My GoGo: Saila

 

Pyysimme jäseniämme kirjoittamaan meille oman ”GoGo tarinansa”, eli minkä tahansa tarinan omaan elämäänsä ja GoGohun liittyen. Tällä kertaa kuulemme Sailan tarinan. Mikäli sinäkin voisit jakaa tarinasi muille, ota yhteyttä osoitteeseen blogi (at) gogo.fi.

Aikaisemmat My GoGo -tarinat:
My GoGo: Piia
My GoGo: Technopolis ja Suvi
My GoGo Express: Jaakko
My GoGo: Katja ja Emma
My GoGo: Elina
My GoGo: Emmi ja Laura
My GoGo: Club Manager Julia

Saila 51v.

Olen Aktiiviliikkuja, työmatkapyöräilijä, hyvinvointiohjaaja ja leipätyössä tavaratalossa.

Liityin jäseneksi silloin, kun City avattiin. Olin aiemmin tutustunut Parkissa ja tykkäsin, mutta sijainti ei ollut minulle paras. Cityn sijainti on loistava, lähellä työpaikkaa.

Aamupäivän ryhmäliikunnat ja yleensä viihtyisän salin aukioloajat ovat merkittäviä plussia verrattuna muihin. Hinta/laatusuhde mitä parhain.

Salilla tykkään käydä, jos aikatauluuni ei sovi ryhmäliikunta. Jopa puolen tunnin pikakäynnit lihaskuntoa treenaamassa ovat minulle tärkeitä lihakunnon ylläpitämiseksi ja liikkuvuuden lisäämiseksi. Tunnelma salilla on mukavan leppoisa ja kannustava.

Lempituntejani on Spinning (varsinkin talvella), BodyAttack ja BodyCombat.

Keväisin harjoittelen Pirkan Pyöräilyyn pääosin työmatkaa (10km) ajellen ja muutamia 40–50 km lenkkejä tehden ja likkojenlenkin innoittamana aina välillä hölkkäilen.

Terveelliset elämäntavat, hyvä ravitsemus, säännöllinen liikunta ja riittävä lepo ovat minulle tärkeitä asioita joita noudatan. Ne kuuluvat olennaisesti myös osa-aikaiseen hyvinvointiohjaajan työhöni. Omalla esimerkillä haluan näyttää, että viisikymppinenkin voi olla timmissä kunnossa, kun liikkuu säännöllisesti ja ruokavalio on kunnossa.

GoGo on minun juttuni, siellä ei ole tylsää! Lukkari muuttuu sopivasti ja uusia lajeja sekä kursseja on jatkuvasti tarjolla. Olen iloinen jäsenyydestäni.

Kiitos Saila ja tsemppiä syksyn treeneihin!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.