Roll Shape -hierontarullat kaikissa GOGOssa!

GOGOhun on saapunut kolme Roll Shape -hierontarullaa, jotka löytyvät GOGO Parkin yläkerran aulasta, GOGO Cityn alakerran ryhmäliikuntasalin vierestä, sekä GOGO Hermian aulassa kahvion takana.

ROLL SHAPE -HIERONTARULLA

Roll shape -hierontarulla syvälämmittää lihaksia infrapunalla samalla kun puinen rulla pyörii lihasta vasten. Rulla mm. aktivoi imunestekiertoa, tehostaa verenkiertoa ja avaa lihaskalvoja. Rullan avulla kehität liikkuvuutta, lievität kipua ja tehostat hyvinvointia.

PALAUTUMINEN

Lämpö on tutkitusti tehokas keino auttamaan lihaksia palautumaan nopeammin.  Infrapunan syvälämpö auttaa lievittämään lihaskireyttä ja kipua. Verenkierron tehostaminen auttaa kantamaan happea ja ravintoaineita vaurioituneille lihaksille.

RASVANPOLTTO

Hierontarullaus on mainio keino tukea painonpudotusta. Rullahieronta tukee painonpudotusta aktivoiden lihastyöskentelyä ja rikkoen rasvasoluja.

SELLULIITTI

Rullaus tehostaa verenkiertoa ja auttaa tehostamaan solujen aineenvaihduntaa vähentäen tehokkaasti selluliittia ja silottaen ihoa. Hierontarullauksen tiedetään myös auttavan vähentämään arpikudosta.

LYMFA

Lymfa- eli imunestekierto on kuin kehon oma viemäröintijärjestelmä – se kannattaa kehosta kuona-aineita ja myrkkyjä sekä auttaa suojelemaan viruksilta ja bakteereilta. Kokovartalohieronta Roll Shapella soveltuu lymfakäsittelyksi, auttaen tehostamaan imunestekiertoa.

Rajoitathan hierontasi 10 minuuttiin niin kaikki pääsevät kokeilemaan. Pesethän myös kätesi ennen ja jälkeen hierontalaitteen käyttöä. Suosittelemme hieromaan kehoa säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa 10-45 min ajan. Yhtä kehonosaa ei tule hieroa 10 min kauempaa. 

Tervetuloa hieromaan, hierontarullat ovat jäsenten käytössä ilmaiseksi ja ilman ajanvarausta!

roll shape