Minun lajini: Grit-series

Minun lajini -juttusarjassa haastattelemme GoGon ohjaajia lajin mukaan, ja ohjaajat pääsevät kertomaan mikä kulloisessakin lajissa vetää puoleensa! Tällä kertaa lajinamme on GritStrength, GritPlyo ja GritCardio, joista jokainen on LesMillsin puolen tunnin intervallitreeni eri painotuksilla.

Edelliset Minun lajini jutut:
Minun lajini: CXWORX
Minun lajini: BodyPump
Minun lajini: SH’BAM
Minun lajini: Kahvakuula
 

Heli

heli grit

Mikä on parasta GRITissä?

GRITissä parasta on treenin vieminen aivan uudelle tasolle, itsensä haastaminen ja sitä kautta itsensä ylittäminen. Treenin aikana ei kuulu tuntua hyvältä ja pitää uskaltautua pois mukavuusalueelta, mutta huikea fiilis treenin jälkeen on kaiken sen hampaiden kiristelyn arvoista. Hienoa on myös se, että antamalla itsestäsi 100% 30minuutin ajan, saavutat näkyviä tuloksia todella nopeasti. GRITin ihanuus on sen kamaluudessa ja uskaltautumisessa ottaa itsestään kaikki irti 🙂

Mikä on vahvuutesi ohjaajana tai parasta tunneillasi?

Vahvuuteni ohjaajana on tietämykseni tekniikoista ja ihmisen anatomiasta, ja olenkin melko tekniikkakeskeinen ohjaaja. Hyödynnän ohjauksessani personal trainer-kokemustani ja tähänastista fysioterapeutin koulutusta. Tästä syystä myös uskallan lähestyä muita ihmisiä ongelmitta ja tunneillani pyrin haastamaan jokaista omalla tasollaan aina vähän parempaan suoritukseen.

Mitä muuta treenaat/ohjaat kun GRITiä?

GRITin lisäksi lajejani ovat BodyPump, BodyCombat ja CXWORX. Salitreenit ovat saaneet väistyä näiden tieltä pois :D.

Mitä odotat syksyltä?

Syksyltä odotan erityisesti syyskuussa starttaavaa GRITin valmennusryhmää, josta olen todella innoissani, koska on hienoa päästä hyödyntämään osaamistaan myös hieman syvemmällä tasolla ja seuraamaan, miten tuloksia saavutetaan muutamassa viikossa. Innolla odotan myös paria lisäkoulutusta, joihin olen suunnitellut meneväni.

Ines

ines Grit

Mikä on parasta GRITissä?

Parasta gritissä on itsensä ylittäminen, se kun luulee kuolevansa mutta ohjaajan kannustamana ja ryhmän paineesta saakin itsestään vielä irti vaikka mitä! Myös tulokset motivoi kummasti! 

Mikä on vahvuutesi ohjaajana tai parasta tunneillasi?

Tunneilleni ei tulla löysäilemään ;D pyrin siihen että kaikki tekevät mahdollisimman hyvällä tekniikalla ja mahdollisimman tehokkaasti loppuun asti! Käyn myös itse gritissä asiakkaana jotta ei pääse unohtumaan miltä se tuntuu eli kamalan ihanalta! Olen melkoinen hulluttelija aina sillointällöin…

Mitä muuta treenaat/ohjaat kun GRITiä?

Ohjaan GRITin lisäksi BodyPumppia, CXWORXia, BodyCombatia, Spinningiä ja nyt myös BodyViveä joka onkin mainio vastapaino näille hiukan raisummille lajeille. Pyrin käymään salilla heikolla menestyksellä… 

Mitä odotat syksyltä?

Odotan syksyltä reippaita jumppatuokioita kaikkien ihanien asiakkaiden kanssa! Tänä syksynä on tiedossa muutama huippujuttuja liittyen gymittelyyn, joten bring it! 

Karo

kuva 1

 

Mikä on parasta GRITissä?

Puolen tunnin aikana saa haastettua itsensä aivan loppuun saakka. Lisäksi kaikki kolme GRIT-tuntia ovat keskenään niin erilaisia, että kaikissa käydessä harjoittaa kokonaisvaltaisesti lihasvoimaa, ponnistusvoimaa ja lihaskimmoisuutta sekä sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Tietysti fiilis jokaisen GRIT-tunnin jälkeen on aivan omaa luokkaansa!

Mikä on vahvuutesi ohjaajana tai parasta tunneillasi?

Pyrin huomioimaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti. Panostan valmentamiseen tunneillani ja korjaan nopeasti mahdolliset tekniikkavirheet. Motivoin tiimiä omalla esimerkillä ja positiivisella energialla sekä kertomalla GRIT-harjoittelun hyödyistä treenin aikana.

Mitä muuta treenaat/ohjaat kun GRITiä?

Minut voi löytää myös itse treenaamasta GoGo:n lukuisilta eri ryhmäliikuntatunneilta sekä satunnaisesti salin puolelta (pitäisi yrittää aktivoitua tällä saralla. 😉 ) GRIT-tuntien lisäksi ohjaan Les Millsin BodyCombat- ja BodyPump-tunteja. Tervetuloa taistelemaan ja nostamaan rautaa mun kanssa!

Mitä odotat syksyltä?

Alkavia opintoja Tampereen yliopistolla ja sitä kautta avautuvia uusia haasteita, sekä tietysti kaikkia treenikertoja teidän mahtavien asiakkaiden kanssa!

Vuokko

IMG_2978

Mikä on parasta GRITissä?

Parasta GRITISSÄ on se tunne GRITIN jälkeen! GRIT -tunnit ovat myös parhaita juuri sen nopeuden takia, 30min riittää ja on juuri sopiva aika!

Mikä on vahvuutesi ohjaajana tai parasta tunneillasi?

Parasta tunneillani on yhteishenki, jokainen tsemppaa myös vieressä olevaa kaveria! Jokainen treenaa omaa kroppaansa kuunnellen, joten jokainen saa oman parhaansa tehtyä joka kerta! Kun jaksat käydä GRIT -tunneilla 1 tai 2 kertaa viikossa, huomaat varmasti kehittyneesi jo muutaman harjoittelukerran jälkeen!

Mitä muuta treenaat/ohjaat kun GRITiä?

Ohjaan myös Cross Circuit, Slide ja BodyAttack ja RPM -tunteja! Tervetuloa treenaamaan myös näille tunneille!

Mitä odotat syksyltä?

Odotan syksyltä ihanien uutuuslajien ja pienryhmien suosiota! Odotan myös kaikkia muita huipputapahtumia, kuten konserttivenyttelyjä ja Liikunta-Alfa -kurssia!

Kiitos, ei muuta kun kokeilemaan GRITiä! 

Mikä GRIT-ohjelmista on sinun suosikkisi ja miksi?

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.