GoGo FIBO:ssa ja CROSS CIRCUIT -treeni

IMG_6883

9.-12.4 järjestettiin jokavuotinen FIBO-messu Kölnissä, Saksassa. FIBO tulee sanoista Fitness and Bobybuilding ja messujen aiheena onkin kaikki liittyen kuntoiluun ja kehonmuokkaukseen taivaan ja maan väliltä. Tänä vuonna FIBO:ssa oli yhdeksän messuhallillista täynnä erilaisia laitteita, välineitä, ravinteita ja ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää kuntoilu ja urheilu. Paikalla oli kuntoilun ammattilaisia niin kuntoilun, kuntoutuksen, kamppailulajien, tanssin ja monen muun lajin alalta. Messuilla oli näytteilleasettajia yhteensä 725, jotka tulivat 40 eri maasta. Vierailijoita messuilla kävi neljän messupäivän aikana noin 138000. Jos fitness- ja kuntoiluala kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti vierailla messuilla tulevina vuosina!

IMG_6882 IMG_6844

GoGolta messuille lähti Tarun ja Päivin lisäksi kolme työntekijää: Linnea, Varpu ja Touko. Taru ja Päivi osallistuivat European Health & Fitness Forumiin ja Linnea, Varpu ja Touko lähtivät messuille tutustumaan perinpohjaisesti CROSS CIRCUIT –treenaamiseen. Paikan päällä kolmikko tapasi CROSS CIRCUIT –ammattilaisen, Heatherin, joka opetti ja antoi ideoita GoGo:ssa pidettäviä CROSS CIRCUIT –ryhmäliikuntatunteja varten. Lauantaina GoGo:n porukka veti messuilla Heatherin ohjauksessa joka tasatunti erilaisen noin 15 minuuttia kestävän CROSS CIRCUIT –treenin. Jokaisessa ohjelmassa keskityttiin tiettyyn kehon osa-alueeseen, kuten keskivartaloon, selkään, käsiin tai pakaroihin ja seitsemän treenin jälkeen tiesi kyllä treenanneensa! Uusia kikkoja ja uusia liikkeitä on nyt taskut täynnä, joten jos uskallat, tule tuleville CROSS CIRCUIT –tunneille ja valmistaudu jo henkisesti kovaan treeniin!

ef1d7b13e9d07fdada6681ac3dc68313ae370218266b4088a9fd4ba9508b4c38

CROSS CIRCUIT sopii kaikille, sillä siinä valitaan itselle sopiva vastus ja painot. CROSS CIRCUIT on erittäin hauska ja tehokas tapa treenata! Sykettä pidetään jatkuvasti suhteellisen korkealla, joten rasvaa palaa tehokkaasti treenin aikana ja vielä pitkään sen jälkeenkin! CROSS CIRCUIT –treeni voidaan toteuttaa myös ikään kuin intervalliharjoitteluna, välillä täysiä ja välillä palaudutaan aktiivisesti. Tämän treenimuodon kruunaa lihaskuntoharjoittelu, jota tehdään jokaisella kierroksella! Aivan mainio treenitapa esimerkiksi tavoitellessa rantakuntoa!

Katso itsellesi sopiva CROSS CIRCUIT –tunti GoGo:n aikatauluista! Haasta itsesi ja tule mukaan tunnille (voit myös haastaa kaverisi mukaan 😉 )!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.