Kuntosaliohjaajat esittelyssä: Saku, GoGon kovin golfari opettaa liikkuvuutta ja kehonhallintaa

Tämänhetkisistä kuntosaliohjaajista Saku on työskennellyt GoGolla pisimmän ajan. Saku työskentelee GoGo Cityssä kuntosaliohjaajana, PT:nä ja ryhmäliikunnanohjaajana. Sakulla on pitkä urheilutausta niin urheilijana kuin valmentajanakin. Tällä hetkellä Sakun lempiharraskuksiin kuuluu golf ja peli luistaakin erityisen hyvin. Osa jäsenistä onkin päässyt todistamaan Sakun hienoa peliä GoGon Golfkisoissa.

Pitkän ja monipuolisen urheilutaustan ansiosta Sakulla on paljon annettavaa liikumiseen sen eri osa-alueilla. Kehonhallinta ja liikkuvuus ovat ensisijaisen tärkeitä Sakun harrastamissa lajeissa ja niiden kehittäminen ja ylläpito kuuluukin Sakun erityisosaamiseen. 

Eemil ja Saku Cityssä!
Eemil ja Saku Cityssä!

“Moi!

Olen Saku Sinkkonen GoGo Cityn kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer. Cityssä olen viettänyt aikaani tiivisti noin kolme vuotta työtehtävissä. Sitä ennen toimin pari vuotta Lielahden GoGo expressin vastaanotossa.  Tehtäviini nykyisellään kuuluu esimerkiksi yksilöasiakkaiden treenauttaminen, erilaiset ryhmäliikuntatunnit kuntosalilla sekä jumppasaleissa, kuntosalin huolto ja muut juoksevat asiat.

Lähdin maailmalle Äetsästä(Sastamala). Sieltä erilaisten polkujen perässä löysin itseni täältä Tampereelta kymmenisen vuotta sitten. Ympäri Suomea on tosin tullut pyörittyä rakkaimman harrastukseni lentopallon vuoksi. Nykyisin tulee myös golfattua kesäisin melkoisen ahkerasti.

GoGolla työskentelyn mukavimmat puolet on iloiset ihmiset ja omista työtehtävistä erityisesti pienryhmiä on mahtavaa pitää. Niissä näet ihmisten voittavan itsensä kerta toisensa jälkeen. Pidän parhaimpina puolinani ohjaajana reippautta, lähestyttävyyttä ja rentoa, mutta tiukkaa treenikuria.

Lentopalloa

Koulutukseni olen saanut Trainer4youn kautta Personal Traineriksi. Sitä ennen kokemusta eri urheilulajeista ja liikuntamuodoista olen kartuttanut erityisesti lentopallon puolesta maajoukkuevalmennuksissa, Kuortaneen urheilulukiossa ja kävin myös armeijan urheilukoulussa. Lukion ja armeijan aikana olen saanut paljon kokemusta siis myös muiden urheilulajien ammattilaisilta ja huippuvalmentajilta.”

Sakun ohjaukseen pääset niin kuntosalilla kuin ryhmäliikuntatunneilla. Saku Pitää GoGo Cityssä kuntosalin puolella K-1-, opastus-, kiinteytys-, voima-, niska-hartia ja Cross Circuit -treenejä. Ryhmäliikuntatunneista Saku pitää Cityssä muun muassa kahvakuulaa, liikkuvuus/venyttelyä, SPINNINGiä ja vatsa-selkää. Tule mukaan oppimaan uutta kehonhuollosta ja -voimistamisesta! Käy katsomassa tarkemmat ajat kalenterista.

Jos liikkuvuus, kehonhallinta ja kannustava treeniseura kiinnostaa, tule Sakun ryhmäliikuntatunneille, kuntosaliopastukseen tai varaa aika henkilökohtaiseen ohjaukseen!

Sakun löydät GoGo Citystä normaalisti:

maanantaisin 12-20
tiistaisin 12-20
keskiviikkoisin 11-19
torstaisin 9-17
perjantaisin 8-16

Käy lukemassa myös muiden kuntosaliohjaajien esittelyt: Jussi, Nina ja Noora.

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.