä alkuun?

GoGo Cityssä järjestetään joka viikko WOW-treeni eli workout of the week. Treeni kestää 30min ja sopii kaikille, sillä vaihtoehtoja riittää ja aina saa tehdä oman kunnon mukaan! GoGon uusi kuntosaliohjaaja Aleksi on kuvannut tähänastiset WOW-treenit Facebookiin kaikkien nähtäville. Aina kulloisenkin viikon treeni löytyy myös GoGo Cityn terassin seinältä, jotta voit tehdä treenin silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ei kun treenaamaan!

Tässä videot tähänastisista WOW-treeneistä, toivottavasti ne innostavat sinutkin liikkumaan ja saavat sinut kokeilemaan jotain uutta! Lisää videoita GoGon YouTube-kanavalla.

Nyt WOW myös Parkissa!

WOW-treenien suuren suosion vuoksi lisäämme uuden WOW -treenin myös GoGo Parkkiin! Tästä viikosta alkaen (17.6) joka keskiviikko klo 18 GoGo Parkin Leijonanluolassa! Tervetuloa mukaan! 🙂

JTM_3314

Lisää ulkotreenjä?

Wow-treeni ei toki ole ainoa Gogon ulkona järjestämä treeni. Joka viikko ulkona myös:

  • Maanantaisin:

Klo 17 PUISTO-TABATA (GoGo PARK)
Klo 18 JUOKSUTREENIT (GoGo PARK)
Klo 18 WOW-TREENI (GoGo CITY)

  • 
Tiistaisin:

Klo 10.15 PUISTO GRIT CARDIO (GoGo PARK)
Klo 10.45 PUISTOVENYTTELY (GoGo PARK)
Klo 18 JUOKSUTREENIT (GoGo HERMIA)
Klo 18.30 PORRASTREENIT (GoGo PARK)

  • 
Keskiviikkoisin:11427189_968916596492984_4250068983108199116_n

Klo 18.30 PUISTOFUTIS (GoGo PARK)

  • Torstaisin:

Klo 11.15 WOW-treeni (GoGo CITY)
Klo 17 KIRKKOVENESOUTU (Takon Soutupaviljonki)

  • 
Perjantaisin:

Klo 11.30 PUISTOKAHVAKUULA (GoGo PARK)

Näistä ja muista GoGon ryhmäliikunta -treeneistä lisää täällä. Tunnit järjestetään sadevarauksella, joskin pieni sade ei kaikkia tunteja haittaa. Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita 2 eurolla PuistoTabataan (Park) ja GRITCARDIOON sekä venyttelyyn (Park). Muut ulkotunnit ovat vain jäsenille.

Mikä on sinun suosikkisi tänä kesänä?

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.