KYLMÄALTAAT NYT GOGO CITYSSÄ

Odotus on nyt päättynyt, sillä GOGO Cityyn on eilen asennettu upouudet, lukuisia terveyshyötyjä tuottavat kylmäaltaat! Avantopoolin altaat löytyvät sekä miesten että naisten suihkutiloista, ja ne ovat vapaasti asiakkaidemme käytettävissä aina liikuntakeskuksen aukiollessa. 

Me GOGO Liikuntakeskuksella haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia maan parhailla liikuntapalveluilla. Siksi halusimme tuoda tämän huippu-urheilustakin tutun metodin sinunkin käyttöösi, jotta mielesi ja kroppasi voisi vieläkin paremmin. Kylmäaltaat soveltuvat kaikille perusterveille ihmisille tuomaan terveyttä, energiaa ja hyvää mieltä – uskallatko kastautua?

ALTAIDEN KÄYTTÖ

  1. Peseydy aina suihkussa ennen altaaseen menoa. Näin otat muut käyttäjän huomioon ja mahdollistat altaiden vapaan käytön.
  2. Pulahda veteen joko uima-asussa tai alasti.
  3. Vesi on asetettu 4 asteiseksi, joten oleile siellä max. 2 minuuttia. Et itse pysty muuttamaan veden lämpötilaa.
  4. Altaan reunalla on ajastin, josta voit seurata altaassa viettämääsi aikaa. Ajastin käynnistyy oikean puolimmaista play-nappia painamalla.

Katso video altaiden käytöstä täältä. Keskustele altaan käytöstä lääkärin kanssa, jos sairastat sydän- ja verisuonitautia tai olet raskaana.

MIKSI KYLMÄALTAASEEN

  • Nopeutat treenin jälkeistä palautumista
  • Lievennät stressiä
  • Parannat vastustuskykyä ja unenlaatua
  • Lievität lihaskipuja ja ehkäiset niiden syntymistä
  • Nostat mielialaa ja energiatasoja
  • Tehostat verenkiertoa

Jos mielit saunaan ennen tai jälkeen kylmähoidon,tarkistathan GOGO Cityn sauna-ajat täältä.

HYYTÄVÄN HYVIÄ KYLPYHETKIÄ!