Minun lajini: BodyVive

BodyVive – Turvallista ja tehokasta treeniä koko keholle!

Miksi BodyViveen kannattaa tulla, ja kenelle se on tarkoitettu? Mitä tunnilla tehdään? Ohjaajamme vastaavat! Kysyimme GoGon BodyVive-ohjaajilta Päiviltä, Inekseltä ja Tarjalta kysymyksiä ja kokemuksia ohjaamistaan BodyVive-ryhmäliikuntatunneistaan. Ohjaajat vastasivat innokkaasti kysymyksiin:

Päivin kertomaa BodyVivestä:

BodyVive on koko talon paras tunti, etenkin niille, jotka pääsevät treenaamaan vain pari kertaa viikossa, sillä BodyVive hoitaa koko kehon kuntoon! Tunnista puolet on aerobista harjoittelua ja puolet voimaharjoittelua. BodyVive on kokovartalotreeniä, jossa keskitytään huolellisesti myös keskivartalon treenaamiseen. BodyVive on cross training –tunti ja se sopii kaikille, sillä ohjaaja antaa aina kevyemmän ja raskaamman vaihtoehdon, josta kukin voi valita itselleen sopivan. Rytmitajusta ja vartalonhallinnasta on apua tunnilla!

Ohjaan BodyViveä, koska tunnit ovat niin hauskoja, tehokkaita ja hyödyt ovat niin suuret! BodyVive on myös helppoa oppia! BodyVive-ryhmäläiseni ovat ihania, rentoja ja oppivaisia! Olen ohjannut BodyViveä nyt jo 7 vuotta ja aion jatkaa ohjaamista eläkeikään saakka! Tule kokeilemaan BodyViveä GoGo Cityyn maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 10.15!

Inekseltä kysyttiin:

Mikä on parasta BodyVivessä?

Parasta on sen monipuolisuus, sillä samassa treenissä saa aerobisen ja lihaskuntotreenin tehtyä. Tunnin jumppa on hetkessä ohi, kun ei vaan paineta meneen samaa hommaa! BodyVive sopii kaikille, eikä se TODELLAKAAN ole mitään “mummojumppaa”, vaan tehokas kokovartalotreeni, jossa rasva palaa oikein tirisemällä! Lisäksi se on aivan sairaan hauskaa! Tunnilla hymyilyttää ihan joka kerta!

Mikä on vahvuutesi ohjaajana ja mikä on parasta tunneillasi?

Viven ohjaajana vahvuuteni on tuntien hauskuus ja hyvä meininki! Lisäksi pyrin antamaan tekniikkavinkkejä niin että treenistä saa kaiken irti.

Mitä muuta teet GoGolla kuin ohjaat BodyViveä?

Ohjaan BodyPump, BodyCombat, CX WORX, GRIT ja Spinning –tunteja ja päälle treenaan mitä milloinkin. Tällä hetkellä minulla on meneillään “ryhmäliikuntaviikko” ja käyn joka päivä omien tuntien lisäksi jumppaamassa. Esimerkkinä tällä viikolla oon käynyt pari kertaa GRIT:ssä, BodyBalancessa, BodyStepissä, Spinningissä ja BodyAttackissä. SUPERvirkistävää käydä tunneilla, joilla ei normaalisti käy!

Haluatko lähettää vielä terveisiä?

JOO! Jäsenille terkkuja, nastaa syksyä ja muistakaa Vivetellä!

Tarjan kokemuksia:

Tarja, mikä sinun mielestäsi on parasta BodyVivessä?

Parasta on letkeä meno ja järjettömän hyvä musiikki! Vivessä on nimittäin aina ihan parhaat biisit! BodyVive on hyvin suunniteltu tunti, sillä ekalla puoliskolla saat hyvän hien ja toisella puoliskolla hyvän lihaskuntotreenin! Vive on muuttunut haastavammaksi, mutta silti se sopii ihan jokaiselle, sillä jokainen voi tehdä treenin oman kuntonsa ja päivän fiiliksen mukaisesti! Palloa tosin on ikävä, sillä nykyisissä ohjelmissa ei BodyVive-palloa valitettavasti käytetä. Haluan vielä korostaa, että BodyVive on suunnattu ihan kaikille, aloittelijoista himotreenaajiin. BodyVive on helppo tunti aloittaa ryhmäliikunta ja enemmän treenanneet saavat siitä hyvää vaihtelua ja kehonhallintatreeniä!

kuva 3

Entä vahvuutesi ohjaajana ja mikä on parasta tunneillasi?

Vahvuuteni ohjaajana ovat selkeät ohjeet ja energinen meininki! Näiden lisäksi, tunneillani on turvallista olla, sillä tiedän mitä teen!

Mitä muuta teet GoGolla kuin ohjaat BodyViveä?

Kaikkea! 😀 Ohjaan BodyViven lisäksi, BodyStep-, CXWORX-, BodyPump-, Senioriitat-, Muokkaus-, Spinning-, Cross Circuit-, Vatsa-selkä-, vesijumppa- ja venyttelytunteja.

kuva 2

Kuvassa upeat Senioriitat!

Tarja, eroaako Senioriittojen tunti jotenkin tavallisesta?

Kyllä se hieman eroaa! Teemme osan kappaleista hitaammalla tahdilla ja jätämme hypyt kokonaan pois! Lisäksi pidämme sopivasti taukoja. 🙂 Tervetuloa mukaan!

Suuret kiitokset ohjaajillemme huikeista vastauksista, BodyVive-kuviin osallistuneille poseeraamisesta sekä kaikille BodyVivessä kävijöille innostuksesta! Kyllä näiden energisten ohjaajien opastuksessa kelpaakin treenata, vai mitä? Kokeile sinäkin BodyViveä nyt!

Jäikö kysyttävää? Voit lähettää kommenttisi meille vastaamalla jutun alle!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.