GOGON JOULUN HYVÄNTEKEVÄISYYSKAMPANJASSA 5600€ LASTEN HYVÄKSI

GOGO Liikuntakeskuksen joulukuinen 7 päivää hyvän puolesta –hyväntekeväisyyskampanja keräsi asiakkailtamme yhteensä 5600 euroa Hope ry:n ja Icehearts ry:n tärkeään toimintaan. Summasta 2900 € lahjoitetaan Tampereen Hope ry:lle ja 2700 € Tampereen alueen Icehearts ry:lle asiakkaidemme valintojen mukaisesti.

– Tampereen Hope ry auttaa vuosittain 3500 paikallista lasta ja heidän perheitään vaate- ja tavaralahjoituksilla, ja tunnetuinta työtämme onkin vuosittainen joulupuukeräys. Teemme kuitenkin lahjoitustyötä ympäri vuoden, ja tämä GOGO Liikuntakeskuksen hieno lahjoitussumma käytetään Tampereen alueen vähävaraisten lasten harrastuskuluihin, esimerkiksi seuramaksuihin tai liikuntatarvikkeiden hankintaan, joihin perheellä ei muuten olisi varaa, kertoo Hope ry:n järjestötyöntekijä Rose Nousiainen.

Tampereen Icehearts auttaa toiminnallaan reilua 200 tamperelaista lasta ja heidän perheitään tehden ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä. – Kuljemme lapsen elämässä parhaimmillaan esikoulusta täysi-ikäisyyteen, ja jokaisella heistä on yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet. Toimintamme kulmakivinä ovat koulupäivissä mukana kulkeminen ja siellä avustaminen, Iceheartsin iltapäiväkerhotoiminta aktiviteetteineen sekä ohjaava työ perheiden kanssa. GOGOlta saadut lahjoitusrahat menevät mm. harrastuskulujen ja iltapäiväkerhoissa tarjottavien välipalojen kustantamiseen sekä leirien, retkien ja järjestön omien urheilujoukkueiden ylläpitämiseen, tiivistää Tampereen Iceheartsin tiimimentori Jani Söderling.

GOGO haluaa kiittää kaikkia joulun hyväntekeväisyyskampanjaan osallistuneita treenaajia, jotka saivat kasaan upean summan lasten puolesta. – GOGOlla on jo vuosikymmeniä järjestetty erilaisia hyväntekeväisyystempauksia ympäri vuoden, mutta etenkin jouluna. Auttaminen on ollut GOGOlle aina erittäin tärkeää, ja vuoden 2023 jouluna halusimme osoittaa tukemme lähialueen lapsille ja heidän perheilleen, kertoo GOGO Liikuntakeskuksen toimitusjohtaja Taru Vähätalo. GOGOn joulukampanjassa 7 päivän treenijakson ostanut asiakas sai itse päättää, kummalle hyväntekeväisyysjärjestölle hän rahansa lahjoittaa. Koko kampanjan aikana kerättiin yhteensä 5600 euroa, ja lahjoitetut summat järjestöjen välillä jakautuivat hyvinkin tasaisesti. – Ilahduimme siitä, miten tasaisesti asiakkaamme valitsivat näiden kahden tärkeää työtä tekevän järjestön välillä. Hope ry:n 2900 eurolla ja Iceheartsin 2700 eurolla järjestöt saavat varmasti mahdollistettua erittäin hienoja asioita tamperelaisille lapsille, Vähätalo jatkaa.