Konsta Kossi

GOGO PARK JA CITY

Motivaatio hukassa? Motivaatio tallessa, mutta treenin vaikuttavuus tai suunta ei? Oli kyseessä kumpi tahansa, ensisijainen tavoitteeni on löytää juuri sinua motivoiva ja mielekäs harjoittelumalli -tai tapa. Ulkoisella vastuksella ja painoilla suoritettavasta harjoittelusta maksimaalisen hapenottokyvyn kehittämiseen asti uskon löytäväni jokaiselle treenaajalle suuntaviivat harjoitteluun. Erityisesti motivaattoritekijöiden etsiminen harjoitteluun ja pilke silmäkulmassa tapahtuva tehokas mutta eteenpäin vievä suunta kuuluu repertuaariini.

Sovellan yllä mainittua jokaisen kanssa. Eli tavattiin kuntosalin puolella, ryhmäliikunnassa tai fysioterapiassa, saat aidon ihmiskohtaamisen AINA.

Erityisosaamistani ja vahvuuksiani ovat seuraavat asiat, ja näissä suosittelen ottamaan minuun yhteyttä:

• HIIT-harjoittelu, josta minulla on tutkimustaustaa sekä aktiivista alueen kehittämistä (esim. harjoittelumuodon vaikutukset kehoon)
• Kestävyys- ja perusvoimaharjoittelu
• Kehonpainoharjoittelu (esim. Calisthenics / plastinen voimistelu)

Koulutustaustaltani olen fysioterapeutti (AMK) sekä suorittanut Sydänfysioterapeutti-PRO -erikoistumisopinnot (15op ammatillinen täydennyskoulutus) Olen myös monen Les Mills -lajin konkari. Pyrin aktiivisesti opiskelemaan uusimman tiedon ja kehittämään itseäni.

Saat minuun yhteyden kahdesta osoitteesta:
konsta@gogo.fi
konsta@leapfysio.fi (erityisesti fysioterapian tarpeessa otathan yhteyttä tähän osoitteeseen)

Nähdään GOGO:lla!